• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar arasında yeni moda 'Anneanne saçı'

Screenshot_2014-11-10-22-33-58~2.jpg
saçları-griye-boyamak.jpg
yeni-trend-kullu-koyu-sac-renkleri-2015.jpg
gri-saç.jpg
gri-saç-modası.jpg
gri-saç-modası.jpg
gri-saç.jpg
yeni-trend-kullu-koyu-sac-renkleri-2015.jpg
saçları-griye-boyamak.jpg
Screenshot_2014-11-10-22-33-58~2.jpg
gri-saç-modası.jpg

ayrıca o paylaşılanlar çikin bunlar güzel:27:

"neden saçların beyazlamış arkadaş, sana da benim gibi çektiren mi var" sorusunu getiriyor akıllara bu moda :KK53:

çok havalı duruyor beyaz tenli renkli gözlülere çok yakışıyor.
erkeklerde daha da güzel duruyor.

Beyaz tenlilere cok yakisiyor benim gibi karafatma yaparsa sogutur tabi :)
Nedir bu saç renginden çektiğimiz, bizim gibi buğdaylara her renk gitmiyor:KK14:
Bana gri kesin yakışmaz, sarı asla olmaz, bir ara eşimin ısrarıyla denedim valla komedi filminden fırlamış gibi oldum, birde kaşları inceltseydim Levent Kırca'nın Bestami tiplemesi gibi olurdum:KK70::KK70:
image.jpg

Şu sıra kızıl bir nebze su kaldırıyor diye, yaktım kınayı, boya kızılı gibi akmadığından kızıla boyarsam kınayı tercih ediyorum.

Nedir bu saç renginden çektiğimiz, bizim gibi buğdaylara her renk gitmiyor:KK14:
Bana gri kesin yakışmaz, sarı asla olmaz, bir ara eşimin ısrarıyla denedim valla komedi filminden fırlamış gibi oldum, birde kaşları inceltseydim Levent Kırca'nın Bestami tiplemesi gibi olurdum:KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1515733

Şu sıra kızıl bir nebze su kaldırıyor diye, yaktım kınayı, boya kızılı gibi akmadığından kızıla boyarsam kınayı tercih ediyorum.

Valla ben sacimi hic boyatmadm daha ama boyatirsam bana kupe olsun :)

Back
X