Kadın-Erkek karakter uyumu ?

Katılıyorum bende değişmem biri bana öyle yapmanı istemiyorum.konuşacağım ben böyle mutluyum diyorsa ben çekiliriz. Yok bende sevmiyorum bu huyumu derse ki inşallah der o zaman birlikte çabalarız düzeltmek için

Normalde destek olur maddi manevi her konuda. Ama sadece birşeyler lafını edebiliyor yaptıktan sonra. Düşersem tekme atmaz da laftarı kibirli işte ben o laflara bile tahammül edemiyorum.
bak benim teyzem de benzer bir adamdan çok çekiyor
teyzemin bir hastalığı var evlenmeden önce yanında olan destek olan o hastalığınla seni seviyorum diyen adam
şimdi hastalığı başına vurup duruyor eziyor da eziyor
inan başta az olan o laflar ileride çok beterleşir
işte sinyalleri vermeye başlamış
sen düşün...

bir kere bu adamla omuru birak gun dk saniye bile gecmez.kendini seviyor ve kendine deger veriyorsan yol ver gitsin bu egoiste
sordugun soruya gelecek olursak esimin elbette sevmedigin ufak tefek.huylari var onunda bende sevmedigi huylar vardir kiskanciligim gibi.ama karakterlerimiz birbirini tamamlayan cinsten.tabi sevgilin gibi egoist kendini bisi.sanan biri olsaydi noktayi coktan koyardim.

Çok kırgınım ama hala konuyu nasıl ona açacağımı bilmiyorum. Yüzüne söylediğim herşey onu kıracak ben yapamıyorum kıyamıyorum o nasıl bana kıyıyor ki

Halamin biyigi olsa amcam olurdu gibi olmuş..
kötü özellikleri olmasa süper her sey diye avunulmaz ki..
Bu özellikleri bile bile sevgili olmussunuz.. horlama gibi bi sıkıntı değil ki tedavi olsun falan.. Bunlar karakter.. asla değişmez..

Kesinlikle çok açık bariz hatası var kabul ediyor ama anında bana da bi sorun bulup konuyu dağıtıyor ben kendimi suçlu hissediyorum sonra
Narsistler boyledir zaten. Zamanla karsisindakini kendine bagimli hale getirirler. Sonuna kadar onlatin enerjilerini somururler. Isi bitince de terk ederler.
Kurbanlari ortada bir yanlis oldugunun farkindadir ama o kadar da bagimlidir ki birakip gidemez.
Narsisim kisilik bozuklugudur. Tedavisi de zor. Ugrasmaya da degmez. Zaten kisi de narsist oldugunu kabul etmez. Uzun iliskiler icin narsist biriyle iliski zor, hatta yurumez. Cunku narsist isi bitince terk edip kendine yeni kurbanlar bulur enerjisini somurecegi. Bu yuzden duygusal vampir deniliyor onlara.

Soğudum resmen ya o hiç birşey yok gibi arıyor mesaj atıyor benim içimden hiç birşey gelmiyor ama konuyu açıp konuşamıyorumda farklı şehirlerdeyiz yüzyüze olsak daha rahat olur du

Can çıkar huy çıkmaz demişler.ömür boyu her hareketiyle seni üzecek diken üstünde yaşayacaksın.yattigini kalktigina oturduguna konustuguna hep gergin vaziyette dikkat edeceksin.sonra aileni hor görmeye başlayacak.aklin varsa kac daha cok üzülmemek için

Bir insan aynı anda nasıl iki karaktere birden bürünebiliyor ki anlamıyorum çok seven ilgili bir çok şeyin ortak olduğu işte tam bulduk dediğin insan böyle şeyler nasıl yapabiliyor ya kafam almıyor gerçekten

Her insanin iyi ve kötü yönleri vardir.kötüsü iyisinden fazlaysa yolla gitsin.yavas yavas taniyorsun iste.ya evlenseydin öyle fark etseydin.şükür et hsline.zararin neresinden dönsen kardır demişler

Bi gelecek dusunuyorsunuz ama bu kisi simdiden itici ve kırıcı olmaya başlamış bile... İyi dusunun diyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…