Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dogal beyazların gozukmesi gercekten hosuma gidiyor, eskiden beri anneme boyama derdim, kaş alınmasından da hoslanmazdım. neyi sevsem son yıllarda moda oluyor
Nedir bu saç renginden çektiğimiz, bizim gibi buğdaylara her renk gitmiyor Bana gri kesin yakışmaz, sarı asla olmaz, bir ara eşimin ısrarıyla denedim valla komedi filminden fırlamış gibi oldum, birde kaşları inceltseydim Levent Kırca'nın Bestami tiplemesi gibi olurdum
Şu sıra kızıl bir nebze su kaldırıyor diye, yaktım kınayı, boya kızılı gibi akmadığından kızıla boyarsam kınayı tercih ediyorum.
Nedir bu saç renginden çektiğimiz, bizim gibi buğdaylara her renk gitmiyor Bana gri kesin yakışmaz, sarı asla olmaz, bir ara eşimin ısrarıyla denedim valla komedi filminden fırlamış gibi oldum, birde kaşları inceltseydim Levent Kırca'nın Bestami tiplemesi gibi olurdum Eki Görüntüle 1515733
Şu sıra kızıl bir nebze su kaldırıyor diye, yaktım kınayı, boya kızılı gibi akmadığından kızıla boyarsam kınayı tercih ediyorum.