- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
-
- Konu Sahibi Pembe_stiletto
Amin. Allah kolaylık versin hepimizeSenelerdir 2 yi geçmedi değerim çünkü muayeneleri kontrolleri hiç aksatmadım. Ama bebek yok yani. Yoruldum. Sizin işiniz daha zor. Allah yardımcınız olsun
Anladım. Benden daha uzun bir süre hamile kalamadığınız süre. Peki diğer testleri yaptırdınız mı kadın doğum bölümündeİzmirdeyiz. 1.5 senelik evliyim hiç hamile kalamadım korunmadığımız halde
Tabii hepsi yapıldı. Yumurtlama oluyor mu diye kan testi de yapıldı, yumurtlama var. Klomen de denedim. Ama sonuç sıfır malesefAnladım. Benden daha uzun bir süre hamile kalamadığınız süre. Peki diğer testleri yaptırdınız mı kadın doğum bölümünde
Anlıyorum. Eşinizle de yapılmıştır mutlaka. Demek ki beklemekten başka çare yok. Ben de en son rahim filmi çektirdim.Tabii hepsi yapıldı. Yumurtlama oluyor mu diye kan testi de yapıldı, yumurtlama var. Klomen de denedim. Ama sonuç sıfır malesef
Yapıldı sperm testi de normal çıktı. Rahim filmimde de sıkıntı yok. Ama döllenmiyor sebepsiz. Zamanı vardır diyelim. Ama sizin şartlar tutuyorsa tüp bebeği yapın bence. Hele ikinci çocuk düşünceniz varsa zaman kaybetmeyin derimAnlıyorum. Eşinizle de yapılmıştır mutlaka. Demek ki beklemekten başka çare yok. Ben de en son rahim filmi çektirdim.
Aa ne kadar çok yükselmiş degerleriniz. Peki kilo kaybı neden oldu ben de bu hastalık ile 20 kilo aldım ve veremiyorum o da ayrı bir mevzuu...
Bu arada hamilesiniz dimi şuan
Allah bağışlasın
Bir sorun olmadı dimi? Evet artık o kadar çok yoruldum ki zaten yıllardır bu sebeple yapamadık çocuk. Hep dengesizdi değerlerim. Çok teşekkür ederim. İnşallah
Çok teşekkürler. Bilmiyorum bir kere aşılama denemek istedim ama siz de haklısınız. Belki de direk tüp bebek düşünürüm ama bir de güvenilir bir doktor bulabilirsem çok iyi olacak. O dediğiniz testi daha önce doktorum hiç söylemedi ama onu da yaptırırım
Evet aynen öyle hayırlısı olsun inşallah. Evet ben de öyle yapıcam artıkYapıldı sperm testi de normal çıktı. Rahim filmimde de sıkıntı yok. Ama döllenmiyor sebepsiz. Zamanı vardır diyelim. Ama sizin şartlar tutuyorsa tüp bebeği yapın bence. Hele ikinci çocuk düşünceniz varsa zaman kaybetmeyin derim
Çok teşekkür ederim. Kadın Doğum uzmanı mı yoksa endokrin mi?Özel bi doktor istersen eğer serhat Sakız'ı tavsiye ederim kesinlikle mükemmel bi doktor ben onda tedavi oldum hatta kendisi annemin de doktorudur 25 yıl geçmesine rağmen annemin kayıtları bile durur kendinde bence araştır derim
Şimdi baktım jinekologmuş. Bakırköy deymişÇok teşekkür ederim. Kadın Doğum uzmanı mı yoksa endokrin mi?
İki konuda da sıkıntım olduğu için soruyorum. Bu arada nerde yeri ?
Kadın Doğum ve kısırlık uzamanı kendisi ben Ayvalık'tan kalkıp gittim düşünün ! Yeri Bakırköy'de mezarlığın yakınlarında netten de bakabilirsinizÇok teşekkür ederim. Kadın Doğum uzmanı mı yoksa endokrin mi?
İki konuda da sıkıntım olduğu için soruyorum. Bu arada nerde yeri ?
Yaa öyle mi maşallah size. Siz şuan hamile misiniz ? Bir de ücretini öğrenebilir miyim sizden ?Kadın Doğum ve kısırlık uzamanı kendisi ben Ayvalık'tan kalkıp gittim düşünün ! Yeri Bakırköy'de mezarlığın yakınlarında netten de bakabilirsiniz
Hamileyim çok şükür canım burda ki doktorlar tatmin etmedi annemin isteği üzerine oraya gittim rahim filmi çektirdi bana ufak bi yapışma var histereskopi dedi bende bu hafta İstanbul'a gidip ameliyat olacaktım bi baktık hamile kalmışım rahim filminde ki sıvı açmış yapışmayıYaa öyle mi maşallah size. Siz şuan hamile misiniz ? Bir de ücretini öğrenebilir miyim sizden ?
Çok sağolun gerçekten
Ay ne kadar güzel bir sürpriz olmuş size. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde temiz çıkmıştı rahim filmim, hatta doktorum üç dört ay içinde olma ihtimali yüksek dedi ama benim sabrım azaldı.Hamileyim çok şükür canım burda ki doktorlar tatmin etmedi annemin isteği üzerine oraya gittim rahim filmi çektirdi bana ufak bi yapışma var histereskopi dedi bende bu hafta İstanbul'a gidip ameliyat olacaktım bi baktık hamile kalmışım rahim filminde ki sıvı açmış yapışmayıfiyatı da 270 lira canım
İnşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti zorAy ne kadar güzel bir sürpriz olmuş size. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde temiz çıkmıştı rahim filmim, hatta doktorum üç dört ay içinde olma ihtimali yüksek dedi ama benim sabrım azaldı.
İşte bilmiyorum neden olmadığını tabi o da bir ihtimalHaşimato ile alakası yok. Ben de haşimatoluyum ve anneyim.
Amin amin sonsuz kere amin. Zor çok zormuş hem deİnşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti zor
İşte bilmiyorum neden olmadığını tabi o da bir ihtimal