Kadin siginma evi

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Kizlar merhaba uzatmadan sorayim esimle bosanmak uzereyiz elimde darp raporu var 8 aylik bebegim var ailem yaninda istemiyor kadin siginma evine gitmeyi dusunuyorym orda kalma suresi calisma ortam vs. Hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi bu benim icin cok onemli.

Neden tekrar konu açtınız? Orada yazdım burada da yazayım
183’ü ararsanız, her türlü bilgiyi vereceklerdir size

Darp raporun var tazminatta alırsın hem kendine hem çocuğuna.

Huuu
Neden tekrar konu açtınız? Orada yazdım burada da yazayım
183’ü ararsanız, her türlü bilgiyi vereceklerdir size
Tabiki vericeklerdir de yazili olanla yasanan seyler farkli olur ya hani o amacla yazdim sey gibi dusunun bazi bakkalarda kapida buurda 18 yasini doldurmayanlara sigara satmiyoruz yazarlar ama 6 7 yasindaki cocuga sigara verirler gibi dusunun

Çok temiz değil ben sana söyleyim Kuzenim çalışıyor orda , ortak kullanım alanları var bir sürü cocuk dayak yiyen kadın mı dersin kocası aldatanmı?

Çocuğuna bez sut yemek ihtiyaçların veririliyor.avukat , psikolojik ve kreş desteği var 6 ayla 1 sene arası kalabıiliyorsun sonra destek verip eve çıkartıyorlar

Çok temiz değil ben sana söyleyim Kuzenim çalışıyor orda , ortak kullanım alanları var bir sürü cocuk dayak yiyen kadın mı dersin kocası aldatanmı?

Çocuğuna bez sut yemek ihtiyaçların veririliyor.avukat , psikolojik ve kreş desteği var 6 ayla 1 sene arası kalabıiliyorsun sonra destek verip eve çıkartıyorlar
Ciktiktan sonra ihtiyaclari kendim karsiliyordum degil mi yani bi alakam kalmiyor sadwve ev buluyorlar ?

Yakinimda akrabam falan yok ailem istemiyor birikmis param yok ayni zamanda unv ogrencisi oldugum icin de elimde bi meslegim yok
Bence sizi döven birisi ile ayni yastığı,evi,hayatı paylaşmaktansa başkaları ile aynı yaşam alanını,tuvaleti paylaşmak çok daha iyi.Umarim herşey gönlünce olur.

Back
X