Ben Gaziantepteyim ama. Burda bi doktor ismi duydum canım Murat Mermerkaya diye. Onu araştırdım çok iyi dediler yorumlar da baya iyiydi. Cuma günü cesaretimi toplayıp randevu aldım dün muayeneye ve ön görüşmeye diye gittim ama ilk gidişte bile o kadar beni rahatlattı ki. Ama tekrar tekrar nasıl gidicem bilmiyorum. Forum sayfalarında yazanların da bazılarına denk geldim ama kendim yapamadım. Sence bu doktora gitmeli miyim? Kendim çözebilir miyim? 2 yıldır çok kez denedim ama yapamadım.Aa vajinismus sayfalarina bakmadiniz miben biliyorsunuz sanmistim. Bir okuyun isterseniz istanbulda ve ankarada oldukca coklar. Isimleriyle birlikte..ben de onlardan birine gitmistim.
Bence öncelikle psikolojik olarak düzeltme deneyin. Bende aynı şeyi yaşıyordum. Ya canım yanarsa ya olmazsa yine olmayacak kötü hissedicem diye diye mahvettim herşeyi. Ama sonrasında bi yerde okudum kafamda o an bunları düşündürmek beni daha çok soğuturmuş. O an kafandaki sorunları kenara bırakıp sadece ana odaklanmayı dene film falan açmak çözüm değil hatta daha da dikkat dağıtıyor bence. Sarıl öpüş biraz oynaş kafanı oraya odaklamaya çalış emin ol düzelecektir ben böyle atlattım bu sorunu. Umarım işe yarar sendedehatta bazen şöyle düşündüm klasik pozisyondayken hep daha da çok kaçıyodum savunmasız ve köşeye sıkışmış olmak da çok kötü psikolojik olarak kötü etkiliyor beni. o yüzden üstte olup hakimiyetin bende olmasını istedim ki istediğim zaman bırakma imkanımın ve kaçma imkanımın olduğunu bileyim diye. ama her seferinde yine hüsran.
Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çoğu zaman ama kara bir düşünce gibi çökmüş vaziyette üstüme. Sarılıp öpüşmeye başlayınca bana geliyor zaten bütün kara düşünceler. Ama tekrar tekrar deneyeceğim canım. Doktora gittim zaten terapi de alacağım. İnşallah çözerim.Bence öncelikle psikolojik olarak düzeltme deneyin. Bende aynı şeyi yaşıyordum. Ya canım yanarsa ya olmazsa yine olmayacak kötü hissedicem diye diye mahvettim herşeyi. Ama sonrasında bi yerde okudum kafamda o an bunları düşündürmek beni daha çok soğuturmuş. O an kafandaki sorunları kenara bırakıp sadece ana odaklanmayı dene film falan açmak çözüm değil hatta daha da dikkat dağıtıyor bence. Sarıl öpüş biraz oynaş kafanı oraya odaklamaya çalış emin ol düzelecektir ben böyle atlattım bu sorunu. Umarım işe yarar sendede
Bende vajinismus hastasıyım cok sukur benim tedavim bitti. Bizi en ıyı bizim gibi olanlar anlar inanın bana sizi cok ıyı anlıyorum rahatlar mısınız bilmem ama durust olayım ilk giriş de cok hafif ince bir acı oluyor bunu bilmeniz gerekir cunku biz aslında ne ile karsılacagımızı bilmediğimız ıcın korkuyoruz soluyorum iste ilk penıs ucu girince tatlı bir acı oluyor işte tam o anda durun durun durun saniyeler gecsın sonra sı bosluk bana guvenıno şekilde de denedik kaç kere canım ama maalesef. hatta ben önüme film açıp dikkatimi dağıtmaya çalıştım sanki hiç oralı değilmişim gibi sanki o sırada içime hiç girmeyecekmiş gibi umursamaz tavırlar bürünerek öylece uzanıp filme konsantre olmaya çalıştım ama kendimi istemsizce o kadar çok çok kasmışım ki. bir türlü olmadı.
o şekilde de denedik kaç kere canım ama maalesef. hatta ben önüme film açıp dikkatimi dağıtmaya çalıştım sanki hiç oralı değilmişim gibi sanki o sırada içime hiç girmeyecekmiş gibi umursamaz tavırlar bürünerek öylece uzanıp filme konsantre olmaya çalıştım ama kendimi istemsizce o kadar çok çok kasmışım ki. bir türlü olmadı.
o şekilde de denedik kaç kere canım ama maalesef. hatta ben önüme film açıp dikkatimi dağıtmaya çalıştım sanki hiç oralı değilmişim gibi sanki o sırada içime hiç girmeyecekmiş gibi umursamaz tavırlar bürünerek öylece uzanıp filme konsantre olmaya çalıştım ama kendimi istemsizce o kadar çok çok kasmışım ki. bir türlü olmadı.
canım benim de vajinismus hastalığım sonra erdi. çok şükür kabuslar bitti. artık huzurlu mutlu karşılıklı tatminler içinde bi cinsel hayatımız var. sanki daha yeni evlenmiş gibiyim. öyle güzel öyle zevkli ki. herkese terapi görmelerini tavsiye ediyorum. benim doktorum çok iyiydi Allah ondan razı olsun. sayesinde bu durumun üstesinden geldik. ya o kadar güzel bi olaymış ki seks yapmak... o kadar rahatladım ki anlatamam. eşim de çok mutlu ben de çok mutluyum.Bende vajinismus hastasıyım cok sukur benim tedavim bitti. Bizi en ıyı bizim gibi olanlar anlar inanın bana sizi cok ıyı anlıyorum rahatlar mısınız bilmem ama durust olayım ilk giriş de cok hafif ince bir acı oluyor bunu bilmeniz gerekir cunku biz aslında ne ile karsılacagımızı bilmediğimız ıcın korkuyoruz soluyorum iste ilk penıs ucu girince tatlı bir acı oluyor işte tam o anda durun durun durun saniyeler gecsın sonra sı bosluk bana guvenın
Hangi doktora gittin canimAa vajinismus sayfalarina bakmadiniz miben biliyorsunuz sanmistim. Bir okuyun isterseniz istanbulda ve ankarada oldukca coklar. Isimleriyle birlikte..ben de onlardan birine gitmistim.
Nasil yendin canim bizede anlattrrVAJİNİSMUSU YENDİM.
Bu arada eşin anlayışla mi davraniyor.bide inun gayreti var mi senin sorununa karsi.ön yaklasimi uzun tutma gibi önsevişmeyi uzun yapmak mesela vs vs işteBir şey merak ediyorum klasik pozisyon mu deniyorsunuz hep?
Benim bir problemim yok ben meraktan maydonoz oldumBu arada eşin anlayışla mi davraniyor.bide inun gayreti var mi senin sorununa karsi.ön yaklasimi uzun tutma gibi önsevişmeyi uzun yapmak mesela vs vs işte
Yanlismi yaptimm özür dileriz yaBenim bir problemim yok ben meraktan maydonoz oldum
Kızlar herkese selam.
Sizlerde ya da eşlerinizde/partnerlerinizde olan cinsel problemleri konuşup fikirleşmek ve içimizi dökebileceğimiz, aynı zamanda psikolojik olarak da rahatlayabileceğimiz bu başlığı oluşturmak istedim.