• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadın ve erkek kanka olabilir mi ?

kadın ve erkek kanka olabilirmi??

• Ankete Katılan
    153
Olur sanmıştım da tecrübeyle sabit:
Olmaz, olamaz...
Ben ne zaman yakın arkadaşım dediğim erkekler aşık oluyor bana
:roflol:
Bende mi sorun var acaba?
:icecream:
Biliyorum güzelim ama bu kadar da olmaz ki...
sırnaşık şey

Olur sanmıştım da tecrübeyle sabit:
Olmaz, olamaz...
Ben ne zaman yakın arkadaşım dediğim erkekler aşık oluyor bana
:roflol:
Bende mi sorun var acaba?
:icecream:
Biliyorum güzelim ama bu kadar da olmaz ki...
sırnaşık şey

ayrıca mütevazisinde.. ee daha ne olsun dimi sempatiksalakcinni sen yapma kankalık-mankalık opuyorumnanaktan

ayrıca mütevazisinde.. ee daha ne olsun dimi sempatiksalakcinni sen yapma kankalık-mankalık opuyorumnanaktan

:1:
Dimi dimi...
Ama napıyım ya!
2 kişide aynı sonucu aldım yakın arkadaş dedim dert anlattım sohbet yaptım...
boshayallersmile
İkisi de geldi aşığız dediler.
eyvahedigeldismile
Yok artık!
sempatiksalakcinni
Yapmıcam kimseye karşı cins kankalık.
Olmayan kocama yaparım artık yaparsam.

olur tabii ki olur ama aylar geçtikçe, bir şeyler paylaşıldıkça iki taraftan birinin düşünceleri değişebilir
Ben bu insanlar bu kadar iyi anlaşabiliyorsam, birbirimizi bu kadar iyi anlayabiliyorsak neden birlikte olmayalım ki denebiliyor.
bu yüzden bence en başından araya mesafe koymak gerekir

bence olamaz bır zman sonra bı bakarsın arkadasına asıksın kendıne bıle soyleyemssın ama bence olmas çok gordum kankalıgın aska donustugunu=)

Hayır olamaz,olamıyor.En fazla 2 ay falan.Sonra tak ''benimle çıkar mısın?'' Ohoooo..Sonra ne dostum oluyor nede sevgilim.Çünkü erkek dostlarımızı ayrı sevdiğimiz çocukları ayrı tutuyoruz.Özellikle yakışıklı olanlar sevdiğimiz çocuklar bölümünde. sempatiksalakcinni
Şaka bir yana benimde başıma gelmişti.Sıra arkadaşımdı tam 2 ay.Sonra çıkma teklif etti.Bende onu üzmemek için 1 haftalığına çıktım.Elalemin diline sakız oldum tabi.Ama sonunda kurtuldum.Okuldan ayrıldı.. şakkıdı

allah gönlüme göre vermiş yoksa delirirdim heralde eşimde benle aynı fikirde asla OLMAMALI :olmaz:

ay yeterki öle bi kanka olu versin bölelikle cok iyi anlasdiginiz kisi erarkadasiniz olmasindan daha güzel bisi ne olabilir ohh hihoyyyt

eşimin arkadaşı var kız arkadaşlar iş yerinden felan ama kanka olucak kadar değil eşimede bu yüzden çok çok kızıyorumalsanaalsanasmile samimi oluyo kendi gibi görüyo tamam sen art niyetli değilsin ama ya karşındaki o öylemi ne düşündüğünü ne hissettiğini bilebilirmisin hayır o yüzden tamam arkadaş olursun selam verir hal hatır sorar mesafeyi korursun ona bişi dicek yok ama sınırı bilmezsen olmaz kankalıkta olmaz çünkü sen bayansın o erkek yakınlaştıkça içini açtıkta onu tanıdıkça samimi oldukça ister istemez bi bağ oluşuyo istisnalarda vardır elbet ama geneli öyle yani olmaz arkadş olunur ama kanka dost olmaz

Son düzenleme:
ya sanki bana olamaz gibi geliyor arkadaşlık evet ama kankalık ne yahu

Back