• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadın ve erkek kanka olabilir mi ?

kadın ve erkek kanka olabilirmi??

• Ankete Katılan
    153
Belli bir zaman olabilir olamaz diye tereddütte kalmıştım.:44:Fakat artık olamıcağına eminim istisna çok azdır sanırım çünkü ülkemiz bu anlamda ateş barut olarak bakıyor kadına erkeğe. Mesafe iyi ayarlanmalı bence.:34:

bence kadın ve erkek asla ve asla kanka olamaz...olduklarını sanırlar ama külliyen yalandır...arada mutlaka kanlalık dışında başka duygular oluşur...:47:

merak ediorum böle bi duruma nediosunuz...
kimine göre ateşle barut yanyana olmaz kimne göre daha farklı ..
size göre ne peki...
mesela kocanızın kankası varmı en bayanıdan yada sizin varmı erkek kankanız...
aşk ve caza filminde gördümde merak ettim.bizim hatunlar neder die.

Bende olmadi, sonunda hepsi benden hoslanmaya basladi :57:
Onun icin ben bu islere artik girmiyorum..

size göre ne peki...

Bence bir kadınla erkek kanka olamaz. Ateşle barut olayına bende katılıyorum.

Birde aşk ve cezadan yola çıkarak sormuşsunuz bu soruyu. Bende izliyorum o diziyi ve sanırım Nadia'ydı adı, o kızdan bahsediyorsunuz. Daha sonradan sözde can dostu olan o adama aşık olduğunu söylemişti o da. :1: :1: :1:

Bence iki taraftan biri yüksek ihtimal diğerine karşı birşeyler hisseder. Belkide ikisi de birden. =)

Son düzenleme:
tabiki neden ollmasın ve bence en iyi kankalar erkeklerden çıkar:)) kız arkadaşlarımdan daha anlayışlı oldukları ve yardımsever oldukları kesin.. hoşlantı durumunu ise görmemezlikten gelcennn

benim erkegimin hic bi kadin kankisi olamaz.:82:
onla mi ugrascam, basa bela olur böyle durumlar

Belli bir sınırı aşınca bir tarafın kankalığı bozuluyor, hoşlanmalar başlıyor paylaşımlara bağlı olarak.
Bence erkek ve kadın arkadaş olabilir ama kanka olamaz:19:

Face de gördüğüm ve koptuğum bir söz:

'Ayy ben sadece erkeklerle anlaşıyorum yeaaa' diye agzını yamultan kıza 'kaça anlaşıyosun' diyesim var ama denmez ayıp:)))

Olabilir. Benim en yakın arkadaşım kankam kardeşim erkektir senelerdir.. O bitanedir neden olmasın :61:

Diğer mesajları okumadan yanıtlıyorum ama, içinde fesatlık olmayan herkes kanka olabilir. 17 sene canım kanım dediğim arkadaşım erkekti. Bana 1 kez bile sarkmadı. Hatta genelde sevgilisiyle arasını ben buldururdum :)

olabilir,neden olmasın ki?her kadın erkek arasında bi şey olcak sanan kadınların,aa hadi kız asısalım diyen adamdan farkı olduğunu snamıyorum,siz ayna tutarsanız onlar neden böyle düşünmesin.ince bi sınırı var ama bu çok açık.benim de oldu çok hoşlandıkları için bi daha görüşmediğim ve zamanında çok değer verdiğim arkadaşlarım.ama yıllardır görüşüp muhabbetin belini kırdığımız arkadaşlarım da var.her şeyde olduğu gibi,bu da insanla alakalı bence.her şey siz ve karşı tarafınızdaki insanda bitiyor.türkiye şartlarında kadını et olarak gören hanzolar çok olduğu için,kadınlar da kendilerini bi nebze bu olayların dışında tutmak amacıyla bir görüş belirlemişler kendilerine.koşullara göre mantıklı tabi ama bana göre değil.saygılar.

Arkadaşlık dostluk başka, zamane gençliğinin (yaşlı
olmasam da kendimi asla zamane gençliği görmüyorum)
kankalık dediği kavram bambaşka. İlişkinin isim konmamış hali
gibi yaşanıyor günümüzde kankalık, gerçek anlamından, kan
kardeşlikten çok farklı hal almış durumda...

Kızla erkek arasında illa bir şey olacak diye düşünenlerden
değilim şahsen ama arkadaşlıktan kankalığa terfi ettirince
sayın arkadaşı bu mantıktan dolayı arkadaşlığın boyutunu
değiştiriyor. Bunun örneğini herkes yaşamıştır eminim ki...

Bizim de dediğimiz arkadaşlığın sınırını iyi çizmek, kanka
kanka diye her şeyi serbest tutmamak sayın deymil...

Gayet te olur. En yakın arkadaşım erkek ta çocukluğumdan beri.
Öyle ki regl günlerime kadar bilir.
Şu ana kadar hiçbir yanlışını görmedim bundan sonra da olmaz heralde.
Ama tabii ki her erkekten olmaz
Başlarda belli etmeseler de sonraları itiraf ediyorlar ya da arkadaşlarından duyuyorum
Ve tabii ki muhabbetimi bitiriyorum ben de
Yoksa beklenti içine giriyorlar ben de asla kimseye boş yere umut vermem.

size göre ne peki...

İsoldem bebişlim :48::48::48:
Bence olamaz olsada elbet bir gün kankalıktan çıkar.
Yada taraflardan biri özellikle erkek kanka olarak gördüğünü iddia etsede içten içe karşı tarafa karşı farklı duygular besleyip dışa vurma cesareti gösteremiyor olabilir

kişisel gözlemlerime göre taraflardan mutlaka birisi, ya önceden birşey hissediyor ya da hala hissedip gizli saklı yaşıyor :)) diğer türlüsü de fıtrata ters zaten.

Son düzenleme:
Back