• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar erkeklere muhtaç kalmak zorundamı?

Annem baska sehirde yaşıyor kendiside çalışıyor
Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık... O zaman annenin yanına yerleş annen calısıyorsa sen bak bebeğine ne biliyim illaki bir çıkar yolu olmalı bu durumun ...

Kadinlar erkeklere muhtac degildir. Sadece kendini muhtac eden kadin vardir bu devirde.

Bir kadinin eli ekmek tutmadan evlenirse ve kendine bakamazken cocuk dogurursa sonunda tabikide muhtac olur.

Ben bunlari ince ince düşündügüm icin 30 yaşima geldim cocugun c'si bile yok.

Kadinlar erkeklere muhtac degildir. Sadece kendini muhtac eden kadin vardir bu devirde.

Bir kadinin eli ekmek tutmadan evlenirse ve kendine bakamazken cocuk dogurursa sonunda tabikide muhtac olur.

Ben bunlari ince ince düşündügüm icin 30 yaşima geldim cocugun c'si bile yok.
Ben zaten evlenmeden çalışıyordum. Çocuk olunca birakmak zorunda kaldim yabancı dilim var ana dili gibi. Is hertürlü bulurum.. ama iste kizim daha cok küçük onu birakicak kimse olmadigi icin calismaya gidemiyorum.. günümüzde 600 700 tlye cocuk bakicak kimse yok. Bin lira versem ben nasil gecinicem 600 tl sirf kira vs vs...

Ben zaten evlenmeden çalışıyordum. Çocuk olunca birakmak zorunda kaldim yabancı dilim var ana dili gibi. Is hertürlü bulurum.. ama iste kizim daha cok küçük onu birakicak kimse olmadigi icin calismaya gidemiyorum.. günümüzde 600 700 tlye cocuk bakicak kimse yok. Bin lira versem ben nasil gecinicem 600 tl sirf kira vs vs...

Bende bunu diyorum işde. Benimde cocuga bakacak insanim yok (annem benc gencken vefat etdi... hayatdan cikartdigim ders benimde bu oldu)
Bence her kadin cocuk yapmadan önce en az 2 senelik giderini bir kenera atmasi lazim.
Insanin kendi güvencesi icin bu gercekden cok önemli. Ben şahsen şuanda öyle yapiyorum. Iki senelik param birikmeden önce asla yapmam.

Sakin yanliş anlama kuzum. Lafim meclisten dişari

Bende bunu diyorum işde. Benimde cocuga bakacak insanim yok (annem benc gencken vefat etdi... hayatdan cikartdigim ders benimde bu oldu)
Bence her kadin cocuk yapmadan önce en az 2 senelik giderini bir kenera atmasi lazim.
Insanin kendi güvencesi icin bu gercekden cok önemli. Ben şahsen şuanda öyle yapiyorum. Iki senelik param birikmeden önce asla yapmam.

Öyle tabi insan kendini güvence altına almak zorunda ama bu devirde kim dusunuyor ki bunu.. sen zorluk cekmissin o yüzden akilli davranmissin. Ama iste o firsat herkezde olmaya biliyor

Bende birikim falan yapmadım, şimdi bebek bekliyorum. Kocamı seviyorum hiçbir problemimiz yok. Ne kazanırsak beraber yiyiyoruz. Ve ben gün gelip bir gün değişirse bunu önceden bilemem. Herhangi bir tedbirim yok. Ama böyle bir durumda cocuguma da kendme de bakabilecek potansiyeldeyim en azından. Benim kızdığım nokta da erkeklere kendini acizmiş gibi gösteren kadınlara...

Back
X