• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar klübü takibi

Ben ne sorduğunu anladım, telefondan girerken de google dan kadınlar kulübü yaz öyle gir bilgisayardan girer gibi. Play store dan falan uygulamayı indirdiysen kaldır onu hiç kullanışlı değil. Ben bi ara uygulaması çıkmış diye sevindim yükledim sonuç olarak güzel yapılamamış bi uygulamaydı kaldırdım.

Ben de şeyi sormak istiyorum, konu açmıştım da cevap gelmemişti, belki bilgin vardır?

Mesela telefondan girince internet paketinden baya bir kota doluyor. Uygulama indirince de kotadan gider mi sitede gezmek vs? Veya ben kimden öğrenebilirim bunu? :)

Ben de şeyi sormak istiyorum, konu açmıştım da cevap gelmemişti, belki bilgin vardır?

Mesela telefondan girince internet paketinden baya bir kota doluyor. Uygulama indirince de kotadan gider mi sitede gezmek vs? Veya ben kimden öğrenebilirim bunu? :)
Elbette uygulamadan girince de internet kotandan kullanırsın.
Bir farkı yoktur bence.

Evet canım telden girebiliyorsun yukarıda forum seçeneğine gir ve giriş yap aynı bilgisayar daki kullanıcı adı ile.

uygulamadan girince de google dan girince de aynı internet gider bence. yani sonuçta bi farkı yok aynı yere girip aynı şeyi yapıyorsun ve bunu interneti kullanarak yapıyorsun :)

Ben uygulamadan giriyorum.
Kullanışsiz mi buluyosunuzo_O
Benim hemen ulaşabileceğim noktada olması hoşuma gidiyor her seferinde Googledan girmektense.

TŞK EDERİM İŞTE CEVABI ALDIM TŞK EDERİM YANİ GOOGLEDEN Mİ YOKSA Bİ PROGRAM MI İNDİRİLİYO PLAYERDEN ONU ÖĞRENMEK İSTEDİM.

Şifreyi de bi kere girince bi daha istemiyor. Google'dan gayet rahat ben hep öyle kullandim şimdiye kadar :) hoşgeldin bu arada :KK37:

Ben uygulamadan giriyorum.
Kullanışsiz mi buluyosunuzo_O
Benim hemen ulaşabileceğim noktada olması hoşuma gidiyor her seferinde Googledan girmektense.

Bdvyi ana ekrana kısa yol atinca da rahat olur :KK19:

Yakinda her konuya ters cevaplar verenler yüzünden yeni uye olanlar kaçmaya başlayacak ya da bunu giren hiç uye olmayacak. Kk nüfusu 400binlerde takılı kalacak gibi :bicak:

Google play uygulaması hiç güzel değil bir de tonla reklam var eskiden farklı bir sürümdu o çok kullanışlıydi

Direk google den girin. Emin olun en rahatı
TŞK EDERİM BENDE İNDİRDİM PLAYERDEN ÇÖZMEDİM SİLDİM VE SORRARK ÖĞRENMEK İSTEDİM BAZI ARKADAŞAR YALNIZ ANLAYIP BU NE BÇİM SORU NE SORUYO GİBİ CEVAPLAR VERMİŞLER AMA BENCE SORMAKTA Bİ YALNIŞLIK YOK

Rica ederim.
Ben genelde KK'ya evde ve işte girdiğimden telefon internetimi sosyal ağlarda kullanıyorum.
tşk ederim bende iş yerinde müsait olamıyorum evde müsait oldukça girmeye çalışıyorum

Yakinda her konuya ters cevaplar verenler yüzünden yeni uye olanlar kaçmaya başlayacak ya da bunu giren hiç uye olmayacak. Kk nüfusu 400binlerde takılı kalacak gibi :bicak:
gerçekten haklısınız bazı arkadaşlar yardımcı olurken bazı arkadaşlar nasıl soru ne demek istiyorsun faln demelerine saşırdım :stop:

Back
X