• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kadınlar kulübu bize göre gençler"BU NE DEMEK

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
ya ne kadar dengesizler var öyle ya kızlar bilmiyorm bu konuyu yazan oldu mu ama googlede kadınlar kulübu bize göre gençler yazın ve akıllıların yaptıkları yorumlara bakın bu kadar olmaz ya.

bende bu forumda başka bi linkte kk yla dalga geçtiklerini okumuştum, alakasız bişeyi aratırken tesadüfen rastladım, aman boşver eğleniyorlar kendi çaplarında, çaplarıda bayağı dar.:27::27: işsiz güçsüz, hiç bi kadının suratına bakmayacağı abazan olunca böyle oluyo demek ki, yazıııık...:27::27: o beyfendi ne biliyor o 26 yaşındaki kızın onla dalga geçmediğini belki o da erkek bunla kadın diye kafa buluyo:27::27:

Klasik bir eziklik örneği... Kişi ezik egosunu, sanal alemde ahkam kesip, ona buna sataşarak tatmin etmeye çalışır. Şimdi bu adamın karşı cinsle sağlıklı ilişkileri, hayatında doğru dürüst uğraşıları, amacı olsa, bu tarz saçmalıklara zaman ayırır mı? Bilmem kaç aydır bir kızı kandırıyormuş da, cinsel hayatına kadar her şeyini biliyormuş. Aferin! Harcadığın zamana yazık. Onca zamanı kendini geliştirecek bir şeylere harcasaydın, ya salaklığından ya abazalığından kurtulurdun da farkında değilsin.

Son düzenleme:
ya ne kadar dengesizler var öyle ya kızlar bilmiyorm bu konuyu yazan oldu mu ama googlede kadınlar kulübu bize göre gençler yazın ve akıllıların yaptıkları yorumlara bakın bu kadar olmaz ya.

aman canım yaa boşver bende şimdi okudum yazılanları lüzumsuz kişilik sahibi olamamış dışarıda bir kızı görse doğru düzgün cümle dahi kuramayacak ama iş sanal ortama gelince klavye başında şaha kalkan,aynı şey kendi kız kardeşi için yazılsa dünyayı yakacak kadar namus timsali ve delikanlı geçinen ama kurduğu iğrenç cümlelerle yaptığı belaltı sohbetlerle bahsettiği bayanında bir ailesi olduğunu düşünemeyecek kadar sığ beyinli, türlerinin son örnekleri insanları kafana takmaya bile değmez.:51::51::51::51:

bir alay abaza :47: seviyeyi ne kadar düşürmüşler.kk da 1 yıl kız nickleyle dolanacak ve kimse anlamayacak.oldu...

aman canım yaa boşver bende şimdi okudum yazılanları lüzumsuz kişilik sahibi olamamış dışarıda bir kızı görse doğru düzgün cümle dahi kuramayacak ama iş sanal ortama gelince klavye başında şaha kalkan,aynı şey kendi kız kardeşi için yazılsa dünyayı yakacak kadar namus timsali ve delikanlı geçinen ama kurduğu iğrenç cümlelerle yaptığı belaltı sohbetlerle bahsettiği bayanında bir ailesi olduğunu düşünemeyecek kadar sığ beyinli, türlerinin son örnekleri insanları kafana takmaya bile değmez.:51::51::51::51:

aynen katılıyorum bende okudum şimdi dışarda görse 2 kelime edemeyen insanlar bunlar...:100:

Takmayın yahu. Bunları yazanların çoğu asosyal, adult sitelerden çıkmayan, kadınlara özel sitelerden kız düşürme gibi saçma bi'amacı olan ergenler. Ne bekliyordunuz böyle tiplerden :31:

Burda Takılacak Erkek, Ya Abazadır..:27::27::27::27::27:
Ya da Kestirmek Gibi Düşüncesi Vardır.. :27::27::27::27::27:
Bunun Altından Başka Ne Çıkarılabilir ki..:27:

Back