Kadınlar erkeklere muhtaç kalmak zorundamı?

Aysiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
12
2
36
29
Arkadaşlar burda yeniyim ilk defa bişeyler yazıyorum derdimi paylaşmak istiyorum uzun olucak okuyan okumayan herkeze şimdiden teşekkürler.
4 senelik evliyim geçen hafta eşimin telefonunda cinsel icerikli şeyler izledigini gördüm. Gayet sakin birsekilde sordum buna neden ihtiyaç duyuyorsun bunlar benim hoşlandığım şeyler değil neden yaptın vs. Konusmaya calişsamda hic oralı olmadı birak açıklama yapip utanmayı konuşmaya bile tenezzül etmedi. Sonra evden gitmesini istedim cok sinirliyimdim ve gitti şuan 1 haftadir cocugunu sormak için bile aramadı. Ailemin yanına gitmiştim bende. Bugün geri döndüm çünkü Kocan kafanıda ezze katlanmak zorundasin diyen tiplerden.. dayanamadim.. cikmazdayim.. calissam bi ise girip hem evi gecindirip hem cocuguma bakiciyi nasil tutarim? Ne yani her yaptigini sineyemi çekmek gerekiyor sözde erkeklerin? Bu dünyada KADIN olmak gerçekten bukadar mı ZOR?!

Üstü Kapalı Konu evden çekip girmişsin Anladığım kadarıyla
4sene ne oldu şimdi mi tanımaya basladın

Ailen cocugunaa baksa cok guzel ev gecindirirsin ama cocugu kresede verebilirsin yada tanıdık iyi insanlardan yardim isteyebilirsin yada mahkemeden talep edebilirisn mahkeme calisan anneye bakici veriyo artik yada ananeye veriyo

Bunu bilmiyordum ben cok iyi oldu ogrenmem. Mahkeme eger bakıcı verirse vok iyi olur benim icin. Ama oyle tanidik yok malesef çocuğa bakıcak. Olanlarda kendileri çalışıyor

Canım ne desem nasıl bir yorum yapsam bilemedim. Allah yardımcın olsun, sana bir kapı açsın tez zamanda inşallah.

bence erkeklere muhtaç değiliz arkadaşlar niye muhtaç olalım ki bizde çalışabiliriz hemde erkeklerden daha güzel çalışıp daha çok para kazanabiliriz gerekirse çocuğuma bakıcıda tutar yinede muhtaç olmam !

İşte insanı eğiteceksin ki toplum eğitilmiş olsun. Kocası bakar diye okutulmayan, çalıştırılmayan ve bu doğrultuda özgüven eksikliği olan kadınlar, kendini kocasına mahkum hissediyor ki çok yanlış. Okuyacaksın, okuyamadıysan kendini eğiteceksin. Elinden her iş gelecek. O zaman özgüvenin de yerine gelir, kendini hiç kimseye muhtaç hissetmezsin.

Çok haklısın arkadaşım ama bende özgüven eksikliği değil olay. Hatta fazla bile özgüvenim var kendime. Tek sorun 1 yaşındaki kızım onu bırakıp çalışacak kimsem yok. Bakici desen güvenemiyorum.. bilmiyorum napicami

Canım seni örnek göstererek yazmadım, üzerine alınma sakın. Genel durumdan söz ettim sadece. Sen kendini idare edebilirsin anladığım kadarıyla. Seninki muhtaç olmakta değil. Emin olup, sağlam adımlar atmak istiyorsun. Devlet bakıcı parası veriyor ya bakıcını buluyorsun, kendi evinde ya da onun evinde baktırıyorsun. Böyle bakacak birisini bulursan bu işin üstesinden gelirsin sen.

Biliyorum beni örnek gostermedigini canim zaten ben kendimi anlatma amacli söyledim. Devletin verdiği bakici malesef sadece bazi sehirlerde gecerli bildiğim kadariyla ve ben o sehirlerden birinde ikamet etmiyorum.. zaten öyle bi imkanim olsa hemen giricem bi ise.. dün konustum esimle bosanmayi kafaya koymuş geri dönüşü yok. Bende ustelemedim biticekse bitsin öyle istiyorsan dedim...

valla hiç de muhtaç değilim Allah da etmesin,hiç bir kadınında altından kalkamayacağı iş yok ,yeter ki içinizde çalışma isteği olsun ,geçenlerde haberlerde gösteriyordu artık kadınlar her iş alanında var taksicisinden tut boyacısına kadar

O mu istiyor? Nafaka versin ya da cocugun bakıcı parasını versin o halde. Anlaşmalı boşanın... Sende çalıştığınla evi geçindirir, çocugunun ihtiyacını karşılarsın.

O mu istiyor? Nafaka versin ya da cocugun bakıcı parasını versin o halde. Anlaşmalı boşanın... Sende çalıştığınla evi geçindirir, çocugunun ihtiyacını karşılarsın.
Ona yanasmiyor aksine benim surunmemi istiyormus kendisi.. kizimida senden alicam diye tehdit ediyor.. karekterini belli etti anliycaniz...

Aranızdaki tek problem buysa konuşarak halledebilirsinizi bence, hemen yakıp yıkmaya gerek yok. Ama daha büyük problemleriniz varsa bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…