Katılıyorum bende değişmem biri bana öyle yapmanı istemiyorum.konuşacağım ben böyle mutluyum diyorsa ben çekiliriz. Yok bende sevmiyorum bu huyumu derse ki inşallah der o zaman birlikte çabalarız düzeltmek içinEski erkek arkadaşım açıkçası benim karakterime çok zıttı. Ben daha oturaklı, sakin ve ağır olmayı tercih eden biriyim. O daha hareketli, sosyaldi ama zamanla benim karakterimden bi şeyler kaptığını hissediyodum. Ama ben değiştirmeye çabalamadım. Onun içinden gelen bi şeydi yani.
Değiştirmeye çalışarak değiştirilir mi bilmiyorum ama zor bence
bak benim teyzem de benzer bir adamdan çok çekiyorNormalde destek olur maddi manevi her konuda. Ama sadece birşeyler lafını edebiliyor yaptıktan sonra. Düşersem tekme atmaz da laftarı kibirli işte ben o laflara bile tahammül edemiyorum.
Narsistler boyledir zaten. Zamanla karsisindakini kendine bagimli hale getirirler. Sonuna kadar onlatin enerjilerini somururler. Isi bitince de terk ederler.Kesinlikle çok açık bariz hatası var kabul ediyor ama anında bana da bi sorun bulup konuyu dağıtıyor ben kendimi suçlu hissediyorum sonra
Bir insan aynı anda nasıl iki karaktere birden bürünebiliyor ki anlamıyorumCan çıkar huy çıkmaz demişler.ömür boyu her hareketiyle seni üzecek diken üstünde yaşayacaksın.yattigini kalktigina oturduguna konustuguna hep gergin vaziyette dikkat edeceksin.sonra aileni hor görmeye başlayacak.aklin varsa kac daha cok üzülmemek için
Her insanin iyi ve kötü yönleri vardir.kötüsü iyisinden fazlaysa yolla gitsin.yavas yavas taniyorsun iste.ya evlenseydin öyle fark etseydin.şükür et hsline.zararin neresinden dönsen kardır demişlerBir insan aynı anda nasıl iki karaktere birden bürünebiliyor ki anlamıyorumçok seven ilgili bir çok şeyin ortak olduğu işte tam bulduk dediğin insan böyle şeyler nasıl yapabiliyor ya kafam almıyor gerçekten
Bi gelecek dusunuyorsunuz ama bu kisi simdiden itici ve kırıcı olmaya başlamış bile... İyi dusunun diyorum ben..Merhaba arkadaşlar
Eşlerinin yada sevgililerinizle karakter uyumunuz nasıl? Ben de mı sorun var bunu öğrenmek için soruyorum çünkü gerçekten erkek arkadaşımın bazı huyları beni çok rahatsız ediyor ondan soğuduğumu hissediyorum böyle giderse ayrıcaz o yüzden çözüm önerileri istiyorum sizlerden. Kısaca sorundan bahsedeyim. Erken arkadaşım çok kibirli ve acımasız kendini beğenmiş geliyor bana. Gösteriş meraklısı maddiyata önem veren diğer insanları küçük gören biri kendininde onlardan hiç bir farkı yok aslında orta halli bir ailenin çocuğu aldığı maaş 2000 TL ama genede kendini kaf dağında görüyor ki insanları aşağılıyor! Ama bu lafta hep insanların yüzüne söylemez yada ben şahit olmadım ama bana bir olay anlatırken çok yapıyor. Birinin yarasını hassas noktasını buldumu susup kırmamaya çalışacağına aksine tuz basıp canını acıtıyor eskiden sevgili değilken banada yapmıştı hala unutamadım
Bu huyundan onu nasıl vazgeçirebilirim ben çok yıpranıyorum onun ağzından öyle laflar çıkınca benim sevgilim böyle olamaz diyorum. Bir diğer durum bununla bağlantılı aslında bir kaç kere sen ne anlarsın dedi bana çok kırıldım ya aslında hiç kötü biri gibi değil ama nasıl düşüncesizce böyle laflar sarfedebiliyor hemen toplamaya çalışıyor sonra istemsiz ağzından çıkıyor kişiliği öyle galiba ama bu çok kötü birşey
Birde son olarak ben onu bütün gün telefon başında bekleyecekmişim gibi birşey soracak olsun işim olunca bakamayayım telefona tamam bir ton laf niye dikkat etmiyormuşumda ihtiyacı varmış banada ya ne bilebilirim işim vardı yoksa niye açmayayım kızmıyorum diyo çok abartmıyor ama trip atar gibi davranıyor ben ne anladım o kızmama olayından. böyle işte kızlar bu üçü dışında herşey çok güzel aileler biliyor ilerde evlilik falan düşünüyoruz ama bu sorunlar beni ondan uzaklaştırıyor ve pes etmek istemiyorum . Bizim için ne yapabilirim ben karakter olarak tam zıttıyım kimse kırılmasın diye kendimi paralarım gösterişten falan da nefret ederim kendim için yaparım ne yaparsam. Uzattım sanırım siz eşlerinizle falan sorun yaşıyor musunuz bu konularda çözebildiniz mi yada görmezden gelebiliyor musunuz. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Birşey daha eklemek istedim ben susmuyorum hep yüzüne vuruyorum anında böyle şeyler yapınca senin ne farkın diğer insanlardan falan diye şaka yapıyorum falan diyo ama şaka dediğin komik olur ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığıyla tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?