kadınlar gercekten hissedermiş

Ayrılmış işte.O kız değilse bile -başka biri illa ki aklında gibi görünüyor-sizden soğumuş olduğu kesin.Bu kadar fevri tavırlar gösteriyorsa suçlu.Tüm suçu da size atıp gitmesinden belli.

Şüpheli hareketleri çok fazla; birden değişmesi,haber vermemesi. En şüpheli hareketi de üste çıkmak için bağırıp seni azarlaması.Telefon dökümüne bakardım sanırım ben ya da mesaideyim dediği anlar takip ederdim. Muhtemelen de haklı çıkardım çünkü kadın hisseder

Telefon dökümüne bakamam ki.s keske bakabilsem. Takip etmek benimde aklima geldi ama kucuk bi sehirdeyiz. Arabamda yok ki .s

Telefon dökümüne bakamam ki.s keske bakabilsem. Takip etmek benimde aklima geldi ama kucuk bi sehirdeyiz. Arabamda yok ki .s
Telefonunu da gizliyordu,doğru mu anladım? Arabaya gerek yok ki işteyim diyince gidip bakardın gerçekten işte mi diye. Ama artık bir şey yapmana gerek yok, suçlu olduğu apaçık. Sen yanlış anlasan şuan böyle olmazdınız

bu erkekler için neden bu kadar zor ki adam gibi ayrılıp gitmek? ben de bunu anlamıyorum. o sekreterle de yürümez de işte aklınca heyecan yaşamak istiyor sanırım, sıkılmış rutinden.. rutinsiz kalasıca

Hem suçlu bide o mu ayrıldı sen çok fazla sabretmis ve alttan almışsın
Eğer geri döner ararsa ve hemen affedersn yediği bi haltlar varsa yapmaya da devam eder .
Seni kaybetmekten korksn biraz

Ama bu isi patronunun bilmeme ihtimali yok. Yani bir gunluk bir durum degil her hafta o gün olan bisey.

Hatanız şurada siz o sekreteri adamın kafaya sokmuşsunuz diye diye diye Ha şüküret bu kadar kolay hemen yeni ortama geen birine aklı kaydı ise o adamla evilik vs olmazdı ve anlattıklarınız ne yazık ki sekreterle bir durum varmış gibi çağrıştırdı.. Sıkma canını ve bu süreçte dimikkk ol dur sakınnnn mesajjj atmaa bak sakın bu daha bir itici yapıyor insanı ha nasılsa bekleyen hazoır diyor.. Üüzülme oldu mu

Haklısın. Bişey var bu durumlar normal değil. Ve bu kadar kavgasız gürültüsüz güzelce konuşmuş olmana rağmen ilişkiyi bitirmesi de cabası.. Fazla kafana takma.. Bi süre acı çeker sonra unutursun

Bilmiyorum galiba cok safim burda aralarinda bisey var diye yazmasalardi, ben hala bisey yok ama birlikte vakit geçirmisler diye düşünürdum.. suan cok hissizim... tsk ederim teselliniz icin

Ama ben onu seviyodum hayallerim vardi.
aralarında bişey olmamış bile olsa, sadece vakit geçirmiş bile olsalar.. enerjileri tutmuş kanka olmuş bile olsalar.. Karakterli bi insan bunu sana söylerdi.. Sen görüşmeni istemiyorum dediğinde tamam demezdi.. Sana arkadaşlığını savunurdu ve kabul ettirirdi.. Gerekirse bu arkadaşlığa senin için rahat etsin diye seni de dahil ederdi.. sana yalan söyleyen bi insanla hayat birleştirmen, başına ileride gelecek şeylerin altına imza atman olur.. bile bile lades olur.. Sevmek güzel bişey.. Ama yine seversin.. hayat, haketmeyen insanlar yüzünden acı çekmek için çok kısa.. önüne bak ve yoluna devam et bence.. Hakkında hayırlısı

o kız inşallah uzayın derinliklerinde bir yerde kaybolmustur da bir daha kimseye musallat olmaz.
Ailenizle size mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…