- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Doktoru ara sor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinal fitil hiç kullanmadım, duymadım bile. tek bildiğim popodan verilen bebek fitili. onu da kullanmadım zaten hiç hayatımda. bu da millete öyle garip geldi ki. evliymişim çocukluymuşum vajinal fitili nasıl bilmiyormuşum. e başıma gelmediği için bilmiyorum yani ne var bunda diyorum. hala üsteliyorlar. ben de insanlar burda nasıl kavga ediyorlar diyordum demek böyle ediyorlarmış.Herşeyi ciddiye almayın bukadar valla takıldım öylesine :)
Arkadaşım eczaneye git, durumu anlat, fitilini göster sana muadili bir hap verir zaten. Çok da kafa yoracak bir durum değil.Adı gyno lomexin bile var mı bu ilacı.u?
İki türlü fitilide hiç kullanmadım,zaten anüsten olan fitil yetişkinlerde pek kullanılmıyor diye biliyorum. Bebeklerde kullanılıyormuş,biz hiç kullanmadık. Vajinal fitilide duydum ama kullanmadım hiç. Bilenlere bilmeyenler garip geliyor olabilir,herkes herşeyi bilecek diye bişey yok.. bizim bilmediğimiz bişeyide sen biliyorsundur. Ciddiye almazsan kavga etmezsin,ben öyle yapıyorum. Sivri dilli görünüyorum buralarda ama amacım inan kötü değil :)vajinal fitil hiç kullanmadım, duymadım bile. tek bildiğim popodan verilen bebek fitili. onu da kullanmadım zaten hiç hayatımda. bu da millete öyle garip geldi ki. evliymişim çocukluymuşum vajinal fitili nasıl bilmiyormuşum. e başıma gelmediği için bilmiyorum yani ne var bunda diyorum. hala üsteliyorlar. ben de insanlar burda nasıl kavga ediyorlar diyordum demek böyle ediyorlarmış.
teşekkürler..İki türlü fitilide hiç kullanmadım,zaten anüsten olan fitil yetişkinlerde pek kullanılmıyor diye biliyorum. Bebeklerde kullanılıyormuş,biz hiç kullanmadık. Vajinal fitilide duydum ama kullanmadım hiç. Bilenlere bilmeyenler garip geliyor olabilir,herkes herşeyi bilecek diye bişey yok.. bizim bilmediğimiz bişeyide sen biliyorsundur. Ciddiye almazsan kavga etmezsin,ben öyle yapıyorum. Sivri dilli görünüyorum buralarda ama amacım inan kötü değil :)
Boşverin. Bazilari burda alaya almak bahane ariyor. Işsizlik iste.vajinal fitil hiç kullanmadım, duymadım bile. tek bildiğim popodan verilen bebek fitili. onu da kullanmadım zaten hiç hayatımda. bu da millete öyle garip geldi ki. evliymişim çocukluymuşum vajinal fitili nasıl bilmiyormuşum. e başıma gelmediği için bilmiyorum yani ne var bunda diyorum. hala üsteliyorlar. ben de insanlar burda nasıl kavga ediyorlar diyordum demek böyle ediyorlarmış.
Fitili kullanma sirkeli su yap onla yika allah korusun birsey olurArkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı![]()
Ne ilgisi var bekarlıkla bakirelikle? Eriyen birşey zaten fitil yani kızlık zarı öyle kolay bozulabilecek birşey sanma. İlişkiye bile tek seferde girmek yetmez bozulması için 2 3 kez girdikten sonra bozuluyor. Fitil dediğim gibi eriyor koyduğun an. Amaç zaten o!Arkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı![]()
çok doğru.Boşverin. Bazilari burda alaya almak bahane ariyor. Işsizlik iste.
çok garipsiniz yaAl benden de o kadar. Hayretler içerisinde okuyorum.
komik olan ne?Sizde haklısınız tabi
Tövbe estafurullah aklıma geldikçe gulucem![]()
saçma saçma yorumlar geliyor Allah'ın belası insanlardan
Siz bu cevapları yazmasanız konu kapanacak da, ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz acaba? Evet gerçekten garip vajinal fitili bilmemeniz. Evet hem de evli ve çocukluyken.. Yine de hiç duymamıştım, bilmeden yazdım deyip münakaşaya girmeseniz konu da uzamayacaktı.saçma saçma yorumlar geliyor Allah'ın belası insanlardan
bn size bi yorumda bulunmadim cümlelerimize dikkat ediniz lütfen yapilan yoruma güldüm bunda bi saçmalık göremiyorum ve Allahin belası demenize size yakışmadığını varsayıyorum..nsaçma saçma yorumlar geliyor Allah'ın belası insanlardan
ben açıklama yapıyorum zaten, ama bu sefer bir başkası yazıyor açıklamaları okumadan. ona da cevap vermek durumunda kalıyorumSiz bu cevapları yazmasanız konu kapanacak da, ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz acaba? Evet gerçekten garip vajinal fitili bilmemeniz. Evet hem de evli ve çocukluyken.. Yine de hiç duymamıştım, bilmeden yazdım deyip münakaşaya girmeseniz konu da uzamayacaktı.
bana söylemek yakışmıyor ama hakedenin üzerine çok yakışıyor!bn size bi yorumda bulunmadim cümlelerimize dikkat ediniz lütfen yapilan yoruma güldüm bunda bi saçmalık göremiyorum ve Allahin belası demenize size yakışmadığını varsayıyorum..n