kadınlar kulübü dili ve edebiyatı :)

konu ilgilerini çekmiş demekkiii :1::1:

herkesin bildiği gibi genelde erkeklerin ilgisini çeker cinsel konular..:31: adamların işine geliyor demek ki gündüz gündüz ..
yaa cidden bir sistem olsa da konu açarken direk süzgeç işlem görse ve konuyu otomatik olarak cinsel içerikten açmasa mesela.ya da
konuyu yazdıktan sonra direk içinde cinsellik barındıran sözcükleri fark edip konuyu açmasa:34:

Kazen buralardaydı, mümkün müdür acaba sorsaydık:10:

herkesin bildiği gibi genelde erkeklerin ilgisini çeker cinsel konular..:31: adamların işine geliyor demek ki gündüz gündüz ..
yaa cidden bir sistem olsa da konu açarken direk süzgeç işlem görse ve konuyu otomatik olarak cinsel içerikten açmasa mesela.ya da
konuyu yazdıktan sonra direk içinde cinsellik barındıran sözcükleri fark edip konuyu açmasa:34:

Kazen buralardaydı, mümkün müdür acaba sorsaydık:10:

ben zaten ilk konularını bi dünya yorum ve ziyaretçi alan cinsellik konusunda açan insanları bi müddet takip ediyorumm, fake gibi geliyo banaa:31::31::31:

cidden şu 100 mesajı doldurmadan mesaj atamıyoruz yaa onun gibi bi süzgeç olabilir cinsellik konusunda da :34::34::34:

hasssss *** ler ordan ibişler, dönünde kendinize bakın Ekşi sözlükte neymiş neyin nesiymiş. Burası KADINLAR KULÜBÜ yahu sizene !! Bukadar Popüler meşhur bis siteyi sizin gibi sümüklülermi batırcak peeeeeeehhhh:ssz:

ne denirdi böyle tiplere ukala dümbeleğimi:27:

söze, siteyi takip edimiyorum, hiç sitelerine girmedim diye başlayıp ahkam kesmeleride enteresan,:27: bunlar siteden uzaklaştırılan kızlar olmasın
:27:

bizi eleştırmek onlara düşmuyor ama şu kelımeleri rezil edenlere bende kızıorum

kocişim gbüşümü bebeiş doldurcak nedır yahu edep mubarek bırazcık edep

hamıle kalmak isteyenlere falan anlıyorumda bu gece çok çalışcaz yarın az çalışcaz

ayıp bunlar banamı ayıp gelıyor bılmem siteyı düşürüyor bu sohbet tarzı

Bu konuda pek te haksız sayılmazlar hanımlar:31:

Kocişi göbişi anladım da, hamiş nedir yahu:37:

siteninn işteş bi dili var kendine aitt :1::1:
farklı olan da bu sanırımm :34::34:

bizi eleştırmek onlara düşmuyor ama şu kelımeleri rezil edenlere bende kızıorum

kocişim gbüşümü bebeiş doldurcak nedır yahu edep mubarek bırazcık edep

hamıle kalmak isteyenlere falan anlıyorumda bu gece çok çalışcaz yarın az çalışcaz

ayıp bunlar banamı ayıp gelıyor bılmem siteyı düşürüyor bu sohbet tarzı

bence insanlar çaresizliğe düştüğünde artık çekince kalmıyoo:31:
o yüzden bu kadar ayrıntılı yazılıyo her şey,
çünkü herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo, sağlık, kozmetikk, iş ....
ayrıntı atlamak istemiyolar sanırımmm :31::31:

Back