Anket "Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 907 35,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 7 0,3%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 21 0,8%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

• Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 1.140 44,8%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 6 0,2%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

OY: 5 0,2%
  • Emek Partisi (EMEP)

OY: 4 0,2%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

OY: 1 0,0%
  • Genç Parti

OY: 6 0,2%
  • Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 37 1,5%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

OY: 0 0,0%
  • Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

OY: 18 0,7%
  • İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 146 5,7%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 32 1,3%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 15 0,6%
  • Türkiye Partisi (TP)

OY: 3 0,1%
  • Yurt Partisi(YURT-P)

OY: 0 0,0%
  • Kararsız !

OY: 169 6,6%

• Ankete Katılan
    2.542
  • Anket Kapalı .
Oyumu kullandım...
Umarım bu günler Ülkemiz için güzel yarınlara gebedir.....

ben de kullandım..keşke herkes hangi partiye neden oy verdiğini yazabilseydi..birlikte konuşup doğru -yanlış tartışabilsek, bilgi ve düşüncelerimizi paylaşabilseydik..umarım bunu da yaparız bir gün..

Guzel bir dusunce olmus bu anket, ben de oyumu yazdim, bakalim secim yaklastikca aydan aya degisiklikler nasil olacak...

Anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum
Konu açılırken parti adı verilmemesi rica edilmiş
buna uymak bu kadar mı zor

Bu seçim sıradan bir seçim olmıyacak arkadaşlar çok iyi düşünüp kararımızı vermemiz lazım ve mecslise 4. parti mutlaka girmeliki kararsızların oyları onları temsil etmeyenlere gitmemeli diye düşünüyorum

Anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum
Konu açılırken parti adı verilmemesi rica edilmiş
buna uymak bu kadar mı zor

Konu içi uyarınız için teşekkürler..

Lütfen ''Ben A partisine verdim, ben B partisine verdim,O parti iyi değil şu parti gelsin,olmaz diğerine verdim'' gibi yorumlar bırakmayınız...
Amaç site üyelerimizin oyladığı partilerin aldığı oy oranlarıdır..Zaten ankette hangi partinin ne kadar kişi tarafından oylandığı herkesçe görülüyor arkadaşlar..

Bu konuda tekrar tekrar uyarı yapmayalım rica ediyorum..

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Ben de teşekkür ederim .
yalnız yukarıda bir yerde bende parti adı vermişim gibi görülmüş .Alıntı yapıp uyarmıştım sanırım o yüzden öyle göründü .oyumu kullandım tabii ki ama herhangi bir isim vermedim bunu belirtmek isterim.

bende oyumu kullandım şuanki sonuç mutluluk verici :)

bir oyda benden..hayırlı olsun

ben de kullandım..keşke herkes hangi partiye neden oy verdiğini yazabilseydi..birlikte konuşup doğru -yanlış tartışabilsek, bilgi ve düşüncelerimizi paylaşabilseydik..umarım bunu da yaparız bir gün..

keşke ama henüz buna bile hazır olmayan pek çok görüş var aramızda ki bunuda açıkça görebiliyoruz zaten bazı yazılardan.bu ayki ilk yorumu ben yapmıştım geçen aydan bir konuşma üzerine ancak tekrar okuduğumda da daha kimse göremeden silinmesini rica etmiştim parti ismi kullanmadığım halde çünkü malesef görmek yerine bakmayı bile henüz beceremeyen yada sindiremeyen düşünceler mevcut aramızda.
ve yine KEŞKE seviyeli tartışmalar yapabilsek, birimizin görmediğini diğer gören kırmadan anlatmayı becerebilsede, anlatılmaya çalışılanda hırçınlaşmak yerine " acaba " diyebilse ama yine malesef henüz bu kadar gelişemedik. inş. bir gün bu tarz konularda da rahatça konuşabilecek, tartışabilecek bir kitle haline geliriz.

bende kullandım hayırlısı olsun inşaallah :)

Oyumu verdim inşallah haziranda da aynı şekilde vermek nasip olacak... Tüm Türkiye ve Dünyaya Hayırlara vesile olacağından adım kadar eminim...

oyumu kullandım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…