Ben de ilk muayenede çok tedirgindim, geçti gitti tüp bebek tedavisi bile geçirdim. Hatta sana bir şey anlatayım da gül biraz :) Muayene olmak için hazırlanırken verilen önlüğü elime aldım evirdim çevirdim baktım nasıl saracağım diye. Sonra al sen onu havlu gibi beline sarDoktorum görünce tebessüm etti, canım sen daha önce hiç muayene oldun mu dedi Ben de hayır dedim Meğersem ön kısımda tutulması gerekiyormuş örtünün bacakları örtmek için
Öcelikle geçmiş olsun canım.umarım ciddi ir sorun değildir.bende deneyimim paylaşayım.bekarken evet alttan muayene yok ama evliysen herhalukarda bakılıyor.bende ilk gittiğimde stres oldum:18:.muayene şu şekilde olmuştu:çamaşırımı çıkarıp çatala(hani doğum yapılırken çıkılan)çıkıyosun.üzerini bezle kapatıyor hasta bakıcı.sonra doktor gelioyr şikayetini soruyor ona göre Eki Görüntüle 388325 şöyle bir alet yerleştirip muayene ediyor.bu alet seni korkutmasın canın yanmıyor sadece serin bir his veriyor o kadar.muayene sonucuna göre talilde isteyebilir ultrasonda.Ama çok fazla ümidin olmasın alttan bakılmıcak diye.evet hoş bir durum değil ama Önce Sağlık değil mi
canım hiç korkma umarım anlayışlı ve bence kesinlikle erkek doktorsa daha anlayışlı oluyolar.benim doktorum şikayetimi sorarken bile yüzüme bakmadı sıkılmayayım diye muayene ederken bile komik oluyo ama adam etrafa bakıyordu.hani çantada birşey ararken karşıya bakarızya mütemadiyenOffff daha yatamam ben bu gece bşde gıcık bi doktor olursaa allahhh bişede soramam canımın yanması değil korkum tatlım stres oluyorum çokk şuan bile titreme geliyor yeminle
canım hiç korkma umarım anlayışlı ve bence kesinlikle erkek doktorsa daha anlayışlı oluyolar.benim doktorum şikayetimi sorarken bile yüzüme bakmadı sıkılmayayım diye muayene ederken bile komik oluyo ama adam etrafa bakıyordu.hani çantada birşey ararken karşıya bakarızya mütemadiyenOffff daha yatamam ben bu gece bşde gıcık bi doktor olursaa allahhh bişede soramam canımın yanması değil korkum tatlım stres oluyorum çokk şuan bile titreme geliyor yeminle
Bak iyi ki anlattın yoksa ben de bilemiycektim bir daha ayrıntılı anlatsana nasıl örtücez allahım ne cahilimm ya
Offff daha yatamam ben bu gece bşde gıcık bi doktor olursaa allahhh bişede soramam canımın yanması değil korkum tatlım stres oluyorum çokk şuan bile titreme geliyor yeminle
Gitmemişsin nereden bileceksin ki :) Sadece alt kısmını çıkardığın için örtüyü alıp önüne tutuyorsun ve o malum koltuğa oturuyorsun. Bacaklarını açtığında o örtü üzerinde duruyor canım.
Ben bu aleti hiç görmedim :) Belki sen de görmezsin.
Allah bana yardım etsin ozaman yarın .ben ilkten rahat olur diye kadın doktora sıra aldım ama pişman da olmadım değil erkek doktor daha ilgili oluyor ama emin olamadım işte tesadüfen aklıma yatmısken almıs oldum sırayı bakalım yarın neler olucak zaten anladığım kadarıyla kesin bi altta bulaşacaklar
Korkma canım :) Benim doktorum kadın ve kendisinden inanılmaz memnunum. Doktordan doktora değişiyordur bu durum. Umarım anlayışlı bir doktordur.
İnşallah canım ya pko çıkmasında sonucunda yoksaa bi sürü tahlil tedavi offf şimdi çocuk istemiyoruz ama bu sıkıntı beni yedi
Adetlerinde düzensizlik var mı?
Gitmemişsin nereden bileceksin ki :) Sadece alt kısmını çıkardığın için örtüyü alıp önüne tutuyorsun ve o malum koltuğa oturuyorsun. Bacaklarını açtığında o örtü üzerinde duruyor canım.
Ben bu aleti hiç görmedim :) Belki sen de görmezsin.
hemde nasıl iki ayda bi bazen canı ister gününde olurum bazen 5 gun geçer takvimimi bi görsen evlere şenlik
O zaman üzülerek söylüyorum ki pko olabilir. Tabi her adet düzensizliği pko olacak diye bir şey yok. Yumurtalarla ilgili bir şey olabilir. Umarım önemli bir sorun çıkmaz.
inşallah canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinnn
Rica ederim canım. İnsan bilmediği bir şeyle karşılacağı zaman çok tedirgin oluyor. Yardımcı olabildimse ne mutlu bana. Gelişmeleri yaz bize.
Evet onu bende duymuştum acaba hemen mi yapıcaklar o testleri bi yarın olsun bakalım ama çok rahatladım muayene konusunda teşekkür ederim canımmm
Evet smear testini bende yaptırmak istiyorum zaten kendimi bakılcak diye hazırladım ama yinede kasılıyor insan.senin şikayetin varmıydı yoksa kontrole mi gitmiştin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?