- 8 Kasım 2019
- 12
- 27
- 30
-
- Konu Sahibi Denizruzgari
Anneniz mi size bu eziyetleri yapan?Merhaba çok zor durumda kaldım gidecek ne bi kimse ne de bir yerim var. 1 bebeğim var annemle yaşıyorum. Her gün zulüm üstüne zulüm küfürleri, vurmaları üstüme yürümeleri öldürmekle tehdit etmesi s... Olup git diyor her gün çaresiz kaldım. Ona mecbur olduğum için onun evimde yaşadığım için sesimi Hic cikarmadim. Sorum şu kadın sığınma evleri çok mu kötü burda sürekli okuyodum kötü diye oraya gidersem 1 buçuk yaşındaki kızımi devlet elimden alır mı bakamiyor diye en büyük korkum bu. 2 yaşına girince direk işe başlayıp kızımı da kreşe vereceğim ama bu iğrenç kelimeler tehditler beni mahvetti dayanacak gücüm kalmadı onun yüzünden kızımada bağırıyorum çok üzülüyorum. Sığınma evleri devlerin ki ayrı birde mor çatı ayrı mı bilen orda kalan kalsn tanıdığı olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle lütfen son çarem buralar kaldı
Sebep neydi sordunuz mu niye tavsiye etmemişler?Anneniz mi size bu eziyetleri yapan?
Bende buna benzer konu açmıştım bir tanıdığım için
sizin gibi tanıdığım da çok zor durumda.
4 tane çocuğu var şiddet gördüğü için
jandarma karakoluna gitti ifade verdi askerler sığınma evini hiç tavsiye etmediler.
ALLAH yardımcınız olsun
Dört çocuğum var demiş tanıdığım kişiSebep neydi sordunuz mu niye tavsiye etmemişler?
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurHiç bilgim yok fakat anlattıklarınıza çok üzüldüm. Dilerim bebeğinizle güzel bir yaşamınız olur o kadar güzel olur ki bu kötü günleri unutursunuz..
Anneniz mi size bu eziyetleri yapan?
jandarma karakoluna gitti ifade verdi askerler sığınma evini hiç tavsiye etmediler.
ALLAH yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur
Evet annem bunları yapan hemde durduk yere yapıyor beni kendimi bildim bileli hiç sevmedi zaten. Bende oraları çok kötü duydum piskopatlar uyuşturucu kullananlar binbir şekil insan varmış orda ve oradakiler eve dönülmesi için baskı yapıyorlarmis ben böyle şeyler okudum ve hiç kimseyr güvenmiyorum kız çocuğum en çok korkum oAnneniz mi size bu eziyetleri yapan?
ALLAH yardımcınız olsun
Böyle bişey yapamam kötü de olsa annemdir. Ve ev onun evi düzeni 1 çocukla başına kalan ben oldum malesefKocaya uzaklaştırma alınıyor da anneye alınmaz mı acaba? Oturduğunuz yer senin de ikamet ettiğin adres. Şiddet görüyorsun anneni evden uzaklaştıramazlar mı ki
Çok teşekkür ediyorum umarım çok güzel bir hayatım olur üzülmeyin lütfen hiç bir acı kalıcı değil bende atlacagim inşallahHiç bilgim yok fakat anlattıklarınıza çok üzüldüm. Dilerim bebeğinizle güzel bir yaşamınız olur o kadar güzel olur ki bu kötü günleri unutursunuz..
Başına kalmak diye bir şey yok. Siz kendinizi düşünün, sizin çocuğunuz kucağında kendi bebeğiyle evinize dönmüş olsa şiddet mi uygularsınız sarıp sarmalayıp destek mi olursunuz?Böyle bişey yapamam kötü de olsa annemdir. Ve ev onun evi düzeni 1 çocukla başına kalan ben oldum malesef
Annemizin psikolojik destek alması iyi olur sanırım şu anki ortam çok iyi olmasa da sığınma evinden daha iyidir diye düşünüyorum.Evet annem bunları yapan hemde durduk yere yapıyor beni kendimi bildim bileli hiç sevmedi zaten. Bende oraları çok kötü duydum piskopatlar uyuşturucu kullananlar binbir şekil insan varmış orda ve oradakiler eve dönülmesi için baskı yapıyorlarmis ben böyle şeyler okudum ve hiç kimseyr güvenmiyorum kız çocuğum en çok korkum o