- 14 Ocak 2023
- 6
- 0
- 6
- 25
- Konu Sahibi bluebusdorock
-
Kayseride burun estetiği konusunda mağduriyetimizi herkes gibi doktorun ismini vererek belirtmiştik. Fakat nasıl oluyorsa diğer doktorların iyi/kötü yorumları kaldırılmıyorken benim 2 yorumum da kaldırıldı ve hesabım sınırlandırıldı.
Eki Görüntüle 3198698
Keşke bu konudaki titizliğinizi doktorun reklam hesabı açan troller üzerinde de gösterseydiniz de ben uğraşmak zorunda kalmasaydım. sikayet ettim ama hesaplar duruyor. ayrıca benim bu gönderiden haberim dahi yoktu siz etiketleyince oldu.site kurallarını okumayıp; güvenim kalmadı, beni sınırlandırdılar demek komik olmuş. sınır koyduk ta bu mesajı nasıl yazdınız? Tecrübelerinizi paylaştınız da onlara mı müdahale ettik? Diğer doktorlar hakkında iyi / kötü yorumlar dururken hatta sizinle bağlantısı olanFairyDaphne kullanıcısının olumsuz yorumları dururken sizin yorumunuz neden kaldırılmış olabilir?
- operasyonu geçiren siz değilsiniz ama operasyon geçirenin burada savunucusu olmuşsunuz! Bir tanıdığımın başına şunlar geldi.... eee tanıdığın nerede? O neden yazmıyor? Üye mi değil? Burada olmayan birinin adına burada yazıp çizemezsiniz.
gidin site kurallarını okuyun öyle gelin...
konuyu bir kere yanlış yere açmışsın ....
Keşke bu konudaki titizliğinizi doktorun reklam hesabı açan troller üzerinde de gösterseydiniz de ben uğraşmak zorunda kalmasaydım. sikayet ettim ama hesaplar duruyor. ayrıca benim bu gönderiden haberim dahi yoktu siz etiketleyince oldu.
Doktorun reklam hesapları;Hala bilinçsizce yorumlar yapıyorsunuz. Şikayet ettiğiniz hangi hesap hala aktif? Bence siz siteyi kullanmayı bilmiyorsunuz.
Doktorun reklam hesapları;
Dr. Mehmet Metin Kayseri
Merhaba arkadaşlar, Kayseride KBB doktoru Mehmet Metin bey’e burun estetik ameliyatı olanlar tecrübelerini yazabilir mi. Kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu çok iyi yorumlar aldım. Özelden de yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorumwww.kadinlarkulubu.com
Kazen Bey, Ben de herkes gibi memnuniyetsizliğimi paylaştım. Bu gönderiden de haberim yoktu. Olsa ben zaten yazmamasını, benim yazacağımı söylerdim.Hakkınızı yasal süreçte aramıyor burada yazıp çiziyorsunuz...
Ondan sonra güvenim kalmadı eee benim sana hiç güvenim yok yazdığının doğruluğuna inanmıyorum. Davanda haklı olsan gider dava açarsın önce davan sonuçlanır gelir burada paylaşırsın. Bir tanıdığımın başına geldi de şöyle oldu böyle oldu.
Kendisi kardeşim… Yani nickinden anladım onun hep kullandığı nicki. Benim durumuma birebir şahit. Ama yazdıklarından haberim yok. Yeni gördüm bu konuyu da… Yine de kendi durumumu ben yazmak isterdim. Onun yazması hata olmuş.bluebusdorock bu hesapla bağlantınız nedir önce bunu açıklayın bana...
FairyDaphne reklam şüphesi dahil tüm üyelerin yaptığı raporlar tek tek incelenir ve müdahale edilecek bir durumsa, site kurallarına uyulmuyorsa gereken yapılır lakin bizde insanız genelde her insan gibi uyuyoruz, 7/24 sitede değiliz, online olunca raporlara bakıyoruz.
Bahsettiğiniz topikte rapor ettiğiniz tek bir üye şu an aktif değil,Kazen beyin de dediği gibi siz üyeleri topikte reklam yapmakla da itham edemezsiniz rapor eder geçersiniz, misal şimdi birileri de “kardeşiniz“ olduğunu söylediğiniz üyeyle danışıklı-dövüş doktoru karalamakla itham etse?
Kaldı ki bu üyeler doktordan habersiz kendi kafalarına göre üye olmuş bile olabilirler, birbiriyle bağlantıları da yok, her biri farklı üyelik görünüyor ama siz abla kardeş yorumlar yazmışsınız, doktor dava etse kazanır bilginize.
Aynen öyle ayrıca burası site, kuralları var uyulmazsa işlem yapılır, adalet mahkeme salonunda aranır.ve hepsinin hesabını da o gün kapamışız.... yani beyan esastır diyip kapamışız buna rağmen adaletimiz sorgulanıyor ya pesss
Doktor dava açsa ben de mal practice davası açarım. Tazminatla beraber; o durumda ben kazanırım. Onu bildikleri için susup gittiler… O yüzden siz benim için endişe etmeyin.FairyDaphne reklam şüphesi dahil tüm üyelerin yaptığı raporlar tek tek incelenir ve müdahale edilecek bir durumsa, site kurallarına uyulmuyorsa gereken yapılır lakin bizde insanız genelde her insan gibi uyuyoruz, 7/24 sitede değiliz, online olunca raporlara bakıyoruz.
Bahsettiğiniz topikte rapor ettiğiniz tek bir üye şu an aktif değil,Kazen beyin de dediği gibi siz üyeleri topikte reklam yapmakla da itham edemezsiniz rapor eder geçersiniz, misal şimdi birileri de “kardeşiniz“ olduğunu söylediğiniz üyeyle danışıklı-dövüş doktoru karalamakla itham etse?
Kaldı ki bu üyeler doktordan habersiz kendi kafalarına göre üye olmuş bile olabilirler, birbiriyle bağlantıları da yok, her biri farklı üyelik görünüyor ama siz abla kardeş yorumlar yazmışsınız, doktor dava etse kazanır bilginize.
Haklıysanız madem dava açacaksınız, üyeler bildikleri için gitmediler rapor ettiniz bizde raporunuzu değerlendirdik.Doktor dava açsa ben de mal practice davası açarım. Tazminatla beraber; o durumda ben kazanırım. Onu bildikleri için susup gittiler… O yüzden siz benim için endişe etmeyin.
Ayrıca kardeşim ameliyatı ben oldum mu demiş yakınım mı oldu demiş? Yakınım oldu dediyse doğru söylemiş yalan mı söylemiş? İlk ben yazsam daha iyi olurdu ama.
Sevgili Mune,Haklıysanız madem dava açacaksınız, üyeler bildikleri için gitmediler rapor ettiniz bizde raporunuzu değerlendirdik.
Siz yazılanları tekrar okuyun, “kardeşiniz ameliyatı ben oldum yazmış” cümlesi yok yazılarımızın hiçbirinde, aksine olmadığınız ameliyat üzerinden niye yazıyorsunuz demiş Kazen.
TCK 5237’nin 125-131. maddeleri arasında düzenlenen şerefe karşı işlenen suçlar kapsamında kardeşinizle karalama yaptığınızı iddia edilebilir diyorum, abla kardeş olduğunuzu kabul ettiğiniz için de haklıysanız dahi haksız duruma düşersiniz, yazdıklarım da kötülük yok aksine zaman zaman doktorların dava açtığını bildiğimden bilgilendirme yapıyorum.
Doktor dava açsa ben de mal practice davası açarım. Tazminatla beraber; o durumda ben kazanırım. Onu bildikleri için susup gittiler… O yüzden siz benim için endişe etmeyin.
Ayrıca kardeşim ameliyatı ben oldum mu demiş yakınım mı oldu demiş? Yakınım oldu dediyse doğru söylemiş yalan mı söylemiş? İlk ben yazsam daha iyi olurdu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?