Vallahi benim bu tarz konularda taktiğim iletişimi kesmek bu tarz insanlar senin karakterini de bozar. Huzurunu da bozar enerjini emer bir süre sonra kendini tanıyamazsın. Arana mesafe koy görüşme sıklığını azalt. Zaten sen o tarz biri değilsen ne taktik verilirse verilsin yapamazsın:)Merhaba kizlar. Evlendikten sonra cevrem degisti malesef. Cogu kadinin yasadigi bir problemdir bu. Kendi arkadaslarimla samimi dogal gercek bir iliskim vardi ama simdi cevremde hep esimin cocukluk arkadaslarinin esleri var ve abartmiyorum ufak tefek cinayetler ekibi gibiler. Hasetler guzellikleri takdir etmeyi bilmiyorlar hep bir yaris icerisindeler en cok kim geziyo en zayif kim, kim daha guzel kimin esi daha cok yardimci.bu durum beni cok yordu. birde tabiri caizse birkacinda cirkin ozguveni var. Sana asla iltifat etmezler ama senden hep iltifat beklerler. sen iltifat etmezsen kendi kendilerini overler. simdi ben bu kizlari cildirtmak istiyorum, hasetler ya zaten kudursunlar istiyorum tak etti cunku :) bana akil verin kizlarr please
Bozmuş bileVallahi benim bu tarz konularda taktiğim iletişimi kesmek bu tarz insanlar senin karakterini de bozar. Huzurunu da bozar enerjini emer bir süre sonra kendini tanıyamazsın. Arana mesafe koy görüşme sıklığını azalt. Zaten sen o tarz biri değilsen ne taktik verilirse verilsin yapamazsın:)
Samimi olmak zorunda değilsiniz. Hoşunuza gidiyor bence yarışmak.Merhaba kizlar. Evlendikten sonra cevrem degisti malesef. Cogu kadinin yasadigi bir problemdir bu. Kendi arkadaslarimla samimi dogal gercek bir iliskim vardi ama simdi cevremde hep esimin cocukluk arkadaslarinin esleri var ve abartmiyorum ufak tefek cinayetler ekibi gibiler. Hasetler guzellikleri takdir etmeyi bilmiyorlar hep bir yaris icerisindeler en cok kim geziyo en zayif kim, kim daha guzel kimin esi daha cok yardimci.bu durum beni cok yordu. birde tabiri caizse birkacinda cirkin ozguveni var. Sana asla iltifat etmezler ama senden hep iltifat beklerler. sen iltifat etmezsen kendi kendilerini overler. simdi ben bu kizlari cildirtmak istiyorum, hasetler ya zaten kudursunlar istiyorum tak etti cunku :) bana akil verin kizlarr please
Merhaba kizlar. Evlendikten sonra cevrem degisti malesef. Cogu kadinin yasadigi bir problemdir bu. Kendi arkadaslarimla samimi dogal gercek bir iliskim vardi ama simdi cevremde hep esimin cocukluk arkadaslarinin esleri var ve abartmiyorum ufak tefek cinayetler ekibi gibiler. Hasetler guzellikleri takdir etmeyi bilmiyorlar hep bir yaris icerisindeler en cok kim geziyo en zayif kim, kim daha guzel kimin esi daha cok yardimci.bu durum beni cok yordu. birde tabiri caizse birkacinda cirkin ozguveni var. Sana asla iltifat etmezler ama senden hep iltifat beklerler. sen iltifat etmezsen kendi kendilerini overler. simdi ben bu kizlari cildirtmak istiyorum, hasetler ya zaten kudursunlar istiyorum tak etti cunku :) bana akil verin kizlarr please
Kullanıcı adınıza bayıldımBdvde eş sorunları, maddi sorunlar, çocuk sorunları olan konulara bakın. Epey ekmek çıkar size. Misal bdvde "eşim benimle ilgilenmiyor" konusunun altında en az 10 tane "benim kocam bi tane, 3 saat aralıksız seks yapıp sonra bulaşıkları yıkıyor. Çocuğu da o büyüttü. Allah yardımcın olsun cınım kötü koca çok zor" yorumu bulmanız mümkün. Misal başlık kocam erken boşalıyor. Hop altında "benimki arabada beş evde on beş hoşuna da giderse bedavaaa" yorumları. Ultra gerizekalılık içeren bu yorumların sahipleri acaba kim, gerçek hayatta nasıllar diye düşünürdüm zaman zaman. Sizin çevredenmiş meğer.
Bir de hayırlı olsun artık siz de onlardan birisiniz :)
Buna fikir olarak siz daha çok zayıflayın, daha çok gezin, kimseye iltifat etmeyin diyebiliriz. Eşinizin iş yaparken sosyal medyada fotolarını paylasabilirsiniz .Merhaba kizlar. Evlendikten sonra cevrem degisti malesef. Cogu kadinin yasadigi bir problemdir bu. Kendi arkadaslarimla samimi dogal gercek bir iliskim vardi ama simdi cevremde hep esimin cocukluk arkadaslarinin esleri var ve abartmiyorum ufak tefek cinayetler ekibi gibiler. Hasetler guzellikleri takdir etmeyi bilmiyorlar hep bir yaris icerisindeler en cok kim geziyo en zayif kim, kim daha guzel kimin esi daha cok yardimci.bu durum beni cok yordu. birde tabiri caizse birkacinda cirkin ozguveni var. Sana asla iltifat etmezler ama senden hep iltifat beklerler. sen iltifat etmezsen kendi kendilerini overler. simdi ben bu kizlari cildirtmak istiyorum, hasetler ya zaten kudursunlar istiyorum tak etti cunku :) bana akil verin kizlarr please
"benim kocam bi tane, 3 saat aralıksız seks yapıp sonra bulaşıkları yıkıyor. Çocuğu da o büyüttü. Allah yardımcın olsun cınım kötü koca çok zor"
Konu dışı ama yorumunuzu görünce yazmak istedim. Epeydir ortalıkta yoktunuz gözlerim sizi arıyordu. Tüm ihtişamınızla geri dönmüşsünüz, hoş geldinizBdvde eş sorunları, maddi sorunlar, çocuk sorunları olan konulara bakın. Epey ekmek çıkar size. Misal bdvde "eşim benimle ilgilenmiyor" konusunun altında en az 10 tane "benim kocam bi tane, 3 saat aralıksız seks yapıp sonra bulaşıkları yıkıyor. Çocuğu da o büyüttü. Allah yardımcın olsun cınım kötü koca çok zor" yorumu bulmanız mümkün. Misal başlık kocam erken boşalıyor. Hop altında "benimki arabada beş evde on beş hoşuna da giderse bedavaaa" yorumları. Ultra gerizekalılık içeren bu yorumların sahipleri acaba kim, gerçek hayatta nasıllar diye düşünürdüm zaman zaman. Sizin çevredenmiş meğer.
Bir de hayırlı olsun artık siz de onlardan birisiniz :)
Konu dışı ama yorumunuzu görünce yazmak istedim. Epeydir ortalıkta yoktunuz gözlerim sizi arıyordu. Tüm ihtişamınızla geri dönmüşsünüz, hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?