• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın hastalıkları hamile miyim acil korkuyorum

Canan cansu suzer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
2
2
1
29
Cuma günü erkek arkadaşımla bi sürtünme yaşadık benim üzerimde kilot ve zıbın vardı o çıplaktı dışından sürttürdü üç dakika falan sonra ben giyindim pantolonumu ama boşalma olmadı lavaboya doğru döndü ve bir dakika boyunca 31 çekerek boşaldı hamile olabilir miyim çok korkuyorum

Cuma günü erkek arkadaşımla bi sürtünme yaşadık benim üzerimde kilot ve zıbın vardı o çıplaktı dışından sürttürdü üç dakika falan sonra ben giyindim pantolonumu ama boşalma olmadı lavaboya doğru döndü ve bir dakika boyunca 31 çekerek boşaldı hamile olabilir miyim çok korkuyorum
Korkacagin işi yapma sende

Umarım fake çıkarsın. Çünkü bu kadar saçma bir soru anca erkek aklıyla dalga geçmek için sorulur.
Bu arada, Tebrikler hamilesin 👏🏻 Nasıl oldu tam olarak? Biz de 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşim içime boşaldığı halde olmuyor. Tam olarak ne yapması gerekir? Külot ve zıbın varken sürtünelim sonra da bir dakika boyunca lavaboya doğru eşim kendi kendine mi boşalsın. Hmmmm ok. Mutlaka deneyeceğiz, belki böyle hamile kalırım. Tişikkirlir sipirmin!

Umarım fake çıkarsın. Çünkü bu kadar saçma bir soru anca erkek aklıyla dalga geçmek için sorulur.
Bu arada, Tebrikler hamilesin 👏🏻 Nasıl oldu tam olarak? Biz de 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşim içime boşaldığı halde olmuyor. Tam olarak ne yapması gerekir? Külot ve zıbın varken sürtünelim sonra da bir dakika boyunca lavaboya doğru eşim kendi kendine mi boşalsın. Hmmmm ok. Mutlaka deneyeceğiz, belki böyle hamile kalırım. Tişikkirlir sipirmin!
😄😄 Ağlayayım mi güleyim mi bilmiyorum bu yazılanlara. Sanırım beynimizle dalga geçiliyor. Bu arada umarım sizin tez zamanda olur 🙏

İlk defa oldu gerçekten bi soru sordum

sürtünmede kıvılcım çıkıp senin zıbını yakıp oradan içeri sperm girmedi ise veya lavabodan bir iki sportmen sperm ok gibi sana doğru geldi ise %2 ihtimalle hamilesin.

Spermler kıyafete değince ölür ve geçemez. Çok çok çok mucize olması gerekir geçebilmeleri için. Bence boşuna kuruntu yapmamalısın

Siz şaka mısınız, cidden soruyorum şaka mısınız
Şurda bin beş yüz tane başlık var hamile kalmak için kırk takla atan, yapmadığı kalmayan senelerce uğrasan
Açın bi okuyun sonra siz karar verin bakalım hamile misiniz, yok biz beceremedik çünkü bi senedir de
İnsanlarla dalga geçer gibi konular açıyosunuz, gerçekten sinir oluyorum

Siz şaka mısınız, cidden soruyorum şaka mısınız
Şurda bin beş yüz tane başlık var hamile kalmak için kırk takla atan, yapmadığı kalmayan senelerce uğrasan
Açın bi okuyun sonra siz karar verin bakalım hamile misiniz, yok biz beceremedik çünkü bi senedir de
İnsanlarla dalga geçer gibi konular açıyosunuz, gerçekten sinir oluyorum
Sakin ol canım muhtemelen bu erkek üye yada aptal bir ergen aklınca dalga geçiyorlar

sürtünmede kıvılcım çıkıp senin zıbını yakıp oradan içeri sperm girmedi ise veya lavabodan bir iki sportmen sperm ok gibi sana doğru geldi ise %2 ihtimalle hamilesin.
hep dıyorum mıllette ne gladyator spermler var hocam. dagı tası delıyorlar ucuyorlar. uzayda bıle yasıyorlar..:ukala:

Sakin ol canım muhtemelen bu erkek üye yada aptal bir ergen aklınca dalga geçiyorlar
Valla sinir oluyorum ya, insanlar buralara bişeyler için fikir almaya belki bi derdine derman aramaya yazıyo
Gitmiş bide açtığı baslığa bak
Bende gerçekten bişey soruyo belki bi fikir veririz diye bakayım dedim güyya
Allah akıl fikir versin ne diim

😂😂😂😂😂 Allah iyiliğini versin abla ya deneyelim 1 buçuk yılda tutmayan 1 gece de tutar belki

Kiz pantolonunu giymis erkek tuvalete dogru donerek bosalmis ve kiz acaba ben hamilemiyim diyor gunun espirisi de bu olsa gerek evet hamilesin desek gidip gebelik testi yap ve foto at bize onuda yorumlariz silik cikarsa hamilesin ve gidip kan verirsin 5 ustu hamile oluyorsun allah anali babali buyutsun ama allah ondan once allah akil fikir versin allah islah etsin boyle sacma soru hayatimda hic okumadim sqlak sey sinirlerimi bozdu

Tebrikler sevgilinizle lavabodan çocuklarınız olacak. :işsiz:
Biyoloji dersinde bile anlatılıyor bu konu. Bu ne cehalettir.

Külotla zıbınla yaparsanız tabi hamile kalırsınız. Zırh giyerek yapmanız gerekiyor. Öğrenin artık bunları

Back