dizi güzelde sürekli geçmişe gitmese bu arada baharın eşi ile şirinin bir bağlantısı var mı
Diziyi izleyen özet geçebilir mi ?
Annesi ve kardeşi neden kıza düşman ?
Kadının kocasına nerede ?
Japon dizisinden uyarlama olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşadım amaVarmış. Spoiler vermeyeyim ama dün resmen dizi forumlarını talan ettim ve Japonya'da yayınlanan diziye ulaştım. Şirin baya suçluluk duygusuyla saldırıyor aslında
Japon dizisinden uyarlama olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşadım ama
Himm gerçekten mi? Diğer versiyonunu izlemiş miydiniz, Japonya'da yayınlananı?Evet ben de aynı hissi yaşadım. Hatta şunu çok net söyleyebilirim ki bizim adaptasyon çok daha başarılı olmuş.
Himm gerçekten mi? Diğer versiyonunu izlemiş miydiniz, Japonya'da yayınlananı?
Tam tahmin ettiğim gibi.. çok saol..Kadının kocası vapur kazasında ölmüş. Annesi kıza geçmişte birtakım yanlış anlaşmalar olduğu için düşman.Mesela kız annesinin babasını terk edip başkasıyla evlendiğini düşünüyormuş halbuki babası başka kadına aşıkmış ve o kadının adını vermiş kıza (bahar)
Küçük kardeşe gelince o ablasının kocasına aşık olduğu için düşman. Napmış netmiş ama adamı kendine aşık edememiş. Sonunda da adamı tacizci diyerek vapurda provoke etmiş ve sarhoşlar onu vapurdan atmış.