Kadın sığınma evi

Yetkinsonla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
101
13
27
Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir düşünüyorum Kadın sığınma evine gitmeyi Çünkü annem her gün bir kavga çıkartıyor babam ayrı Ablam bu sabah beni arayıp da sen bir asalaksın demesi dayıma şu an beni arayıp da defolup git evine demesinden kadar sıkıldığım yoruldum Tükendim acaba Bana kadın sığınma evleri ile ilgili detaylıca anlatır mısınız bana mor çatıyı çok öneriyorlar ama haricinde bir şüphe var yani korkunç şüphe orada kalanları anlatabilirler mi Nasıl yardım ediyorlar ya da kaç ay kalabiliyorlar iş veriyorlar mı

Kadın sığınma evleri hakkında bilgim yok ama yaşınız kaç..Öğrenci misiniz çalışanmi? ona gore başka çözümler bulsanız..Geçen bir yerde kadın söylemişti sığınma evleri de çok yaşanılası bir yer değil gibi..

Ben gitmedim ama bir arkadaşım gitmişti. Sığınma evleri kalacak gibi değil dayanamadım döndüm istemediğim kocama demişti. Bir anda esip gürleyip gitme. Sessizce git beğenmezsen evine dönersin. Allah anneni aileni ıslah etsin

Sizin gibi bekar ve çocuksuz biri çok rahat kalabilir. Süresi bulunduğunuz yerdeki yoğunluğa bağlı olarak değişir. 4-6 ay kalabiliyorsunuz en fazla. İş bulmanıza yardımcı oluyorlar. Şehir verirseniz ben de iş konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Ama bulabileceğim işler yatılı hastabakıcılık,çocuk bakıcılığı,ev temizliği gibi işler oluyor,şimdiden söyleyeyim

Bu arada sığınma evlerine kalınacak gibi değil diyenler hayatlarında hiç sorunu olmayan kişilerdir. Dayakçı eziyetçi babaları ya da kocaları yoktur,canları tehlike altında değildir

bir insana çevresindeki tüm insanların düşman olacağına inanmıyorum
doğru dürüst açın şu konuları akı karayı anlayalım

bir insana çevresindeki tüm insanların düşman olacağına inanmıyorum
doğru dürüst açın şu konuları akı karayı anlayalım
Ben inanıyorum bazı ailelerde psikiyatrik rahatsızlığı olup tedavi olmayan kişiler bir kurban seçer, genelde en uyumlu ve en sessiz kişiyi onu itip kakarak egolarını tatmin ederler

Sizin gibi bekar ve çocuksuz biri çok rahat kalabilir. Süresi bulunduğunuz yerdeki yoğunluğa bağlı olarak değişir. 4-6 ay kalabiliyorsunuz en fazla. İş bulmanıza yardımcı oluyorlar. Şehir verirseniz ben de iş konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Ama bulabileceğim işler yatılı hastabakıcılık,çocuk bakıcılığı,ev temizliği gibi işler oluyor,şimdiden söyleyeyim

Bu arada sığınma evlerine kalınacak gibi değil diyenler hayatlarında hiç sorunu olmayan kişilerdir. Dayakçı eziyetçi babaları ya da kocaları yoktur,canları tehlike altında değildir
Konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış sanırım boşanma aşamasında.

X