Nilim canım sana okunmuş üflenmişinden gönderir şimdi merak etme sen ..Hatun tek düze satmıyorki Ateş suyu de o bile var..Neysem Allah bereketini arttırsında tatili gidicez birlikte şakkıdı
söyle yavrim herkeş gelsin valla:roflol:
Şaşkın seni:roflol:
Dimi ama:icecream:Bende senin gibi düşünüyorumhihoyyyt
Ay ni demek sağlamazmı yavrim sağlar tabüküde:1hug:
Heheheheh
Bak buda güzelmiş,Bu kk su işte böle,adamı güldürürde yanedelikafadulden
hihoyyytBak sanada bir dene gönderdim,nasıl işe yaradığını annat bacım annat da millet azcuk bilgi edinsinnaniknanik
Bööööööööööööööööööö
Ne o rengin soldi yeşildelikafadulden
Heheheheh adamı böyle keklerler işte
muhahahahah:roflol::roflol:
Bööööööööööööööööööö
Ne o rengin soldi yeşildelikafadulden
Heheheheh adamı böyle keklerler işte
muhahahahah:roflol::roflol:
Suyunmu bitti incim yavruşum..:1hug:
Hemen yollim yavrim:jeyyar:
Valla anlatayım her derda devaaaaa ben adıvarın yalancısıyım günah benden gitti..Efendim şöylekii
"Suyu iç beben olacak dedi ay hemen içtim aaaaaa 1 ay geçmedikiiiii ben hamile "kaydirigubbakcemile3
İlk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:
Nilim Evlenme garanti düşün yani bebek bu yerimseniben
zaten ben okunmuş suyu kast etmiştim ablacım bal ablam iyi oku he senin nefesin kuvvetlidir ben biliyorum evde neyim kalmayayım sonra kaydirigubbakcemile3
Ayol ne nefesinden bahsediyorsunuz siz bağam,bu su kendinden şifalı şaşkınnnnnnn lülülülülülü
zaten ben okunmuş suyu kast etmiştim ablacım bal ablam iyi oku he senin nefesin kuvvetlidir ben biliyorum evde neyim kalmayayım sonra kaydirigubbakcemile3
Şey kem küm,kk su abla,içermisin sende :1ninca:ne oluyor burda bakimm :1ninca:
Aaaaaaaşey acaba bu suların zayıflatanı varmıı ben 25 damacana alıyım CADIARZU:jeyyar:
Yok anam yok sadece bu bir reklam şakkıdıAKLINADA NASIL GELıR CANIM YA BÖLE MUZıPLıKLER BENDE KORKTUM KAPANIR FALAN AıLEMıZ GıBı BURASI BıZıM EVıMıZ GıBı :kedi:
ışte Budur.ımza:Adıvarkaydirigubbakcemile5Valla anlatayım her derda devaaaaa ben adıvarın yalancısıyım günah benden gitti..Efendim şöylekii
"Suyu iç beben olacak dedi ay hemen içtim aaaaaa 1 ay geçmedikiiiii ben hamile "kaydirigubbakcemile3
ılk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:
Valla yeşildim MOR oldum:roflol:
Bi su versende rengim düzelse bariiiii :içelim:
Valla anlatayım her derda devaaaaa ben adıvarın yalancısıyım günah benden gitti..Efendim şöylekii
İlk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:
aıvar hanım bu özelliğini bana neden söylemdiniz :mymeka::dilcikar:nazlımdan duyuyorum :asigim:
Hemen çıktı yola bilem:kedi:nerden bildin:kedi:
ok yolla bana g¨ülüm
aıvar hanım bu özelliğini bana neden söylemdiniz :mymeka::dilcikar:nazlımdan duyuyorum :asigim:
ALLAH ozaman yaşadık desene
Adıvarım canım ablam şu sudan babamada ALLAH ne verdiyse içirelim belkim bir işe yarar kaydirigubbakcemile3
Napsın pazarlamayı bilmiyo eylülüm yaa diyorum söyle özelliklerini şu suyun suyunu çıkarmadan yok diyor yavaş yavaş yapalım bak bir anda nasıl arttı satışlar yerimseniben
Ölürüm sana ben yaaa Allahımmm duyacak sesimizi
ALLAH ozaman yaşadık desene
Adıvarım canım ablam şu sudan babamada ALLAH ne verdiyse içirelim belkim bir işe yarar kaydirigubbakcemile3
Napsın pazarlamayı bilmiyo eylülüm yaa diyorum söyle özelliklerini şu suyun suyunu çıkarmadan yok diyor yavaş yavaş yapalım bak bir anda nasıl arttı satışlar yerimseniben
Ölürüm sana ben yaaa Allahımmm duyacak sesimizi
Hemen çıktı yola bilem
:çok üzgünüm:Ah canım yaaa,özür dilerim valla:çok üzgünüm:
He ya bana accuk taktik versene deneyimle şey seni:icecream:
öğrenecek daha desene :roflol: işallah duyar işallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktanŞenizcanımmm :asigim: