- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Fitili çocuğun doğru tarafına uyguladiginizı soyleyn lutfenfitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
ben fitilden nefret ederim kullanmam merak etmeyin !! kullanacak olsam da prospektüsünü iyice okurum !!Fitili çocuğun doğru tarafına uyguladiginizı soyleyn lutfen
Çok da canım yanıyo kaşınıyo bilemedim doktora soraym en iyisi çünkü ben korkarım yerleştirme de
İyi bariben fitilden nefret ederim kullanmam merak etmeyin !! kullanacak olsam da prospektüsünü iyice okurum !!
O cevabı diğer arkadaşa vermiştim size değil biliyorum yerleştirmeyeceğimizaten sana kullanmaman gerektiğini söylüyoruz daha yerleştirmesinden bahsediyosun ki?
Fitili çocuğun doğru tarafına uyguladiginizı soyleyn lutfen
O cevabı diğer arkadaşa vermiştim size değil biliyorum yerleştirmeyeceğimizaten sana kullanmaman gerektiğini söylüyoruz daha yerleştirmesinden bahsediyosun ki?
Acı vermiyo mu ya. Ne zordurVajinaya sokuluyor ya hani. Senin dediğin anüse sokulan fitil olmasın :)
Doğru Aslında da yinede doktor a soraym ben olmadı krem yazarKızlık zarı öyle çat diye gitmez ki fitili soktuğun yere göre çok daha derindedir zar.
Ama zarla etkileşimi vardır. Ya da zar nötrleştirir orasını bilemiyorum.
O sebeple doktora danışman daha mantıklı.
Ben kullanmıştım küçük falan değil.. doktorunuza danışın lütfen...Adı gyno lomexin bile var mı bu ilacı.u?
Vajinadaki sıkıntı için fitili anüsemi sokacak :) bebeklere verilen fitil anüsten kullanılır,arkadaşımin durumunun bununla alakası yok. Bi ışık geldi mi :)fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
hee bi ışık geldi sağol !Vajinadaki sıkıntı için fitili anüsemi sokacak :) bebeklere verilen fitil anüsten kullanılır,arkadaşımin durumunun bununla alakası yok. Bi ışık geldi mi :)
Acı vermiyo mu ya. Ne zordur
hee bi ışık geldi sağol !
üsluba bak.
Herşeyi ciddiye almayın bukadar valla takıldım öylesine :)üsluba bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?