- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
-
- Konu Sahibi Pembe_stiletto
Ama şuan TSH ım hamileliğe uygun ve hashimato hastaları da bebek sahibi olabiliyor. Riskli bir değerim yoktu en son
TSH değerim 0.30 idi. Evet hamileyken daha sık gitmem gerekiyor. İlaç zaten ömür boyu kullanıcam. Bilmiyorum sorun yine bu hastalık mı
Çok geçmiş olsun. Aşılama ile zaman kaybetmek yerine direk tüp bebek niye düşünmüyorsunuz? Zaten sanırım prosedür aşılama 3-4 sefer olmazsa bu sefer tüp bebek. Yaşınız da 35 üstü olduğu için embiryolara kromozom testi de yaptirabilirsiniz. Bence direk atlayıp tüp bebek düşünün. İnşallah gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Arkadaşınız için çok sevindim. Bakırköy Sadi Konuk a gidiyordum Özlem hanımdan çok memnundum ama o gitti. Meral hanım da çok iyiydi fakat randevu alamıyorum ben. Arkadaşınız şimdi hamile diye belki acil olarak randevu sağlanıyordur. Bilmiyorum nasıl alıcamArkadaşım endokrinle kadın doğum uzmanı ile kontrollerini devam ettiriyor suan hamile sürpriz bir gebelik olmuş.bakirkoy sadi konuk eğitim araştırma hastanesini tavsiye ederim.önce endokrinle görüşün derim
Çok teşekkürler. Bilmiyorum bir kere aşılama denemek istedim ama siz de haklısınız. Belki de direk tüp bebek düşünürüm ama bir de güvenilir bir doktor bulabilirsem çok iyi olacak. O dediğiniz testi daha önce doktorum hiç söylemedi ama onu da yaptırırımÇok geçmiş olsun. Aşılama ile zaman kaybetmek yerine direk tüp bebek niye düşünmüyorsunuz? Zaten sanırım prosedür aşılama 3-4 sefer olmazsa bu sefer tüp bebek. Yaşınız da 35 üstü olduğu için embiryolara kromozom testi de yaptirabilirsiniz. Bence direk atlayıp tüp bebek düşünün. İnşallah gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Aa ne kadar çok yükselmiş degerleriniz. Peki kilo kaybı neden oldu ben de bu hastalık ile 20 kilo aldım ve veremiyorum o da ayrı bir mevzuu...TSH değerim 96 lardaydi benim bacım aylarca ilaçla düzene girsin diye uğraştım ki doktorum bu yükseklikte yumurtaliklarimin hic çalışmadığını söylemişti.. Her ay çocuk yapabilir miyim diye sordum ki sonunda çok düşmustu değerlerim 41 kiloya kadar inmistim sefil durumdaydim doktorum ilacı bi doz düşürdü su durumda bi sorun yok cocuk yapabilirsin iyi durumda dedi ve ben o ay hamile kaldim ve yine degerlerim uctu 17 lere cikti hep korktum cocugumu riske attim diye keske biraz duzene girseydi oyle yapsaydim diye.. Sana tavsiyem sabret bekle Rabbimin bildiği vardir iyice kontrollerini ol düzene girdiğinden emin ol sık sık baktir TSH degerlerine öyle başla denemeye.. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sanada...
Ahh canım geçmiş olsun diycem ama bu hastalık geçmiyor da maalesefBende de haşimato var, üstelik ben 25 imdeyim. Tsh ımı da daima 1 civarında tutuyoruz ama sonuç yok. Sorun haşimato mu bilmiyorum artık beynim durdu
Bu arada İstanbul damı oturuyorsunuz ?Ahh canım geçmiş olsun diycem ama bu hastalık geçmiyor da maalesef
Sadece değerlerin hep düzgün olsun inşallah.
Yani tabi ki o en büyük sorun ama dediğim gibi değerlerim normaldi yine olmadı. Biraz da beslenmemiz çok önemli işte bu böyle bir hastalık
Senelerdir 2 yi geçmedi değerim çünkü muayeneleri kontrolleri hiç aksatmadım. Ama bebek yok yani. Yoruldum. Sizin işiniz daha zor. Allah yardımcınız olsunAhh canım geçmiş olsun diycem ama bu hastalık geçmiyor da maalesef
Sadece değerlerin hep düzgün olsun inşallah.
Yani tabi ki o en büyük sorun ama dediğim gibi değerlerim normaldi yine olmadı. Biraz da beslenmemiz çok önemli işte bu böyle bir hastalık
İzmirdeyiz. 1.5 senelik evliyim hiç hamile kalamadım korunmadığımız haldeBu arada İstanbul damı oturuyorsunuz ?
Bir de ne zamandır bebek bekliyorsunuz ?