Kadın Doğum Doktorumu Değiştiriyorum Lütfen Tavsiyeler...

Anladım. Benden daha uzun bir süre hamile kalamadığınız süre. Peki diğer testleri yaptırdınız mı kadın doğum bölümünde
Tabii hepsi yapıldı. Yumurtlama oluyor mu diye kan testi de yapıldı, yumurtlama var. Klomen de denedim. Ama sonuç sıfır malesef

Anlıyorum. Eşinizle de yapılmıştır mutlaka. Demek ki beklemekten başka çare yok. Ben de en son rahim filmi çektirdim.
Yapıldı sperm testi de normal çıktı. Rahim filmimde de sıkıntı yok. Ama döllenmiyor sebepsiz. Zamanı vardır diyelim. Ama sizin şartlar tutuyorsa tüp bebeği yapın bence. Hele ikinci çocuk düşünceniz varsa zaman kaybetmeyin derim

Sanırım yuksek olusu kilo almaya sebep olduğu için birdenbire boyle cok düşmesi kilo kaybına sebep oldu yani ben öyle düşünüyorum... Kilo falan çok önemli değil önemli olan gebe kaldığında sağlığının iyi durumda olması seni ve bebeği yipratmamasi.. Bu yüzden doğum doktorunla dahiliye veya endokrin doktorun birlikte calismali boyle bi hastane bul kendineki birbirleriyle paslasabilsinler.. Allah razi olsun bacım bi sıkıntımız yok şükür ilaclarimi dengeli almaya çalışıyorum takip altindayim surekli.. İnşallah sende sağlıklı bi gebelik yasarsin hayirlisiyla bi evlat sahibi olursun...

O test değil aslında tüp bebek yaparken yapılıyor. Tam adını hatırlamıyorum ama pgt yöntemi sanırım. Senden yumurta babadan sperm alıp dolledikleri yumurta 5 günlük olunca ondan hücre alıp kromozom anomalisi vs var mı ona bakıyorlar. Düzgün olan 2 embriyoyu sana naklediyorlar.

Tüp bebek düşünüyorsan iyi bir tüp bebek merkezi bul. Burada bir biyolog vardı hamilelik ile ilgili soruları yanıtlıyorDu. Tüp bebek sürecini ona sorabilirsin. Ama merkez ne kadar iyi ise başarı şansın artıyor diye biliyorum. Sadece doktorun degil Embiryo ile çalışan uzmanın da deneyimli ve iyi olması önemli diye biliyorum.

Evet aynen öyle hayırlısı olsun inşallah. Evet ben de öyle yapıcam artık
Önce yine bir Endokrinoloji bölümüne gideyim.

Özel bi doktor istersen eğer serhat Sakız'ı tavsiye ederim kesinlikle mükemmel bi doktor ben onda tedavi oldum hatta kendisi annemin de doktorudur 25 yıl geçmesine rağmen annemin kayıtları bile durur kendinde bence araştır derim

Çok teşekkür ederim. Kadın Doğum uzmanı mı yoksa endokrin mi?
İki konuda da sıkıntım olduğu için soruyorum. Bu arada nerde yeri ?

Çok teşekkür ederim. Kadın Doğum uzmanı mı yoksa endokrin mi?
İki konuda da sıkıntım olduğu için soruyorum. Bu arada nerde yeri ?
Kadın Doğum ve kısırlık uzamanı kendisi ben Ayvalık'tan kalkıp gittim düşünün ! Yeri Bakırköy'de mezarlığın yakınlarında netten de bakabilirsiniz

Yaa öyle mi maşallah size. Siz şuan hamile misiniz ? Bir de ücretini öğrenebilir miyim sizden ?
Çok sağolun gerçekten
Hamileyim çok şükür canım burda ki doktorlar tatmin etmedi annemin isteği üzerine oraya gittim rahim filmi çektirdi bana ufak bi yapışma var histereskopi dedi bende bu hafta İstanbul'a gidip ameliyat olacaktım bi baktık hamile kalmışım rahim filminde ki sıvı açmış yapışmayı fiyatı da 270 lira canım

Ay ne kadar güzel bir sürpriz olmuş size. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde temiz çıkmıştı rahim filmim, hatta doktorum üç dört ay içinde olma ihtimali yüksek dedi ama benim sabrım azaldı.

İnşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…