kadınlar gercekten hissedermiş

Adama bak ya bildiğin sekreterle çatır çatır takılıyo, laf söylensinde istemiyo, akıllı Sen aynı şeyi yapsan nolurdu acaba?? Valla ben olsam biraz daha beklerdim daha sağlam bi kanıtla rezil eder yol verirdim diye düşünüyorum.

Sana tavsiye sakın arama sakın!!

Yalan soyledikten sonra birde ilişkiyi kendisi bitiriyorsa ne söylenebilir ki. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz bence üzülmeyin.
Veya ikinci bir ihtimal geliyor aklima. Sizin burnunuzu surtup uste cikmak istemis olabilir. Sonucta görüşme dediginiz birini avmye birakip size isteyim diye yalan söylemiş. Bu olay cook buyuyecekti ayrilmasaniz bile. Size özür diletip numaradam ayrilalim diyerek bu konunun üzerini kapamak istemis te olabilir. Bir süre bekleyin gercek niyetini zaten anlarsınız. Ama ben cok haksız buldum erkek arkadaşınızı. Bu şekilde barissaniz bile hic guvenemeyeceksiniz muhtemelen. Yazık etmis sevginize ve guveninize. Belki aldatmadi belki amaci kötü degildi ama sonuc olarak iki senelik kiz arkadaşını bi hic icin kaybetti. Bundan sonra o aglasin siz hic uzulmeyin. Alttan almaya kalkar mesaj falan atardaniz siz haksiz olursunuz. Barismak istiyorsaniz bile kesinlikle yazmayin

bu nasıl yüzsüzlük erkeklerdeki bu vurdumduymazlığa hayranım. her bir haltı işleyip bir de inkar ediyorlar delil sunsanız ona da bir kulp bulur ya eminim.

Sevgilin sana yalan söylemiş bi kere dd değil üstelik.
Hoşlanmadığını bile bile o kızı avm ye bırakmış senden saklayacağını umarak.kısaca seni kandırmak istemiş ve sende kızı onun gözüne gözüne sokarak buna sebep olmuşsun..
Haklısın ama ayrılmışsınız sonuç olarak.

Hatasını agresiflikle bastırmaya çalışan erkek. Ayrılmış o kızdan hevesini alıp gelecek gibi geliyor

Bence ayrıldığınız çok iyi olmuş. Zamanla bu işte bir hayır olduğunu anlarsın arkadaşım. Sakın ha üzülme . Kesinlikle iyi olmuş . Bunu bugün kabullensen yarın ve daha sonra hep aklında olacak. Hep şüphe ,hep üzüntü çok yorulursun sonucunda yine ayrılık vakti gelir. Bu kez kaybettiğiñ 2 yıl değil , 7 yıl olur. Şükür et yakalamışsın. Allah korumuş .

Telefonlarını açabilir ve işteyim diyebilirdi. Telefon da açmadığıma göre gerçekten bir şeyler saklamış. Hiç sıkmayın canınızı, doğru karar vermişsiniz.

Üzülmeyin dicem ama elinizde değil biliyorum eski sevgilinizin bişeyler karıştırdığı açık ve net, davranışları da suçluluk psikolojisinden oluyo. Cidden kurtulmuşsunuz ama bana eski sevgiliniz geri dönecek gibi geliyo. Öyle bişey olur da kabul ederseniz yine gider yine siz üzülürsünüz. Naparsa yapsın zaten saçmalamış, aklınıza iyi şeyler getirmemeye çalışın. Yalnız kalmamaya çalışın. Çok faydası olacak. Üzülmeye değecek biri değil zaten

Bence hiçbir kadın aldatılmayı hak etmiyor. dünyanın kanunu bu işte içinde öyle birşey varsa herşekilde yaparlar erkekler

Kadinlar hisseder.. 2 sene cope gitsinde sana birsey olmasin. Boyle bir karakterle evlenmek vardi birde. Geri donmek gbi bir hata yaparsan iyice yuzsuzlesir bence iyi dusunmelisin..
O kizda yani bile bile.. git sacini cekip kac bence

Hadi diyelim patronun bilgisi dışında bu arkadaş mesaiye kaldı.
Ee siz neden bana yalan söyledin doğruyu söylesen sorun etmezdim diye yapıcı konuşmanıza rağmen direkt ayrılmayı seçmiş. Neden? Çünkü sekreteri yedek yapmış sorun yok onun için.
Aksi halde olsaydı yalan söylediğimi düşünmene kırıldım ama saklamamalıydım derdi.
İyiye yormaya gerek yok yani. Hem suçlu hemde ilişkiyi bitiriyor.
Bence ondan önce davranmalıydınız, olan olmuş kurtuldunuz sadakat yoksunu birinden.

sonuçta hata yapan o ..ne sıkıyor sun tatlı canını. .2 senelik ilişkiyi o bitirmiş sen değil. .hiç üzülme ye değmez. .sonuna kadar sen haklısın. .yazıyorum buraya 1 aya kalmaz hatasını anlayıp sana geri dönecek ..o sekreter kızdan da Hayır gelmez ona zaten..sevgilisi olan adama yakın davranan insandan bi Hayır gelmez ..o kızın gerçek yüzünü görüp sana geri dönecek. .büyük ihtimal o kız aklın i karıştırdı zaten

Hakli olsan nolcak ki. Adam 2 senelik iliskisine yamuk yapabiliyosa aradan 10 sene gecsede huyu degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…