Kadın doğum ve ilk muayene :(

Bak iyi ki anlattın yoksa ben de bilemiycektim bir daha ayrıntılı anlatsana nasıl örtücez allahım ne cahilimm ya

Offff daha yatamam ben bu gece bşde gıcık bi doktor olursaa allahhh bişede soramam canımın yanması değil korkum tatlım stres oluyorum çokk şuan bile titreme geliyor yeminle

Offff daha yatamam ben bu gece bşde gıcık bi doktor olursaa allahhh bişede soramam canımın yanması değil korkum tatlım stres oluyorum çokk şuan bile titreme geliyor yeminle
canım hiç korkma umarım anlayışlı ve bence kesinlikle erkek doktorsa daha anlayışlı oluyolar.benim doktorum şikayetimi sorarken bile yüzüme bakmadı sıkılmayayım diye muayene ederken bile komik oluyo ama adam etrafa bakıyordu.hani çantada birşey ararken karşıya bakarızya mütemadiyen onun gibi.yani anlatınca komik ama inan hiç strese sokmadı beni.muayene sonunda hissedilir birşey yok birde tatlil ve ultarson verdi şükür onlarda temiz çıkmıştı.umarım seninde temiz çıkar

canım hiç korkma umarım anlayışlı ve bence kesinlikle erkek doktorsa daha anlayışlı oluyolar.benim doktorum şikayetimi sorarken bile yüzüme bakmadı sıkılmayayım diye muayene ederken bile komik oluyo ama adam etrafa bakıyordu.hani çantada birşey ararken karşıya bakarızya mütemadiyen onun gibi.yani anlatınca komik ama inan hiç strese sokmadı beni.muayene sonunda hissedilir birşey yok birde tatlil ve ultarson verdi şükür onlarda temiz çıkmıştı.umarım seninde temiz çıkar

Bak iyi ki anlattın yoksa ben de bilemiycektim bir daha ayrıntılı anlatsana nasıl örtücez allahım ne cahilimm ya

Gitmemişsin nereden bileceksin ki :) Sadece alt kısmını çıkardığın için örtüyü alıp önüne tutuyorsun ve o malum koltuğa oturuyorsun. Bacaklarını açtığında o örtü üzerinde duruyor canım.

Ben bu aleti hiç görmedim :) Belki sen de görmezsin.

Allah bana yardım etsin ozaman yarın .ben ilkten rahat olur diye kadın doktora sıra aldım ama pişman da olmadım değil erkek doktor daha ilgili oluyor ama emin olamadım işte tesadüfen aklıma yatmısken almıs oldum sırayı bakalım yarın neler olucak zaten anladığım kadarıyla kesin bi altta bulaşacaklar

Korkma canım :) Benim doktorum kadın ve kendisinden inanılmaz memnunum. Doktordan doktora değişiyordur bu durum. Umarım anlayışlı bir doktordur.

Korkma canım :) Benim doktorum kadın ve kendisinden inanılmaz memnunum. Doktordan doktora değişiyordur bu durum. Umarım anlayışlı bir doktordur.

İnşallah canım ya pko çıkmasında sonucunda yoksaa bi sürü tahlil tedavi offf şimdi çocuk istemiyoruz ama bu sıkıntı beni yedi

o aletin adı spekulum
serviksi görmek ve smear alınması için onla muayene şart

hemde nasıl iki ayda bi bazen canı ister gününde olurum bazen 5 gun geçer takvimimi bi görsen evlere şenlik

O zaman üzülerek söylüyorum ki pko olabilir. Tabi her adet düzensizliği pko olacak diye bir şey yok. Yumurtalarla ilgili bir şey olabilir. Umarım önemli bir sorun çıkmaz.

O zaman üzülerek söylüyorum ki pko olabilir. Tabi her adet düzensizliği pko olacak diye bir şey yok. Yumurtalarla ilgili bir şey olabilir. Umarım önemli bir sorun çıkmaz.

inşallah canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinnn

inşallah canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinnn

Rica ederim canım. İnsan bilmediği bir şeyle karşılacağı zaman çok tedirgin oluyor. Yardımcı olabildimse ne mutlu bana. Gelişmeleri yaz bize.

Evet onu bende duymuştum acaba hemen mi yapıcaklar o testleri bi yarın olsun bakalım ama çok rahatladım muayene konusunda teşekkür ederim canımmm

bazı kistik durumlar karından ultrasonla gözükmeyebilir.pko ya da diğer kistler,farketmez,göz
ükmeyebilir..bu yüzden eğer doktorunuz alttan muayeneyi uygun görürse korkmadan yaptırın çünkü sağlığınız daha önemli.bildiğim olarak alttan muayene korkulacak bişey değil.ailemde rahatsızlıkları olan kişiler var onlarla konuşmuştum canını yakacak acıtacak birşey yapmayacaklar korkma ..

Son düzenleme:
Evet smear testini bende yaptırmak istiyorum zaten kendimi bakılcak diye hazırladım ama yinede kasılıyor insan.senin şikayetin varmıydı yoksa kontrole mi gitmiştin canım

ilkinde şikayetle gittim diyemem ilk geceden bikaç gün sonraydı olmamıştı ben bi krem yazdırmak için gittim doktor da alttan baktı bi test yapmadı ikinci gittiğimde afedersin ilişki sırasında yanma hissi oluordu onun için gittim işte o zaman smear testi yaptı alttan da utrasonla baktı bi de kulak çubuğu gibi bişeyle örnek aldı hiç acımadı ama kasmamak gerekiyor hepsi temiz çıktı galiba kondoma alerjim var bazı türlerine şimdi iyiyim geçmiş olsun sana da canım rahat ol

Ah canım seni çok iyi anlıyorum ben senelerdir alışamadım o çatala..ama hiç korkma herşey şip şak bitiyor.o aleti de smear testi yapacağı zaman kullanıyor.o kısxmı biraz sıkıcı ama çok ta kötü diil.sonuçta yapılması lazım hepsi bizim iyiliğimiz için.devlet hastanelerini hiç sevmiyorum ama bazen anlayışlı doktorlar denk gelebiliyor inşallah sen de öylesine denk gelirsin.

allah başka dert vermesin derman aratmasın.korkacak hiçbişey yok.ilk hafif bi terliosun okadar.neticede canın yanmıyor kendini kasmazsan.

Bugün doktora gittim kızlar malesef polikistik over dedi zaten çatalada çıkardı alttan ultrasonlada muayene etti anlıycağınız korktuğum herşeyi yaşadım:2::2: yalnız smear testi için kültür alırken zannettimki tüm rahimi çekicek o nasıl bir şeydi öyle bi ara ufak bi çığlık geldi benden
Testi patolojiye bıraktım martın 4 ünde alıcam sonuçları taaaaaaaaa 1 ay sonra yani.Adetin 4.günü hormon testleri yapılacak falan filan anlıycağınız şüphelerim doğru çıktı.Üzüldüm bundan sonra bakalım testlerde ne çıkacak..Doktora gelince iyi biriydi baya ilgilendi tüm testleri yaptı bi tek hormon testi kaldı oda önümüzdeki hafta olabilirsem ozaman inşallahhh..Hepinize çok teşekkür ederimmm destekleriniz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…