kadınlar kulübü dili ve edebiyatı :)

konu ilgilerini çekmiş demekkiii

herkesin bildiği gibi genelde erkeklerin ilgisini çeker cinsel konular.. adamların işine geliyor demek ki gündüz gündüz ..
yaa cidden bir sistem olsa da konu açarken direk süzgeç işlem görse ve konuyu otomatik olarak cinsel içerikten açmasa mesela.ya da
konuyu yazdıktan sonra direk içinde cinsellik barındıran sözcükleri fark edip konuyu açmasa

Kazen buralardaydı, mümkün müdür acaba sorsaydık

ben zaten ilk konularını bi dünya yorum ve ziyaretçi alan cinsellik konusunda açan insanları bi müddet takip ediyorumm, fake gibi geliyo banaa

cidden şu 100 mesajı doldurmadan mesaj atamıyoruz yaa onun gibi bi süzgeç olabilir cinsellik konusunda da

hasssss *** ler ordan ibişler, dönünde kendinize bakın Ekşi sözlükte neymiş neyin nesiymiş. Burası KADINLAR KULÜBÜ yahu sizene !! Bukadar Popüler meşhur bis siteyi sizin gibi sümüklülermi batırcak peeeeeeehhhh

Bu konuda pek te haksız sayılmazlar hanımlar

Kocişi göbişi anladım da, hamiş nedir yahu

ne denirdi böyle tiplere ukala dümbeleğimi

söze, siteyi takip edimiyorum, hiç sitelerine girmedim diye başlayıp ahkam kesmeleride enteresan, bunlar siteden uzaklaştırılan kızlar olmasın

bizi eleştırmek onlara düşmuyor ama şu kelımeleri rezil edenlere bende kızıorum

kocişim gbüşümü bebeiş doldurcak nedır yahu edep mubarek bırazcık edep

hamıle kalmak isteyenlere falan anlıyorumda bu gece çok çalışcaz yarın az çalışcaz

ayıp bunlar banamı ayıp gelıyor bılmem siteyı düşürüyor bu sohbet tarzı

Bu konuda pek te haksız sayılmazlar hanımlar

Kocişi göbişi anladım da, hamiş nedir yahu

siteninn işteş bi dili var kendine aitt
farklı olan da bu sanırımm

bence insanlar çaresizliğe düştüğünde artık çekince kalmıyoo
o yüzden bu kadar ayrıntılı yazılıyo her şey,
çünkü herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo, sağlık, kozmetikk, iş ....
ayrıntı atlamak istemiyolar sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…