Kadın doğururken ayılar saldırdı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Sibirya'nın kuzeydoğusundaki Yakutiye Cumhuriyeti'nde, kocasıyla birlikte 'tayga' denilen uçsuz bucaksız ormanlarda ava çıkan hamile bir kadının, geri dönüş yolunda çocuğunu doğurmaya başlayınca, kan kokusuna gelen ayılar ateş açılarak uzaklaştırıldı.
Sitene Ekle
kadin-dogururken-ayilar-saldirdi-7225263.Jpeg

Konsomolskaya Pravda'nın haberine göre, Mirny kasabasında yaşayan ve 40 haftalık hamile olan 26 yaşındaki Aleksandra Matrosova, kocasıyla birlikte gölde avlanmak üzere açıldı.

ACİL SERVİSİN ARACI BATAKLIĞA BATTI

Ancak dönüş yolunda kadının sancıları tutunca kadın tayganın ortasında kocasının yardımıyla doğurmaya başladı. Çağrılan acil servis ile güvenlik görevlilerinin bindiği aracın, tayganın ortasında batağa saplanıp mahsur kalması üzerine, hastaya ancak geç saatlerde ulaşabildi.

KAN KOKUSUNA DUYAN AYILAR SALDIRMAYA BAŞLADI!

Bu arada koca ve yanındakiler de, kızgınlık döneminde oldukları için saldırganlaşan ayıları kan kokusundan uzak tutmak için sürekli çevreye ateş etmek zorunda kaldı.
http://www.milliyet.com.tr/kadin-dogururken-ayilar-saldirdi-gundem-2266016/

40. haftada ava çıkmak? Ne cesaret var insanlarda. :KK57:

Bu Rus kadınlardan vallahi korkulur 40.haftada ava gitmek iyi cesaret ister:skandal:Biz burda ev işlerine zor bakıyoruz:işsiz:

Ava çıkmak derken ben doğru mu okuyorum.:KK57:
Ayılar saldırmaya çalışmış.:KK57:
Bırakın hamileliği ben şu halimde uçsuz bucaksız ormanda avlanmaya çıkmam. Daha henüz o kadar delirmedim.
Nereden geliyor bu cesaret? :oha:

Bu Rus kadınlardan vallahi korkulur 40.haftada ava gitmek iyi cesaret ister:skandal:Biz burda ev işlerine zor bakıyoruz:işsiz:
Yok canim ben 40 haftalikken kosardim bile onlara ozgu degil aslinda bebisle yasamak gerek :KK66: 2.de benim 9 aylik hamile olduguma inanmazlardi yolda kosarken gorenler:KK48:
O kadar ayi gozlemine ciktim gece gunduz bir beni sevmiyor bu hinzirlarrr
Kirpi tavsan sincap baska cikmadi :mad:
Illaaa ki bir yerimizi mi keselim ayol kan kokusu icin:KK70::KK70::KK70:

Ayı bu ne bilecek hamilelere saldirmamasi gerektiğini demi.Ben ayıyi tutuyorum :cool:

Av olayını vahşetle eş değer bulmasam, başıma gelebilecek hadise.
Kim takar hamileliği, hayat tam gaz devam, ayaklar adeta bir kova.:KK47:

X