• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar için evde ek iş yapanlar varmı banada yardımcı olur musunuz bende yapmak istiyorum

Busra bulut

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
18
10
18
27
Evde ek iş yapmak istiyorum ama güvenilir kişileri bulamıyorum yapan varsa yardımcı olsanız bende yapmak istiyorum kaç kere internet uzeri bulduk megersen dolandırıcılarmis oyuzden korkuyorum güvenemiyorum

Bende işsizim iş arıyorum sizin gibi evden iş imkanlarına baktım ama gerçekten dolandırılan çok fazla kişi var. Bende güvenip başlayamadım maalesef. :KK43:

Yani onlar dolandırıcı olmayanına bile denk gelseniz emek sömürücü insanlar.cok çok çok cüzi miktarlara iş yapanlar gördüm duydum etrafımda.50 kuruşa 100 tane tesbih boncuğu dizerim derseniz amenna.

Yani onlar dolandırıcı olmayanına bile denk gelseniz emek sömürücü insanlar.cok çok çok cüzi miktarlara iş yapanlar gördüm duydum etrafımda.50 kuruşa 100 tane tesbih boncuğu dizerim derseniz amenna.
Gerçekten de oyle Araştırıp bir tane buldum kurdeleyle papatya yapımı iğneyle bin tanesi 60 TL okadar emek verip yapacan altmış TL nedir ki bir çorap bile alamazsın bu zamanda
Emek sömürücer gerçekten

Evde ek iş yapmak istiyorum ama güvenilir kişileri bulamıyorum yapan varsa yardımcı olsanız bende yapmak istiyorum kaç kere internet uzeri bulduk megersen dolandırıcılarmis oyuzden korkuyorum güvenemiyorum
Benim arkadas yapıyo evden cagrı merkezi işi..kapora vermiyosunuz para yada kimlik bilgileri vermiyosunuz..satıs bası 100 TL.. evinizde bilgisayar internetiniz varsa yada eskide olsa yedek android telefonunuz yada telefonunuzun çift sim Kart özelliği varsa şu numaradan ulaşın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back