kadınlar gercekten hissedermiş

Bir ilişkide sözle yalan söylenmesi ile, gidip başkasının koynuna girmek arasında neredeyse fark yoktur.. Çünkü yalan söyleyenin bunu yapmayacağının garantisi yoktur..
Sen haklısın.. Bu insan için sakın üzülme..

Bi nevi aldatilma gibi bisi olmuş.
Bence çok sevinin çünkü karşınızdaki insanı kötü hatırlayacaksınız ve unutmaniz kolay olacak. Sekretere de üzüldum bi sekreter daha çıkar ona da kapılır karaktersiz. Sevgilisi olduğunu da söylememiştir kesin. 2 seneyi gözünüzde buyutmeyin bunu tecrübe olarak düşünün ve evlenmeden sadakatsiz biri olduğunu ogrendiginiz icin sukredinn :))

Gun gelir olmadi diye uzulduugun duaya sukur edersin .. sakin uzulme kurtulmussun sakin telefonla ararsa acma cvp verme yalan soyluyen adam herseyi yapar dha bir aylik gelen biriyle bu kadar samimi olmasi dogru degil ilerde sknti cekersn ALLAH cc sevgili kuluymussun ki farketmissin evlenip cocuk yapip aldatilmk mi istiosa ac biraz oku konularda neler var bugun byle yapiosa yarin neler yapar yalan soyluyen herseyi yapar vicdani el vermis sana yalan sylemeye seni ona terch etmis onla mesajlasms gormemezliktn gelme hayattaki tek erkek o mu karsina dha neler ckar degerini bilen cikar elbet oyle erkeklr den hayr gelmz ALLAH cc korkusu olmuyandan uzak dur ztn

Konu sahibi yanlis anlama ama sende guvensizlik diz boyu, yok isten cikinca ara, yatmadan once ara, onu bunu rapor et. Evlilik yolunda giden bi iliskide bu kadar guvensizlik olmamali erkek milleti boyle seylerden hoslanmiyor. E haliyle senin onu bogdugun bos bi vakitten yararlanan sekreter seninkini enseledi. Bitiren karsi taraf olduguna gore baskada bisey gelmedi aklima.

Ayrica bir gun pisman olup mutlaka geri doner bizzat kendim yasamistim, o bi kac sene sonra dondu ama ben coktaann yol alip nisanlanmistim bile. Tecrube olarak gor daha gencsin

Silinsin bırak bi kere yalan iki kere yalan ya aldatıyorsa yol ver gitsin elalemin kızı senden değerli olmuş bune canım sana bağırmaya hakkı yok ayrıca sen düzgünce konuşmuşsun nihayetinde iyikide kurtulmuşsun evlenip boşanmak vardı bide allah korusun her şerde bir hayır vardır gerçek yüzünü gösterdi demekki

Bu tipler genelde geri donuyo cok fazla istisna gorulmemistir. Benim eski sevgilim aldattiktan sonra 6 sene geri donmem icin yalvardi. Ama iste salak bunlar. O hatayi yapmamasa kendine engel olsa daha az caba gosterecek bu kadar yipranmycak. Akil akil... Sen mantikli dusunmeye calisirsan emin ol canini hic bu kadar skmiycaksin. Aliskalnliklari ona olan askini dusunmeyi birakip ona verdigin degere ve gosterdigin anlayisa ragmen sana karsi yaptigi hatayi yine seni suclayarak savunmaya calistigi anda ne kadar tiksinc birine donustugunu dusun. 2 senesini paylastigi sevgilisine baska bi kiz ugruna nasil yalan soyleyebildigini dusun. Onun kisiliginin aslinda sandign gibi saglam olmadigini... dusun iste. Kendine yardimci olmuyosun bu sekilde.

Cok teşekkür ederim cok uyi geldi bunlari duymak. Ben onun en cok vicdanli olmasina hayrandim. Yanilmisim...

Aramasini ben istemiyodum ki, o arardi hergun. İse giderken isten dönerken. Uyumadan once de iyi geceler derdik mutlaka. Zorla yaptirdigim bisey değil

Ayrica bir gun pisman olup mutlaka geri doner bizzat kendim yasamistim, o bi kac sene sonra dondu ama ben coktaann yol alip nisanlanmistim bile. Tecrube olarak gor daha gencsin
Ben böyle olmasına cok üzülüyorum, keske adam gibi adam olsaydi da hic bunlari yasamasaydik

İcimde o his oldugu icin hep dua ediyodum, eger biseyo varsa karsima ciksin diye.. cikti ama ben mutsuzum simdide nasil yapar aklim almiyoo....

Gercekten kisiligi benim düşündüğümden cook cok baskaymis. Rüya gibi. Sanki yapmamis gibi. Hic yakistiramiyorum ki ona... belkide elimde kesin bisey olmasaydi coktan inanmistim dediklerine.. insallah cabuk geçer bu acı zira cok zoorrr...

maalesef sekreter ile beraber olma ihtimali yüksek
Aksini düşünürsek şuan yanında af diler olurdu gönül alırdı.
2 yılın hatırı var dimi ona bile saygısı yok,
Birkaç ay sonra ararsa hatırlatın kendisine,
Hoş ben olsam çoktan engellerdim gerçi böyle bir adamı !

Pislik sekreter le birlikte, cok şanslısın sana yapan inada yapar bir gün, sindi olmasa evlendikten sonra yapardı daha ağır olurdu boşver

Arayıp sormazsan geri döner. O zaman her lafi sayma lüksün olur.

Sekreteri mekreteri geçtim iki yillik sevgilisini iki dkda gözden cikarmis helal olsun.

Facebookdan o silmis beni. Bende whatsap filan gibi yerlerden engelledim. Hem suclu hem güçlü. 1 hafta once tartismistik bi konu yüzünden ayrilalim demistimde kabul etmemisti. Cok mantiksiz

iyiki bitmiş bişiler karıştırdıkları ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…