Kadınlar hamamı :)

E

EU1

Ziyaretçi
hadi kızlaar hamama gideLim..ßen ßi kese ve masaj yaptıriim :)ohh qünün yorgunluunu ßurda atalım..:içelim:

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 310
hamamda hayatta yıkanmam ama banyo sonrası hamam sefasını çok seveim bendende zeytinyağlı sarma bantodan sonra yeriz

ben çok istiyorum hamama gitmeyi kaydirigubbakcemile3
çalgıda olsun kızlar :)

kızlar hangi hamamlara gidiyorsunuz hangileri temiz ben bi has sı biliyorum

ben bi kütahya ılıcalarındaki şifalı suları bilirim..bebeklikten beri her yaz ordayım :) ormanda miss gibi bi yürüyüs ardından öğle sonu havuz..ya da sabahın erken saatlerinde sıcacık hamam..çok sewiorum yaaaa:) gelen olursa beklerim ıoraya..bi 2 hafta sonra gibi gidicem :)

ben bi kütahya ılıcalarındaki şifalı suları bilirim..bebeklikten beri her yaz ordayım :) ormanda miss gibi bi yürüyüs ardından öğle sonu havuz..ya da sabahın erken saatlerinde sıcacık hamam..çok sewiorum yaaaa:) gelen olursa beklerim ıoraya..bi 2 hafta sonra gibi gidicem :)

bende yoncalıda gıttım ama hamam olayını sevmıyorum hem pıs gelıyor hemde bunaltıcı bana göre değil yanı

kütahyayı bende bilirim orda doğdum 14yaşıma kadar ordaydımzemuszemus
yoncalıya ılıcaya giderdik kirleri atardık :teytey:
ne günlerdi bee :gitme:

bizim yazlık orda ööle yazları gidiyoruz işte ama alışmısım gitmeyince b eksiklik hissediorum ehehe :)

bizim burdada ılıca var hep kaplıcada yıkanıyorum yaz oldu hiç evde yıkanmadım desem yeridir.hep kaplıca :) hemde evimin aşağısı zamanında romalılar yapmış.dedemlerde hep korumuş çalışmış.şimdi biz sefasını sürüyoruz.hemde bedavaya :) :)

bu arada 2 sene kütahyada okudum yoncalıyı ii bilirim :)

bu arada bizim buraya özgüdür kız evlenince hamamda eğlence olur karılar eğlenir :)

X