- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Telefon dökümüne bakamam ki.s keske bakabilsem. Takip etmek benimde aklima geldi ama kucuk bi sehirdeyiz. Arabamda yok ki .sŞüpheli hareketleri çok fazla; birden değişmesi,haber vermemesi. En şüpheli hareketi de üste çıkmak için bağırıp seni azarlaması.Telefon dökümüne bakardım sanırım ben ya da mesaideyim dediği anlar takip ederdim. Muhtemelen de haklı çıkardım çünkü kadın hisseder
Ama yasanmisliklar unutulmuyo kiAman boşver yaaa erkek kıtlığı mı var? Sıradaki gelsin, yeni aşk yeni heyecan, unut gitsin bunu.
Telefonunu da gizliyordu,doğru mu anladım? Arabaya gerek yok ki işteyim diyince gidip bakardın gerçekten işte mi diye. Ama artık bir şey yapmana gerek yok, suçlu olduğu apaçık. Sen yanlış anlasan şuan böyle olmazdınızTelefon dökümüne bakamam ki.s keske bakabilsem. Takip etmek benimde aklima geldi ama kucuk bi sehirdeyiz. Arabamda yok ki .s
Ama yasanmisliklar unutulmuyo kialiskanliklar....
Ama bu isi patronunun bilmeme ihtimali yok. Yani bir gunluk bir durum degil her hafta o gün olan bisey.İyi ama bizimde departman olarak işlerimiz bazen uzayabiliyor,
Güvenlik bile biz çıkarken aaa siz burdamıydınız diye çıkarken görüyor.
Yada patrona bizim işler uzadı biraz kalıcaz demiyoruz.
Patron o akşam onun kaldıgını bilmeyebilir.
Böyle bir ihtimal var mı çalıştıgı iş yeriyle ilgili.
Ama bu isi patronunun bilmeme ihtimali yok. Yani bir gunluk bir durum degil her hafta o gün olan bisey.
Kizlar lutfen birileri bana yaptigimin dogru oldugunu söylesin.
2 yildir birlikteyiz. Yani birlikteydik 1 saat oncesine kadar. . Orda bi sekreter kiz var 2 3 ay oldu calismaya baslayali ve hic sevmedim. 1 ay kadar once gecenin saat 1 inde yazmis sevgilime. İs yerinde bi olay olmus orda aglamis kiz oda sormus noldu diye anlatmamis. Gece yazmis boyle boyle diye. Konusmuslar felan. O sirada bana uyuyorum demisti erkek arkadasim. Sonra 2 gibi beni uyandirdi anlatti boyle boyle olmus filan diye. Cunku Kendiyle ilgili bisey ama kiz laf tasimis resmen. Bu birinci olay. Bisey demedim o zaman ama hic hosuma gitmemisti taa gecenin 1inde yazmasi filan. Sonra bu kiz sevgilim ve baska bi cocuk foto cekinmisler kiz faceye atmis. Cok sacma geldi bana. Bu ikincisi.
Bu gecen zaman icinde ben o kizdan uzak durmasini cunku ondan hoslanmadigimi soylemistim. Oda tmm demisti.
Sonra haftanin bi gunu saat 8 de cikmaya basladi. Hergun beni arar eve giderken. Mesai 8 bitti beni taa 1 bucuk saat sonra aradi. O sirada ben kac kez yazdim cvp yazmadi. Biz her zaman mesajlasan bi cifttik. Yani ona yazinca en gec 5 dk icinde cvp verir bende oyle. Ve o gun arayana kadar cvp vermedi aradi ve sarjinin bittigini soyledi. İsi o saatte bitmis. Ki kurumsal bi yer is uzama gibi bi durum olmaz. İki senedir bu boyle yani. Tamam dedim uzatmadim sormadim cok fazla. Bu hafta oldu o gun geldi. Yine gec aradi. Ve ben yazdim cvp dahi vermedi. Her dakika cvp veren adam. Aradi ve bagirmaya basladi. Ben uzucak demedim mi tabiki isteydim soyle boyle diye. Ben sakin sakin tamam dedim. Bu bagirmasindan yola cikarak. Arastirdim ve is yeri o gun her zamanki saatinde kapanmis.
Yani bana yalan soyledii. İsteydim diyerek. Ki ben hissediyodum farkli biseyler oldugunu. Bana uyuyorum diyodu, 1 saat sonra uyadigini ogreniyodum, sabah sordugumda hayir uyudum diyo. 2 haftadir ara ara bu oldu.
Benden sakladigi baska seylerde oldugunu dusunuyorum.
Ve gelelim asıl meseleye. Bugun izin gunu. Hic bisey soylemedim bana yalan soyledin felan diye. Bugun bulustuk. Ve anlattim durumu. Nerdeydin o saatte, neden oyle soyledin dedim. İsteydim diyo bana hala. Degildin diyorum israrla isteydim diyo. Sakladigin biseyler var dedim. Acikca anlat bana. Yok diye bagiriyoo. Sonra dediki isten cikinca sekreter rica etti onu alisverismerkezine biraktim. Sonrada hemen seni aradim diyo. Neden soylemedin diyorum, boyle yaparsin diye diyo. Ee daha oncede biraktin bisey demedim diyorum. Bagiriyo beni mi takip ediyosun sen, ben bisey yapcak olsam ruhun duymaz filan. Sonra bitirdi. Ayrildik. Benimde aklimdaydi sonucda yalan soyledi bana, ama ne bilim bu sekilde olmasi koydu biraz.
Ben senin kotu bisey yaptigini dusunmuyorum ama benden biseyler sakliyosun nereye gittigini soylemiyosun, ben sana gitme yapma demiyorum ama doğru olani soylemeni istiyorum gibi cumleler kurdum.
Hala kendini hakli goruyo ve kesinlikle iste olduğunu soyluyo. Oysaki ben oranin sahibinden ogrendim o saatte kapali oldugunu.
Bana benim hakli olduğumu soyleyin kizlar2 senelik ilişki bir çırpıda silindi gitti.
Haklısın. Bişey var bu durumlar normal değil. Ve bu kadar kavgasız gürültüsüz güzelce konuşmuş olmana rağmen ilişkiyi bitirmesi de cabası.. Fazla kafana takma.. Bi süre acı çeker sonra unutursunKizlar lutfen birileri bana yaptigimin dogru oldugunu söylesin.
2 yildir birlikteyiz. Yani birlikteydik 1 saat oncesine kadar. . Orda bi sekreter kiz var 2 3 ay oldu calismaya baslayali ve hic sevmedim. 1 ay kadar once gecenin saat 1 inde yazmis sevgilime. İs yerinde bi olay olmus orda aglamis kiz oda sormus noldu diye anlatmamis. Gece yazmis boyle boyle diye. Konusmuslar felan. O sirada bana uyuyorum demisti erkek arkadasim. Sonra 2 gibi beni uyandirdi anlatti boyle boyle olmus filan diye. Cunku Kendiyle ilgili bisey ama kiz laf tasimis resmen. Bu birinci olay. Bisey demedim o zaman ama hic hosuma gitmemisti taa gecenin 1inde yazmasi filan. Sonra bu kiz sevgilim ve baska bi cocuk foto cekinmisler kiz faceye atmis. Cok sacma geldi bana. Bu ikincisi.
Bu gecen zaman icinde ben o kizdan uzak durmasini cunku ondan hoslanmadigimi soylemistim. Oda tmm demisti.
Sonra haftanin bi gunu saat 8 de cikmaya basladi. Hergun beni arar eve giderken. Mesai 8 bitti beni taa 1 bucuk saat sonra aradi. O sirada ben kac kez yazdim cvp yazmadi. Biz her zaman mesajlasan bi cifttik. Yani ona yazinca en gec 5 dk icinde cvp verir bende oyle. Ve o gun arayana kadar cvp vermedi aradi ve sarjinin bittigini soyledi. İsi o saatte bitmis. Ki kurumsal bi yer is uzama gibi bi durum olmaz. İki senedir bu boyle yani. Tamam dedim uzatmadim sormadim cok fazla. Bu hafta oldu o gun geldi. Yine gec aradi. Ve ben yazdim cvp dahi vermedi. Her dakika cvp veren adam. Aradi ve bagirmaya basladi. Ben uzucak demedim mi tabiki isteydim soyle boyle diye. Ben sakin sakin tamam dedim. Bu bagirmasindan yola cikarak. Arastirdim ve is yeri o gun her zamanki saatinde kapanmis.
Yani bana yalan soyledii. İsteydim diyerek. Ki ben hissediyodum farkli biseyler oldugunu. Bana uyuyorum diyodu, 1 saat sonra uyadigini ogreniyodum, sabah sordugumda hayir uyudum diyo. 2 haftadir ara ara bu oldu.
Benden sakladigi baska seylerde oldugunu dusunuyorum.
Ve gelelim asıl meseleye. Bugun izin gunu. Hic bisey soylemedim bana yalan soyledin felan diye. Bugun bulustuk. Ve anlattim durumu. Nerdeydin o saatte, neden oyle soyledin dedim. İsteydim diyo bana hala. Degildin diyorum israrla isteydim diyo. Sakladigin biseyler var dedim. Acikca anlat bana. Yok diye bagiriyoo. Sonra dediki isten cikinca sekreter rica etti onu alisverismerkezine biraktim. Sonrada hemen seni aradim diyo. Neden soylemedin diyorum, boyle yaparsin diye diyo. Ee daha oncede biraktin bisey demedim diyorum. Bagiriyo beni mi takip ediyosun sen, ben bisey yapcak olsam ruhun duymaz filan. Sonra bitirdi. Ayrildik. Benimde aklimdaydi sonucda yalan soyledi bana, ama ne bilim bu sekilde olmasi koydu biraz.
Ben senin kotu bisey yaptigini dusunmuyorum ama benden biseyler sakliyosun nereye gittigini soylemiyosun, ben sana gitme yapma demiyorum ama doğru olani soylemeni istiyorum gibi cumleler kurdum.
Hala kendini hakli goruyo ve kesinlikle iste olduğunu soyluyo. Oysaki ben oranin sahibinden ogrendim o saatte kapali oldugunu.
Bana benim hakli olduğumu soyleyin kizlar2 senelik ilişki bir çırpıda silindi gitti.
Bilmiyorum galiba cok safim burda aralarinda bisey var diye yazmasalardi, ben hala bisey yok ama birlikte vakit geçirmisler diye düşünürdum.. suan cok hissizim... tsk ederim teselliniz icinHatanız şurada siz o sekreteri adamın kafaya sokmuşsunuz diye diye diyeHa şüküret bu kadar kolay hemen yeni ortama geen birine aklı kaydı ise o adamla evilik vs olmazdı ve anlattıklarınız ne yazık ki sekreterle bir durum varmış gibi çağrıştırdı.. Sıkma canını ve bu süreçte dimikkk ol dur sakınnnn mesajjj atmaa bak sakın bu daha bir itici yapıyor insanı ha nasılsa bekleyen hazoır diyor.. Üüzülme oldu mu
Senin yorumlar çok fenaa oluyo iyi anlamda tabiisekreter zillisi adım adım hedefine ulaşmış.
game over.
(ivo bir bardak soğuk su almaya gider)
Ama ben onu seviyodumHaklısın. Bişey var bu durumlar normal değil. Ve bu kadar kavgasız gürültüsüz güzelce konuşmuş olmana rağmen ilişkiyi bitirmesi de cabası.. Fazla kafana takma.. Bi süre acı çeker sonra unutursun
aralarında bişey olmamış bile olsa, sadece vakit geçirmiş bile olsalar.. enerjileri tutmuş kanka olmuş bile olsalar.. Karakterli bi insan bunu sana söylerdi.. Sen görüşmeni istemiyorum dediğinde tamam demezdi.. Sana arkadaşlığını savunurdu ve kabul ettirirdi.. Gerekirse bu arkadaşlığa senin için rahat etsin diye seni de dahil ederdi.. sana yalan söyleyen bi insanla hayat birleştirmen, başına ileride gelecek şeylerin altına imza atman olur.. bile bile lades olur.. Sevmek güzel bişey.. Ama yine seversin.. hayat, haketmeyen insanlar yüzünden acı çekmek için çok kısa.. önüne bak ve yoluna devam et bence.. Hakkında hayırlısıAma ben onu seviyodumhayallerim vardi.
bence duymak istediğin haklı olup olmadığın deil de ayrılıp ayrılmadığınız
o kızla bence 3-5 ay gezer ayrılırsa sana geri döner yalvarır yakarır
ayrılmazsa da aşık olur falan filan
ben buna benzer bişey yaşadım ama kızla biyere gitme filan değil kızın durmadan üçlü gezmemizi istemesi peşimize takılması bir dünya foto çektirip ikisinin yakın olanları face koyması ve tabi ki benim hissetmelerim ile eşime ayar çektim yab bu kızla görüşmeyiz ya da size mutluluklar diye evliyiz çocuğumuz var kız nerde hiç bilmiyoruz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?