Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne kadar dengesizler var öyle ya kızlar bilmiyorm bu konuyu yazan oldu mu ama googlede kadınlar kulübu bize göre gençler yazın ve akıllıların yaptıkları yorumlara bakın bu kadar olmaz ya.
aman canım yaa boşver bende şimdi okudum yazılanları lüzumsuz kişilik sahibi olamamış dışarıda bir kızı görse doğru düzgün cümle dahi kuramayacak ama iş sanal ortama gelince klavye başında şaha kalkan,aynı şey kendi kız kardeşi için yazılsa dünyayı yakacak kadar namus timsali ve delikanlı geçinen ama kurduğu iğrenç cümlelerle yaptığı belaltı sohbetlerle bahsettiği bayanında bir ailesi olduğunu düşünemeyecek kadar sığ beyinli, türlerinin son örnekleri insanları kafana takmaya bile değmez.![]()
bölelerin anası bacısıdamı yok anlamıyorum ben:95:
Varda onlarınki daha kıymetli herhalde nasılsa sanalda atıp tutmak kolay geliyor onlara hepsi karaktersiz bunların![]()
ıyy iğrenç konuşmalar var bir kaç kendiniz bilmez kendi çaplarında güya dalga geçiyorlar!!!
Çapsızlar
Cibilliyetsizler![]()
selam canım nasılsn
İyi Bebiş Neden İsmini Değiştirdin ?:26: