Kadın olduğumu yeniden hissetmek istiyorum.

Sevgisaygi11

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
66
33
8
30
Slm Kızlar
Acaba nasil başlasam. Eşim le nerdeyse 9 aydır ayrıyız ve öncesindede hamileydim ve bayadır beraber olmadık. Yaklaşık nerdeyse 2 sene olmuştur. Son zamanlarda okadar canım istiyor ki. Seksten daha fazla o sıcaklığı birinin size sıkı sıkı dokunması, sizi kadın gibi hissettirecek bir ortama özen duyuyorum. Doğumdan sonra okadar kadınlığımı unuttum gibiyim. Yaşım daha 26. Kadın oldumu yeniden hissetmek istiyorum.

niçin bu kadar süredir bir şey olmadı aranızda

niçin bu kadar süredir bir şey olmadı aranızda
Ikimizde çok çalışan insanlardır, düğün yaparken çok borca girdi eski eşim, kimse destek çıkmadı. Iki ise birden gidiyor ve malesef kumar oynuyordu tek kaçış olarak görüyordu. Insan yorgun argın oluyordu biraz konuşup hemen yatıyorduk, zaten böyle şeylerden ayrildik. Sonra hamileydim ben istemedim felan filan şimdi de nerdeyse 9-10 aydır ayrıyız

Canım ulasirmisin bana

kücük bir bebeginiz varken ayrilmissiniz. Cinsellikten daha önemli sorunlariniz varken sizin oraya yogunlasmaniza anlam veremedim. Ayrica bizden beklentiniz nedir, ne amacla bu konuyu actiniz anlayamadim.

Sadece cinsel istek mi var ona karsi sizde

Başka birisini istiyor, sevgi istiyor, aşk istiyor kızlar eski kocasına takıldınız sizde güzel okuyun

Yeni bi ilişkiye başlamayı düşünün yani ayrıldığıniz esinizle yeniden baslamayacaksa bi baskasi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…