Kadın sığınma evi?

Çok iyi olur tesekkur ederim özelden yazarmısınız

Çok teşekkür ederim malesef bazı aileler var çocukları onların istedikleri gibi davrandıkları da onların isteklerini yaptıklarında aileler

Haklısınız en çok şu sıralar karşıma çok çıkıyor haberlerde kadına şiddet kadına tecavüz, kadın cinayeti gibi şeyler ister istemez insan tedirgin oluyor ama bir yerde cesaretimi toplamam gerekiyor bu şekilde nereye kadar gider şuan birikime yapıyorum en azından para sıkıntısı yaşamak istemem, gercekten çok güzel mesajlar yorumlar geldi hepinizi çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz cesaret verdiniz

Allah yardımcın olsun kardeşim rabbim derdine derman versin. Tez vakitte karanlıklar dan aydınlığa çıkartsın. Eşine de akıl fikir merhamet duygusu versin. Para biriktirmeden evden ayrılma en azından kenarında bi 5 yada 10 bin TL olsun

Yamalı kumaş nedir yahu .Bencede git o evden eşindende boşan .Elbet Allah bır kapı acar .İşte bulursun evınde olur.

Kadın sığınma evinde kalan bir kadın ile tanışmıştım, ne bileyim orası da pek kolay bir yer değil, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, çok zor.

Ben seni cok iyi anliyorum. Bende yaşadim öyle bir Aileyi öyle bir koçaya, kurtar kendini, zorluk geçersin bende zorluk, açi ve özlem çekiyorum.
Polise git. Hayatina bak.
Kimse değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…