• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Kadınlar Herşeyin İyisini Bilir😊

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

UmutHepOlacak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
14
53
3
36
Slm Güzel Ruhlu İyi Huylu Canım Hemcinslerim; Aranızda Konuya Benden Daha Hakim Olanlarınız Olduğu İçin Sizlere Soruyorum. Benim Sorunum Şöyle ki Benim Yeni Anne Olanlardanım Bebeğim 8 aylık Yaşım 31 Nasip Olursa Oğlum 2 Yaşına Gelince Bi Kardeş İstiyorum Allah Verirse Daha Sonrada Çocuk Düşünmüyorum Bunun İçin İyi Bir Korunma Yöntemi İstiyorum Ama 'Spiral Korunma' İstemediğimi Özellikle Belirtmek İsterim. Sizlerden Tecrübe Edindiğiniz Tavsiye Edeceginiz Vs. Fikirlerinizi Merakla Ve İlgiyle Bekliyorum. Hepinize Sonsuz Tşkler Canlarım 🙏

Slm Güzel Ruhlu İyi Huylu Canım Hemcinslerim; Aranızda Konuya Benden Daha Hakim Olanlarınız Olduğu İçin Sizlere Soruyorum. Benim Sorunum Şöyle ki Benim Yeni Anne Olanlardanım Bebeğim 8 aylık Yaşım 31 Nasip Olursa Oğlum 2 Yaşına Gelince Bi Kardeş İstiyorum Allah Verirse Daha Sonrada Çocuk Düşünmüyorum Bunun İçin İyi Bir Korunma Yöntemi İstiyorum Ama 'Spiral Korunma' İstemediğimi Özellikle Belirtmek İsterim. Sizlerden Tecrübe Edindiğiniz Tavsiye Edeceginiz Vs. Fikirlerinizi Merakla Ve İlgiyle Bekliyorum. Hepinize Sonsuz Tşkler Canlarım 🙏
doğum kontrol hapı en sağlıklısı spiral olmazsa iğneler var oda hapla aynı etkiye sahip ve yan etkiye sahip

Yan etkisi daha az olan ara kanama ve lekelenme olayı minimum seviyede olan hangisi
yasmin bana iyi gelmisti ara kanama yapmamistii ama bacak agrisi yapti yasmin ve yazz tehlikeli ama habern olsun hafif die satilir en hafifi onlardir ama tehliklelidr pihti atio cunku digerlerine bak olmadi kisiden kisiyede degisio smdi yazz bnde ara kanama yapti mesele sonra adetimi azaltti tirnak kadar geldi kahverengi olarak kiriziya donmedi mesela yasmin ve yazz en hafifi ama kullan demete korkuorm cdden digerlerini eczaciya yada saglik ocagina doktora filan sor gidebilirsen artk bnde korkar oldm

Back
X