- 3 Nisan 2019
- 66
- 33
- 8
- 30
- Konu Sahibi Sevgisaygi11
-
niçin bu kadar süredir bir şey olmadı aranızdaSlm Kızlar
Acaba nasil başlasam. Eşim le nerdeyse 9 aydır ayrıyız ve öncesindede hamileydim ve bayadır beraber olmadık. Yaklaşık nerdeyse 2 sene olmuştur. Son zamanlarda okadar canım istiyor ki. Seksten daha fazla o sıcaklığı birinin size sıkı sıkı dokunması, sizi kadın gibi hissettirecek bir ortama özen duyuyorum. Doğumdan sonra okadar kadınlığımı unuttum gibiyim. Yaşım daha 26. Kadın oldumu yeniden hissetmek istiyorum.
Malesef evet2 sene mi?
Ikimizde çok çalışan insanlardır, düğün yaparken çok borca girdi eski eşim, kimse destek çıkmadı. Iki ise birden gidiyor ve malesef kumar oynuyordu tek kaçış olarak görüyordu. Insan yorgun argın oluyordu biraz konuşup hemen yatıyorduk, zaten böyle şeylerden ayrildik. Sonra hamileydim ben istemedim felan filan şimdi de nerdeyse 9-10 aydır ayrıyızniçin bu kadar süredir bir şey olmadı aranızda
+1Eski eşim demişsiniz. Yani şuan Bekar mısınız?
çok uzun bir süre.doğumdan sonra genelde kadınlarda isteksizlik olabiliyor.Malesef evet
Hayir ayrildik ve ayri evlere çıktık neden ki?çok uzun bir süre.doğumdan sonra genelde kadınlarda isteksizlik olabiliyor.
eski eşim demişsiniz.ayrılıp aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Evet ayrıldıkEski eşim demişsiniz. Yani şuan Bekar mısınız?
Canım ulasirmisin banaSlm Kızlar
Acaba nasil başlasam. Eşim le nerdeyse 9 aydır ayrıyız ve öncesindede hamileydim ve bayadır beraber olmadık. Yaklaşık nerdeyse 2 sene olmuştur. Son zamanlarda okadar canım istiyor ki. Seksten daha fazla o sıcaklığı birinin size sıkı sıkı dokunması, sizi kadın gibi hissettirecek bir ortama özen duyuyorum. Doğumdan sonra okadar kadınlığımı unuttum gibiyim. Yaşım daha 26. Kadın oldumu yeniden hissetmek istiyorum.
Sadece cinsel istek mi var ona karsi sizdeSlm Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?