Şimdi ben bu siteyi yeni tanimaya çalışıyorum bide telefondan girince zor oluyor pcde olsam baya bi karıştırırdım neyse bana siteyi anlatır mısınız? Ödüller nedir ne işe yarıyordur mesajlar neden görünüyor ya da mesaj toplamak falan ? Konu başlık vs nasıl açılıyor ?
Şimdi ben bu siteyi yeni tanimaya çalışıyorum bide telefondan girince zor oluyor pcde olsam baya bi karıştırırdım neyse bana siteyi anlatır mısınız? Ödüller nedir ne işe yarıyordur mesajlar neden görünüyor ya da mesaj toplamak falan ? Konu başlıkid vs nasıl açılıyor ? K.i.b ve diger butonlar nedir? anlatir misiniz lütfen
Höö
Siz konuyuda açtınız başlığıda yazdınız
ben alayım1 ödül puanına akıllı telefon
2 ödül puanına laptop
3 ödül puanına son model bi araba
ödül toplamaya başlayın
dipnot: ciddiye alan olmasın sonra benden temin ederler falan ödülleri başım yanaryani kısaca bi işe yaramıyor
mune bana vermedi bunlardan haksızlık.....arabanın markası ne yoksaaaaaaa BMW mi1 ödül puanına akıllı telefon
2 ödül puanına laptop
3 ödül puanına son model bi araba
ödül toplamaya başlayın
dipnot: ciddiye alan olmasın sonra benden temin ederler falan ödülleri başım yanaryani kısaca bi işe yaramıyor
ödül puanları egoyu besliyor.
burada laf sokacak bir konu geldi aklıma ama içimde tutucam..mune bana vermedi bunlardan haksızlık.....arabanın markası ne yoksaaaaaaa BMW mi
ben alayım
63 ödül puanım var karışmam
mune bana vermedi bunlardan haksızlık.....arabanın markası ne yoksaaaaaaa BMW mi
4just ödül puanlarımız aynı,uuyumun böylesi..ohoo 63 puanlık ödülü site bütçesi kaldırmaz
bizimde bi BMW
valla küserim söleburada laf sokacak bir konu geldi aklıma ama içimde tutucam..
sana değill,susuyorum..valla küserim söle
Ben yeni bişey sorucam nerden nasil sorucam onu bilmiyorumo değil de bugün girmişin hemen konu açmayı öğrenmişin sen bu hızla geceye pilot olursun.....
ciddi mi gı k k nın etrafında bi tur ettirirsin gariohoo 63 puanlık ödülü site bütçesi kaldırmaz
bizimde bi BMWmiz olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?