Kadın-Erkek(eş-partner) Cinsel Problemleri

Aa vajinismus sayfalarina bakmadiniz mi ben biliyorsunuz sanmistim. Bir okuyun isterseniz istanbulda ve ankarada oldukca coklar. Isimleriyle birlikte..ben de onlardan birine gitmistim.
Ben Gaziantepteyim ama. Burda bi doktor ismi duydum canım Murat Mermerkaya diye. Onu araştırdım çok iyi dediler yorumlar da baya iyiydi. Cuma günü cesaretimi toplayıp randevu aldım dün muayeneye ve ön görüşmeye diye gittim ama ilk gidişte bile o kadar beni rahatlattı ki. Ama tekrar tekrar nasıl gidicem bilmiyorum. Forum sayfalarında yazanların da bazılarına denk geldim ama kendim yapamadım. Sence bu doktora gitmeli miyim? Kendim çözebilir miyim? 2 yıldır çok kez denedim ama yapamadım.

Bence öncelikle psikolojik olarak düzeltme deneyin. Bende aynı şeyi yaşıyordum. Ya canım yanarsa ya olmazsa yine olmayacak kötü hissedicem diye diye mahvettim herşeyi. Ama sonrasında bi yerde okudum kafamda o an bunları düşündürmek beni daha çok soğuturmuş. O an kafandaki sorunları kenara bırakıp sadece ana odaklanmayı dene film falan açmak çözüm değil hatta daha da dikkat dağıtıyor bence. Sarıl öpüş biraz oynaş kafanı oraya odaklamaya çalış emin ol düzelecektir ben böyle atlattım bu sorunu. Umarım işe yarar sendede

Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çoğu zaman ama kara bir düşünce gibi çökmüş vaziyette üstüme. Sarılıp öpüşmeye başlayınca bana geliyor zaten bütün kara düşünceler. Ama tekrar tekrar deneyeceğim canım. Doktora gittim zaten terapi de alacağım. İnşallah çözerim.

Konu sahibi arkadasim aklima su eczanelerde satilan anestol muydu bi krem var uyusturuyo ,bayaa uyusturuyo ama millet bikini bolgesine agda yapmadan evvel suruyo oraya,hic aci hissetmiyosun .. iliski oncesi yarim saat once sen bi sur oraya bekle uyusukluk olunca ,birlikte olun esinle.. alkol kullaniyosan seni rahatlatir ,kullanmiyorsan sari kantaron ciceginin cayini ic seni sakinlestirir ,rahatlatir,kaygisiz endisesiz ,,rahat edersiniz...
2 yil uzun bi sure yalniz ,esle gidin olmazsa ,sana destek olsun

Bende vajinismus hastasıyım cok sukur benim tedavim bitti. Bizi en ıyı bizim gibi olanlar anlar inanın bana sizi cok ıyı anlıyorum rahatlar mısınız bilmem ama durust olayım ilk giriş de cok hafif ince bir acı oluyor bunu bilmeniz gerekir cunku biz aslında ne ile karsılacagımızı bilmediğimız ıcın korkuyoruz soluyorum iste ilk penıs ucu girince tatlı bir acı oluyor işte tam o anda durun durun durun saniyeler gecsın sonra sı bosluk bana guvenın

canım benim de vajinismus hastalığım sonra erdi. çok şükür kabuslar bitti. artık huzurlu mutlu karşılıklı tatminler içinde bi cinsel hayatımız var. sanki daha yeni evlenmiş gibiyim. öyle güzel öyle zevkli ki. herkese terapi görmelerini tavsiye ediyorum. benim doktorum çok iyiydi Allah ondan razı olsun. sayesinde bu durumun üstesinden geldik. ya o kadar güzel bi olaymış ki seks yapmak... o kadar rahatladım ki anlatamam. eşim de çok mutlu ben de çok mutluyum.

Herkese merhaba. Forumda yeniyim ve derdimi paylaşmak için buradayım. Belki de içimi dökmek istedim.
16 yıllık evliyim ve bir çocuğum car. Evliliğimizin ilk gününden beri eşimin sertleşme sorunu var. Bir türlü çözüm bulunmadı. Gitmediğimiz ürolog, terapist vs kalmadı. O kadar yorucu ve yıpratıcı bir şey ki yaşamayan bilmez.
Boşanmak da başka sorunlarla boğuşmak anlamına geliyor, ne yapacağımı şaşırdım. Yıllardır ruhum hep eksik yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…