- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.401
ne haber kızlar
slm yetercim ben pazartesi dr dayım bakalım gene ne diye tarumar edecekler bedenimibilmiyorumkismile
canım nasılsın
inşş iyi şeyler duysarsın dr dan
benim bir arkadaşım var 10 yılık evli 6 mikro denemiş
derki para vererek kendimizi denek yapan tek varlık bizleriz (imnfertilite hasları )der
arkadaşlar hepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun,hayırlara,bebişlere vesile olsun inş.rabbim bu mübarek ayda dualaramızı kabul eylesin.
haticecim cezalısın,bize haber vermeden nereelere gidersin bakim?pervinde gelmiyo,aşkta gelmiyo,yeter arada geliyo,bi kuzeyle ben kaldım,bide narsude arkadaşımız geldi,onunda bu sıra sonuçları çıkcak galiba,inş.pozitiftir.
birsen29 sende hoş geldin aramıza,inş.en kısa zamanda kavuşursun yavruna,stres yapmamaya çalış sonuç ne olcak diye,stres çok etkiliyo gebeliği malesef.
ewet arkadaşım kuze hep burada bir o topikte bir bu topikte derdine deva ararken sizleri de tanıyorum fena olmuyor yani ama arkadaşlarım ne yapsam olmadı olmadı napalım kısmet diyorum isyanlar ediyorum sonra arkasından tövbeler ediyorum kafam bi dünya yani varsın sebepsiz infertilite olsaydı keşke menopoz denilen hastalığın pençesine düşmeseydim ama ALLAH tan herşey yapılacak bir şey var mı arkadaşlar dr denilen beyfendi 3 gündür arayıp napacağımı söyleyecekti kendisiyle iletişime geçemedik bir türlü fsh değerim 77.78 çıktı e2 değerim 10.8 böyle sıcak basmaları ve de enerjisizlikten ölüyorum neredeyse. yaş 30 ama sanki 60 yaş bedenine sahibim arkadaşım bu dr u ben napım peşine düştüm gene yok adam ortada :1no2:
arkadaşlar hepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun,hayırlara,bebişlere vesile olsun inş.rabbim bu mübarek ayda dualaramızı kabul eylesin.
haticecim cezalısın,bize haber vermeden nereelere gidersin bakim?pervinde gelmiyo,aşkta gelmiyo,yeter arada geliyo,bi kuzeyle ben kaldım,bide narsude arkadaşımız geldi,onunda bu sıra sonuçları çıkcak galiba,inş.pozitiftir.
birsen29 sende hoş geldin aramıza,inş.en kısa zamanda kavuşursun yavruna,stres yapmamaya çalış sonuç ne olcak diye,stres çok etkiliyo gebeliği malesef.
ya aslında tatil gibi bi düşüncemiz yoktu aniden oldu iyide oldu aslında kardelencim yaz bitmiş sayılmaz henüz sende gidersin inşşallah ramazandan sonra gidersin 3 günde olsa insana çok iyi gelio cnm herkese tavsiye ediorum ne olur ceza kesme bana yaaaaaaaaaaa k.i.b hayırlı ramazanlar
slm kızlar nasılsınız ben bayadır giremedim buralara neler oldu neler bitti hamile kalan varmı acaba aramızda bende tık yok valla her ay günüm gelince adet oluyorum belki bu ay belki şu ay bekleyip duruyorum hayıt otunuda bıraktım balıda hiiç birşey kullanmıyorum bakalım hayırlısı hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar.
slm kızlar nerelerdesiniz bi geliosunuz bi kayboluosunuz valla böle olmuo sizlerle dertleşmek konuşmak çok güzel arkadaşlar ben böle düşünüorum en azından neler yapıosunuz hiç kimnse artık kendini anlatmıo yada fırsat bulamıo neyse gerçi ramazan olduğu için herkesin işi gücü misafiri oluo ama inşallah ramazandan sonra daha sık görüşürüz hepinizi seviorum canlar a.e.oln opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemen anlatim haticecim;ben gene regl oldum,üç gün gecikmeyle ve her geçen saat ümitlenmiştim tabiki,bide bu ay benim tedavinin sonraki ayıydı,şansım yüksekti yani,ama tedavide olmayan,sonraki ay olur mu dimisempatiksalakcinni
neyse Allah izin verirse yarın muayeneye gidiyorumn,eğer bi sorun yoksa,yeniden iğnelere başlamayı düşünüyorum,baktıkki gene olmadı,tüp aşamasına geçicez,daha beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?