- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.021
kızlar nereye kayboldunuz :umursamaz:
BEN BURADAYM :lepi::lepi:
bende başka topiklerde geziosunuz die düşünmüştüm bende burda tek kaldım dedimdelikafaduldendelikafadulden
slm kızlar,yazdıklarınızı okudum,hepimizde aynı şeyleri yaşıyoruz malesef,ama benim yeğenimde yok,tek fark bu,bende arkadaşların çocuklarına teyze dedirttirmeye çelışıyorum.
gerçektende insanlar çocuk doğurmayı fasülye ayıklamak kadar kolay bişey zannediyolar,yada ne diceklerini bilmediklerinden midir,nedir,tembel diyolarya,işte o zaman çok sinirim bozuluyo.
haticecim,korkma canım,inş.her şey yolunda gider,tüplerinde açık çıkar,ufacık bir acıyla kurtulursun bu stresten canım.
bende tekrar adet olmayı bekliyorum,yeniden tedaviye başlıcam inş. bu ay.daha 20 gün var ama ortalama olarak.
görüşürüzzzz.a.s.a.s.
kafamçokkarıştıkızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıo beni yalnız bırakmayın hadiiiiiiiiiiiiii bekliorum bak burda kafamçokkarıştı
mrhb ben geldim opum oldu
18 yumoşum toplandı yarın gelişmeleri haber verecekler
inşş kaliteli sdölenirler
inşallah cnm çok sevindim darısı bizim başımızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mrhb ben geldim opum oldu
18 yumoşum toplandı yarın gelişmeleri haber verecekler
inşş kaliteli sdölenirler
maşallah yetercim 18 yumurta baya iyi inşallah güzelce döllenirler merak ettim tek emriyomu koyucaklar hiç konuştunmu dr .zemuszemus
hadi hayırlısı bakalım mutlu haberleri bekliyoruz
CANIM AZ ÖNCE ARADILAR 3 TANESİ İŞLEM GÖRMÜŞ 1 TANESİ DÖLENMİŞ
YARIN TEKRAR ARAYIP HEBER VERECEKLER :Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah istediğin gibi olur 2 tane transfer edicekler demişsin senin kaçıncı tüpbebek yeni kanuna göre kesinlikle bir emriyo veriliyoduya ondan merak ettim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?