• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Klübüne Güvenim Kalmadı

bluebusdorock

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
6
0
6
25
Kayseride burun estetiği konusunda mağduriyetimizi herkes gibi doktorun ismini vererek belirtmiştik. Fakat nasıl oluyorsa diğer doktorların iyi/kötü yorumları kaldırılmıyorken benim 2 yorumum da kaldırıldı ve hesabım sınırlandırıldı.
Screenshot_20230128_175303_Chrome.jpg

Kayseride burun estetiği konusunda mağduriyetimizi herkes gibi doktorun ismini vererek belirtmiştik. Fakat nasıl oluyorsa diğer doktorların iyi/kötü yorumları kaldırılmıyorken benim 2 yorumum da kaldırıldı ve hesabım sınırlandırıldı.
Eki Görüntüle 3198698

site kurallarını okumayıp; güvenim kalmadı, beni sınırlandırdılar demek komik olmuş. sınır koyduk ta bu mesajı nasıl yazdınız? Tecrübelerinizi paylaştınız da onlara mı müdahale ettik? Diğer doktorlar hakkında iyi / kötü yorumlar dururken hatta sizinle bağlantısı olan FairyDaphne FairyDaphne kullanıcısının olumsuz yorumları dururken sizin yorumunuz neden kaldırılmış olabilir?

- operasyonu geçiren siz değilsiniz ama operasyon geçirenin burada savunucusu olmuşsunuz! Bir tanıdığımın başına şunlar geldi.... eee tanıdığın nerede? O neden yazmıyor? Üye mi değil? Burada olmayan birinin adına burada yazıp çizemezsiniz.

gidin site kurallarını okuyun öyle gelin...

konuyu bir kere yanlış yere açmışsın ....

site kurallarını okumayıp; güvenim kalmadı, beni sınırlandırdılar demek komik olmuş. sınır koyduk ta bu mesajı nasıl yazdınız? Tecrübelerinizi paylaştınız da onlara mı müdahale ettik? Diğer doktorlar hakkında iyi / kötü yorumlar dururken hatta sizinle bağlantısı olan FairyDaphne FairyDaphne kullanıcısının olumsuz yorumları dururken sizin yorumunuz neden kaldırılmış olabilir?

- operasyonu geçiren siz değilsiniz ama operasyon geçirenin burada savunucusu olmuşsunuz! Bir tanıdığımın başına şunlar geldi.... eee tanıdığın nerede? O neden yazmıyor? Üye mi değil? Burada olmayan birinin adına burada yazıp çizemezsiniz.

gidin site kurallarını okuyun öyle gelin...

konuyu bir kere yanlış yere açmışsın ....
Keşke bu konudaki titizliğinizi doktorun reklam hesabı açan troller üzerinde de gösterseydiniz de ben uğraşmak zorunda kalmasaydım. sikayet ettim ama hesaplar duruyor. ayrıca benim bu gönderiden haberim dahi yoktu siz etiketleyince oldu.

Keşke bu konudaki titizliğinizi doktorun reklam hesabı açan troller üzerinde de gösterseydiniz de ben uğraşmak zorunda kalmasaydım. sikayet ettim ama hesaplar duruyor. ayrıca benim bu gönderiden haberim dahi yoktu siz etiketleyince oldu.

Hala bilinçsizce yorumlar yapıyorsunuz. Şikayet ettiğiniz hangi hesap hala aktif? Bence siz siteyi kullanmayı bilmiyorsunuz.

Hala bilinçsizce yorumlar yapıyorsunuz. Şikayet ettiğiniz hangi hesap hala aktif? Bence siz siteyi kullanmayı bilmiyorsunuz.
Doktorun reklam hesapları;

Son düzenleyen: Moderatör:

bakın bakalım hangi hesap aktif kalmış?

FairyDaphne FairyDaphne Salı 05:17 Şikayet
Reklam için üyelik

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Salı 12:39
Durum Değiştirildi: Problem Çözülmüştür

sabahın beşlinde şikayet etmişsiniz öğlen müdahale edilmiş.

Doktorun reklam hesapları;

Reklam yapıyorlar diye siz yazamazsınız, bu sadece sizin fikrinizdir ama kesin karar değildir. Bu sayfada hangi hesap aktif bana onu yazın?

hatta sizin ;

ben oldum memnun değilim burnumu yüzüme göre çok kısalttı… tüm kolumellamı kesmiş

bu yorumunuz aynen duruyor. Hani yorumlar siliniyordu?

Tekrar yazıyorum önce siteyi kullanmayı öğrenin sonra gelip adaletten bahsedin yaptığınız çok bilinçsiz bir davranış.

Hakkınızı yasal süreçte aramıyor burada yazıp çiziyorsunuz...

Ondan sonra güvenim kalmadı eee benim sana hiç güvenim yok yazdığının doğruluğuna inanmıyorum. Davanda haklı olsan gider dava açarsın önce davan sonuçlanır gelir burada paylaşırsın. Bir tanıdığımın başına geldi de şöyle oldu böyle oldu.

Hakkınızı yasal süreçte aramıyor burada yazıp çiziyorsunuz...

Ondan sonra güvenim kalmadı eee benim sana hiç güvenim yok yazdığının doğruluğuna inanmıyorum. Davanda haklı olsan gider dava açarsın önce davan sonuçlanır gelir burada paylaşırsın. Bir tanıdığımın başına geldi de şöyle oldu böyle oldu.
Kazen Bey, Ben de herkes gibi memnuniyetsizliğimi paylaştım. Bu gönderiden de haberim yoktu. Olsa ben zaten yazmamasını, benim yazacağımı söylerdim.

Senelerdir üyeyim bu siteye; o kadar çok okudum ki plastik cerrahi bölümünü… Artık tek mesajı doktor, kuaför, makyöz vs.. olan kişilerin reklam için hesap açtığını anlayabiliyorum. Biz sıradan üyeler çünkü başka bölümlerde de aktifiz. Burada zaman geçiriyoruz, sadece birini övüp gitmiyoruz. Zaten ben şikayet edip kararı Mune’a bıraktım. Sizi de burada görünce söyledim. Kadınlar Kulubunu okuyarak doktor yorumu arayan çok kişi var. Memnun olduğum doktorları da aynı şekilde yazıyorum. Bu ameliyatı olanlara fikir verip yardımcı olmaya çalışıyorum. Memnuniyetsizliğimi de yazayım ki insanlar görsün. Kimseyi durduk yerde karalama amacım yok. Zaten ameliyatım çok yeni. Revizyon olmak istesem de olamam. Dava da açamam. Böyle işte…

Sevgiler

FairyDaphne FairyDaphne reklam şüphesi dahil tüm üyelerin yaptığı raporlar tek tek incelenir ve müdahale edilecek bir durumsa, site kurallarına uyulmuyorsa gereken yapılır lakin bizde insanız genelde her insan gibi uyuyoruz, 7/24 sitede değiliz, online olunca raporlara bakıyoruz.

Bahsettiğiniz topikte rapor ettiğiniz tek bir üye şu an aktif değil, Kazen Kazen beyin de dediği gibi siz üyeleri topikte reklam yapmakla da itham edemezsiniz rapor eder geçersiniz, misal şimdi birileri de “kardeşiniz“ olduğunu söylediğiniz üyeyle danışıklı-dövüş doktoru karalamakla itham etse?
Kaldı ki bu üyeler doktordan habersiz kendi kafalarına göre üye olmuş bile olabilirler, birbiriyle bağlantıları da yok, her biri farklı üyelik görünüyor ama siz abla kardeş yorumlar yazmışsınız, doktor dava etse kazanır bilginize.

FairyDaphne FairyDaphne reklam şüphesi dahil tüm üyelerin yaptığı raporlar tek tek incelenir ve müdahale edilecek bir durumsa, site kurallarına uyulmuyorsa gereken yapılır lakin bizde insanız genelde her insan gibi uyuyoruz, 7/24 sitede değiliz, online olunca raporlara bakıyoruz.

Bahsettiğiniz topikte rapor ettiğiniz tek bir üye şu an aktif değil, Kazen Kazen beyin de dediği gibi siz üyeleri topikte reklam yapmakla da itham edemezsiniz rapor eder geçersiniz, misal şimdi birileri de “kardeşiniz“ olduğunu söylediğiniz üyeyle danışıklı-dövüş doktoru karalamakla itham etse?
Kaldı ki bu üyeler doktordan habersiz kendi kafalarına göre üye olmuş bile olabilirler, birbiriyle bağlantıları da yok, her biri farklı üyelik görünüyor ama siz abla kardeş yorumlar yazmışsınız, doktor dava etse kazanır bilginize.

ve hepsinin hesabını da o gün kapamışız.... yani beyan esastır diyip kapamışız buna rağmen adaletimiz sorgulanıyor ya pesss

ve hepsinin hesabını da o gün kapamışız.... yani beyan esastır diyip kapamışız buna rağmen adaletimiz sorgulanıyor ya pesss
Aynen öyle ayrıca burası site, kuralları var uyulmazsa işlem yapılır, adalet mahkeme salonunda aranır.
Konudaki tüm mesajlarına katılıyorum, doktor hatası vb varsa adalet mahkemede aranır, burada abla-kardeş doktor şöyle doktor böyle denirse iddia olmaktan öteye gitmez, başkası da ben memnunum der, memnun olan hemen reklamcı ilan edilmez, karşı taraf da ameliyat olduğuna inanmıyorum der, Nasrettin hoca misali kazanın doğduğuna inanıyorsun öldüğüne inanmıyorsun derler adama.

Doktor dava açsa ben de mal practice davası açarım. Tazminatla beraber; o durumda ben kazanırım. Onu bildikleri için susup gittiler… O yüzden siz benim için endişe etmeyin.

Ayrıca kardeşim ameliyatı ben oldum mu demiş yakınım mı oldu demiş? Yakınım oldu dediyse doğru söylemiş yalan mı söylemiş? İlk ben yazsam daha iyi olurdu ama.

Doktor dava açsa ben de mal practice davası açarım. Tazminatla beraber; o durumda ben kazanırım. Onu bildikleri için susup gittiler… O yüzden siz benim için endişe etmeyin.

Ayrıca kardeşim ameliyatı ben oldum mu demiş yakınım mı oldu demiş? Yakınım oldu dediyse doğru söylemiş yalan mı söylemiş? İlk ben yazsam daha iyi olurdu ama.
Haklıysanız madem dava açacaksınız, üyeler bildikleri için gitmediler rapor ettiniz bizde raporunuzu değerlendirdik.
Siz yazılanları tekrar okuyun, “kardeşiniz ameliyatı ben oldum yazmış” cümlesi yok yazılarımızın hiçbirinde, aksine olmadığınız ameliyat üzerinden niye yazıyorsunuz demiş Kazen.

TCK 5237’nin 125-131. maddeleri arasında düzenlenen şerefe karşı işlenen suçlar kapsamında kardeşinizle karalama yaptığınız iddia edilebilir diyorum, abla kardeş olduğunuzu kabul ettiğiniz için de haklıysanız dahi haksız duruma düşersiniz, yazdıklarım da kötülük yok aksine zaman zaman doktorların dava açtığını bildiğimden bilgilendirme yapıyorum.

Son düzenleme:
Haklıysanız madem dava açacaksınız, üyeler bildikleri için gitmediler rapor ettiniz bizde raporunuzu değerlendirdik.
Siz yazılanları tekrar okuyun, “kardeşiniz ameliyatı ben oldum yazmış” cümlesi yok yazılarımızın hiçbirinde, aksine olmadığınız ameliyat üzerinden niye yazıyorsunuz demiş Kazen.

TCK 5237’nin 125-131. maddeleri arasında düzenlenen şerefe karşı işlenen suçlar kapsamında kardeşinizle karalama yaptığınızı iddia edilebilir diyorum, abla kardeş olduğunuzu kabul ettiğiniz için de haklıysanız dahi haksız duruma düşersiniz, yazdıklarım da kötülük yok aksine zaman zaman doktorların dava açtığını bildiğimden bilgilendirme yapıyorum.
Sevgili Mune,
Ameliyatım yeni şu aşamada dava açılamıyor, burun ameliyatında düzelme süreci 1-2 seneyi bulduğundan. Ama sanmayın ki düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.

yok biz anlaşamayacağız....

başvuru dahi yapmadığınız mahkemenin sonucunu kazanırım diye yazamazsınız. İyi bir avukat çıkar adamı ipten alır, kötü bir avukat tutarsınız sizi ipe götürür.

ayrıca biz sizin için neden endişeleneyim ki? Siz ısrarla yanlış anlıyorsunuz! Adam beni yayıncı olarak dava eder diye endişem. Yoksa size açacağı davadan bize ne ? çok iyimsersiniz, sizi düşündüğümüzü filan mı sandınız :) Yok her koyun kendi bacağından asılır. Beni yayıncı olarak dava eder bende ben BTK'ya göre yer sağlayıcıyım buyrun muhatabınız budur derim. Yani sizin için endişelendiğim filan yok

Kardeşinizin yorumlarına müdahale edilme sebebi ise kendi başına gelmeyen olayı burada aktarması. Dıttığının dıttığı konuları gerçeklik kazanmaz.

yok yok biz sizle asla aynı frekansta değiliz...

ayrıca yeni olduğunuz bir ameliyatın sonucunu nasıl kesin olarak yazıyorsunuz buradan okuduğum zaten 6 ayda ödemler gidiyor 1 senede şeklini alıyor diyor insanlar siz daha dün 1 bugün nasıl olmadı diyorsunuz bunu da anlamadım.

neyse bizi yayıncı olarak zora sokarsanız hesabınız kapanır daha fazla yazmayacağım

Back