• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum doktoru beni reddetti

Bu arada doktorun bir açığını buldum doktor sgk ile anlaşmalı değil ve hastane kadrosunda değil başka doktora kayıt açıp ona mıayene ettiriyorlar. Barkodda başka doktor ismi çıkıyor . Şikayet etmem için harika bir koz . Sgkli hasta bakıyor ancak illegal olarak

O dr'un egosu tavan yapmış.
38 haftalık bir arkadaşım 10 gün önce bebeği erken almak isteyen doktora itiraz etti. -hiç bir sebep yokken- ve başka bir dr.da 39+ da doğum yaptı..
İnsanlığı olan bir dr bul ve bimere şikayet et
Ayrıca çalıştığın yeride şikayet etmelisin

İş yeri Zaten .oktan bir iş yeri allah onları kahretsin hergün ağlayarak geliyorum eve dayanıyorum ki doğum paramı alayım çıkıcam dönmiycem bu lanet yere

Stres yapma başka doktor bulursun almaz diye bir şey yok ben de 20. Haftada başka doktora gitmiştim sonra doktoruma geri döndüm

Hangi hastane de bu doktor.kızıma hamileyken 32. Haftada doktor değiştirdim hiç böyle bi triple karşılaşmadım. İyi ki de değiştirmişim keşke o doktora başından gitseymisim dedim. Sende izmir de daha iyi doktor bulabilirsin. Belki bu durum senin için daha hayırlı olur

Back