Canım seni örnek göstererek yazmadım, üzerine alınma sakın. Genel durumdan söz ettim sadece. Sen kendini idare edebilirsin anladığım kadarıyla. Seninki muhtaç olmakta değil. Emin olup, sağlam adımlar atmak istiyorsun. Devlet bakıcı parası veriyor ya bakıcını buluyorsun, kendi evinde ya da onun evinde baktırıyorsun. Böyle bakacak birisini bulursan bu işin üstesinden gelirsin sen.Çok haklısın arkadaşım ama bende özgüven eksikliği değil olay. Hatta fazla bile özgüvenim var kendime. Tek sorun 1 yaşındaki kızım onu bırakıp çalışacak kimsem yok. Bakici desen güvenemiyorum.. bilmiyorum napicami
Biliyorum beni örnek gostermedigini canim zaten ben kendimi anlatma amacli söyledim. Devletin verdiği bakici malesef sadece bazi sehirlerde gecerli bildiğim kadariyla ve ben o sehirlerden birinde ikamet etmiyorum.. zaten öyle bi imkanim olsa hemen giricem bi ise.. dün konustum esimle bosanmayi kafaya koymuş geri dönüşü yok. Bende ustelemedim biticekse bitsin öyle istiyorsan dedim...Canım seni örnek göstererek yazmadım, üzerine alınma sakın. Genel durumdan söz ettim sadece. Sen kendini idare edebilirsin anladığım kadarıyla. Seninki muhtaç olmakta değil. Emin olup, sağlam adımlar atmak istiyorsun. Devlet bakıcı parası veriyor ya bakıcını buluyorsun, kendi evinde ya da onun evinde baktırıyorsun. Böyle bakacak birisini bulursan bu işin üstesinden gelirsin sen.
Cok teşekkür ederim cnm aallah kimseye biyle bisey yasatmasin..Canım ne desem nasıl bir yorum yapsam bilemedim. Allah yardımcın olsun, sana bir kapı açsın tez zamanda inşallah.
O mu istiyor? Nafaka versin ya da cocugun bakıcı parasını versin o halde. Anlaşmalı boşanın... Sende çalıştığınla evi geçindirir, çocugunun ihtiyacını karşılarsın.Biliyorum beni örnek gostermedigini canim zaten ben kendimi anlatma amacli söyledim. Devletin verdiği bakici malesef sadece bazi sehirlerde gecerli bildiğim kadariyla ve ben o sehirlerden birinde ikamet etmiyorum.. zaten öyle bi imkanim olsa hemen giricem bi ise.. dün konustum esimle bosanmayi kafaya koymuş geri dönüşü yok. Bende ustelemedim biticekse bitsin öyle istiyorsan dedim...
Ona yanasmiyor aksine benim surunmemi istiyormus kendisi.. kizimida senden alicam diye tehdit ediyor.. karekterini belli etti anliycaniz...O mu istiyor? Nafaka versin ya da cocugun bakıcı parasını versin o halde. Anlaşmalı boşanın... Sende çalıştığınla evi geçindirir, çocugunun ihtiyacını karşılarsın.
Ona yanasmiyor aksine benim surunmemi istiyormus kendisi.. kizimida senden alicam diye tehdit ediyor.. karekterini belli etti anliycaniz...
Tek problem bu degil malesef...Aranızdaki tek problem buysa konuşarak halledebilirsinizi bence, hemen yakıp yıkmaya gerek yok. Ama daha büyük problemleriniz varsa bilemem tabi.
Annem baska sehirde yaşıyor kendiside çalışıyorAnladım, o insanla anlaşılamaz. Annen bakmaz mı bebeğine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?