- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Şaka mı?fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı?fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
yazılanları baştan sona oku bir de sana cevap vermemeyimŞaka mı?
Konuyu uzatmayı sevmiyorum ama size cevap vermek istiyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. En başta bunu belirtelim. Fakat evli ve bir çocuk sahibi bir bayanın vajinal fitilden haberi olmaması desteklenecek bir şey değil. İşte bu yüzden gelişemiyoruz.ben sizi anladım merak etmeyin
vajinal fitilden bîhaber birinin fitil kelimesini duyunca ilk olarak makattan atılan fitil olarak tahayyül etmesi gayet normal ama arkadaşların şaşırası gelmiş, şaşırsınlar boşverin![]()
Ben ağız yolu ile alacağmı düşünmüştüm ne bileyim ki böyle şırınhgalı bişey değil hap gibi ama kullanımında vajinaya yerleştirin diyoBakireye doktor nasıl fitil veriyor yahu
Kimi fitiller hem ağız hem vajina yoluyla kullanılabiliyor öyle bir ilaç olmasın bu ?
Doktor nasıl kullanacağınızı söylerken ben nasıl fitil kullanayim ki ? Demediniz mi
Doktor hayatınızla oynamak istemiş olabilirDoktor sordu özellikle bekar mısın diye bende evet dedim ama niye verdi bilmiyorum ki
sen herşeyi bilen kadın mısın?Konuyu uzatmayı sevmiyorum ama size cevap vermek istiyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. En başta bunu belirtelim. Fakat evli ve bir çocuk sahibi bir bayanın vajinal fitilden haberi olmaması desteklenecek bir şey değil. İşte bu yüzden gelişemiyoruz.
Benim de çoğu şeye hiç ihtiyacım olmadığı halde biliyorum. Çünkü okuyorum, duyuyorum, araştırıyorum. Ha kalkıp bilmediğim bir şey hakkında da yorum yapmıyorum. Konu sahibi vajinit olmuş doğal olarak fitil vajinadan alınır ve bunu da belirtmiş olmasına rağmen gelip bebeklere de veriliyor denmesi bilinçli biri olduğunu göstermez, üzgünüm ama öyle. Ve bu anlayışla karşılanacak bir şey değil.
Dediğim gibi bilmemek ayıp değil ama bilmediğiniz halde araştırmadan yorumda bulunmanız ayıp. Zira evli bir insanın fitili bilmemesini benim aklım almıyor, alamaz.
Kusura bakmayın da bekar birine verilen vajinal fitil için bebeklere bile fitil veriliyor ! Şeklindeki yorumunuzdan sonra biraz yapıcı olun serzenisiniz biraz komik oldusen herşeyi bilen kadın mısın?
böyle bilmiş bilmiş konuşan tiplerin gerçekte neyi ne kadar bildiklerinden haberim var. bilmemek ayıp değil madem ayıp birşeymiş gibi yorumlar yapılıyor. gerçekten komiksiniz. burası sosyal bir platform olabilir bu insanları tanımıyor olmak rencide edici yorunlar yapma hakkını vermez kimseye. biraz yapıcı olun yahu!
muayene de vajinanıza baktı mı ? yoksa direkt konuşarak mı anlaştınız. eğer baktıysa ona göre vermiştir zaten. Ama emin olmak için arayıp sorabilirsiniz. Bir de bazı ilaçlar için hem vajinal hem de ağız yoluyla kullanabilirsiniz. Mesela progesteron için bana hangisi daha kolay geliyorsa onu yapın dedi. öyle bişey olabilirBen ağız yolu ile alacağmı düşünmüştüm ne bileyim ki böyle şırınhgalı bişey değil hap gibi ama kullanımında vajinaya yerleştirin diyo
ben de burada millet neden ve ne hakla birbiriyle kavga ediyor diyordumKusura bakmayın da bekar birine verilen vajinal fitil için bebeklere bile fitil veriliyor ! Şeklindeki yorumunuzdan sonra biraz yapıcı olun serzenisiniz biraz komik oldu
Kusura bakmayın bilmeden konuştum deseniz konu kapanırdi.
Sizde haklısınız tabiben de burada millet neden ve ne hakla birbiriyle kavga ediyor diyordum
benim cevabım o şekilde olmuşsa bundan sanane
konu sahibi sen misin ki bana cevap veriyorsun
Evet tekrardan gitmem lazımHap seklinde bir fitil kizlik zarini bozmaz tabii ki. Kizlik zari girimden 3-4 cm iceride bir yapi. Bir hap boyutundaki fitil 1 cm bile degil. O yuzden esasen kullanabilirsiniz ama cinsel aktif bir kadin icin bile fitil yerlestirmek zorken sizin icin hayli hayli zor olur. Doktora tekrar gidip kullanamayacaginizi soyleyin. Oral bir sey verecektir. Gecmis olsun.
Vajinit olduğumda doktor fitili yerleştirebildiginiz kadar geriye yerleştirin ne kadar ilerlerse fitil okadar etkili demiştiHap seklinde bir fitil kizlik zarini bozmaz tabii ki. Kizlik zari girimden 3-4 cm iceride bir yapi. Bir hap boyutundaki fitil 1 cm bile degil. O yuzden esasen kullanabilirsiniz ama cinsel aktif bir kadin icin bile fitil yerlestirmek zorken sizin icin hayli hayli zor olur. Doktora tekrar gidip kullanamayacaginizi soyleyin. Oral bir sey verecektir. Gecmis olsun.
Ben kullandım direk vajinal fitil buAdı gyno lomexin bile var mı bu ilacı.u?
Pazartesi günü soraym ben doktoraVajinit olduğumda doktor fitili yerleştirebildiginiz kadar geriye yerleştirin ne kadar ilerlerse fitil okadar etkili demişti
Bu fitil hem oral yolla kullanılıp hemde fitil şeklinde kullanilabilenden bence
En iyisi ben olsam tekrar doktora sorardım
Adı gyno lomexin bile var mı bu ilacı.u?
Vajinit olduğumda doktor fitili yerleştirebildiginiz kadar geriye yerleştirin ne kadar ilerlerse fitil okadar etkili demişti
Bu fitil hem oral yolla kullanılıp hemde fitil şeklinde kullanilabilenden bence
En iyisi ben olsam tekrar doktora sorardım