kadınlar kulübü dili ve edebiyatı :)

bunların işi gücü yok zaten gelip bura ile uğraşırlar.kendi dillerini hiç gözden geçirmişler mi sormak lazım:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
bi dünya laf söylüyolar ama belli ki burdan ayrılamıyolarr :1::1::1:
her ayrıntıdan haberleri varr :9::9:
bence çekinmeyip üye olsunlarr :34::34::34:

bi dünya laf söylüyolar ama belli ki burdan ayrılamıyolarr :1::1::1:
her ayrıntıdan haberleri varr :9::9:
bence çekinmeyip üye olsunlarr :34::34::34:

olmadıkları ne malum:34: insanın başına ne gelirsee hep en iyi bildiği kişilerdendir misali
burayı gayet bu kadar iyi bildiklerine göre buraya üye olan birileri de olabilir aynı zamanda.

yoksa hem ilgi çekici gelmeyecek hem de buranın her bişeyinden haberdar olacaksın:31:
ne alakaaaa derler:27:

olmadıkları ne malum:34: insanın başına ne gelirsee hep en iyi bildiği kişilerdendir misali
burayı gayet bu kadar iyi bildiklerine göre buraya üye olan birileri de olabilir aynı zamanda.

yoksa hem ilgi çekici gelmeyecek hem de buranın her bişeyinden haberdar olacaksın:31:
ne alakaaaa derler:27:

kesinlikleee:34::34:

burayla ilgili birçok konusu varr :31::31:

burdaki kimsenin konuşması kimseyi ilgilendirmez:19:biz de onlarla ilgili konu açıp 2 laflarından biri küfür etmek diyormuyuz isterlerse diyebilirm yani ben..

tek dertleri kadınlar külübü olmuş toplaşıp toplaşıp gelip burda dalga geçecek yer arıyorlar kuş kadar beyinleriyle :47: kimse kusura bakmasın bence derdini küfür etmeden anlatamayan insana aciz diyorum ben :40:

canları sıkıldıkçaa bizim burayı okuyolarr, konu açıyolarr:33::33:
demek ki gayet güsel bi siteyiz, kendi aramızda kendimize özel kelimelerimiz var, çatlasınlarrr :33::33::33:

burdaki kimsenin konuşması kimseyi ilgilendirmez:19:biz de onlarla ilgili konu açıp 2 laflarından biri küfür etmek diyormuyuz isterlerse diyebilirm yani ben..

tek dertleri kadınlar külübü olmuş toplaşıp toplaşıp gelip burda dalga geçecek yer arıyorlar kuş kadar beyinleriyle :47: kimse kusura bakmasın bence derdini küfür etmeden anlatamayan insana aciz diyorum ben :40:

doğru söze ne denir canımcım:31:

düğünüyle ilgili yardım isteyen kızın konusunda şu an 64 ziyaretçi var :53: işi gücü bırakıp oraya toplanmışlar

saygısızlar!

boşver xcvbnm cimm :16::16:
onlar konu açsınlar biz burada daha çok büyüyelimm :6::6::6:

boşver xcvbnm cimm :16::16:
onlar konu açsınlar biz burada daha çok büyüyelimm :6::6::6:

konu da da hiç bişey yok haa :ssz:

3 ayım kaldı hiç birşeyim hazır değil nasıl yetişicem falan diyor o kadar diğer arkadaşlarda yardımcı olmuşlar

nesi bunların ilgisini çekiyor anlamıyorum

varsa bi dertleri onlara da yardımcı olalım :35: :35: :35:

herkesin inancı kendine ama peygamber efendimiz için bile neler söylenmiş.:26: rastgele verdiğiniz linklerden baktım da..
hani ne denir bilmiyorum.çok mu şerefli oluyorlar birileri ile dalga geçerken, birileri hakkında asılsız atıp tutarken..bunun bir sınırı yok mudur? etik midir her şey onlar için?

Back