• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum doktoru beni reddetti

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
Merhaba arkadaşlar izmirde özel bir hastaneye Tavsiye üzerine 11 haftalıkken gittim sonrasında doktorum kontorle çağırdı ve ben iş yerimden izin alamadım ağladım hatta ama gidemedim 24 haftalığım izin aldım doktorumu aradım artık bana bakamayacığı kontole kime gittiysem bunca zaman orda doğuma gitmemi söyledi ve yüzüme telefonu kapattı. Sizce şu durumda ne yapmalıyım ortada kaldım resmen . Şikayet etmelimiyim doktorun böyle bir hakkı var mı ? Beni bu haftadan sonra başka doktor kabul etmez mi ?

Canım senin durumunda olan bir kadın vardı
Bu videoyu izle yardımı olucak diye düşünüyorum sana

Aaa degisik insan o ne demekmis ya..cok komik yalniz doktorunuz bildiginiz sevgili tribi atmis size. Hayrına bakiyor sanki birakin ya ne ugrasacaksiniz bu tarz insanlarla.. Ben 20.haftamda gercekten guvenebilecegim bir doktor buldum o zamana kadar birkac doktor gezdim kimse de boyle bir tepki vermedi.

Agir konusmadiysa hakaret etmediyse Sikayet etme hakkin yok... doktor hasta secebilir ..

Hasta seçebilir ama ben kontorle gidemedim diye bundan sonra sana bakamam doğumuna da giremem demesi beni ortada bırakmak oluyor çok sinirlerim bozuldu .

28. Haftda doktorumu değiştirdim. Izmirde isen kendi doktorumu oneririm. Volkan Serhat Dede.

Merhaba arkadaşlar izmirde özel bir hastaneye Tavsiye üzerine 11 haftalıkken gittim sonrasında doktorum kontorle çağırdı ve ben iş yerimden izin alamadım ağladım hatta ama gidemedim 24 haftalığım izin aldım doktorumu aradım artık bana bakamayacığı kontole kime gittiysem bunca zaman orda doğuma gitmemi söyledi ve yüzüme telefonu kapattı. Sizce şu durumda ne yapmalıyım ortada kaldım resmen . Şikayet etmelimiyim doktorun böyle bir hakkı var mı ? Beni bu haftadan sonra başka doktor kabul etmez mi ?
Dr U bilmem ama iş yeri amirlerin gebeliğin bildikleri halde dra göndermemezlik yapamazlar. İşten çıkarmak bile yasak mesela. Noldu 2li testi yaptırmadın o zaman. İş yerini sgk ya şikayet et bende. Burada bir özel hastane mesela 22den sonraki gebelerde kabul etmiyor.. Drum tavrı komik olmuş ama. Boşver Dr mu yok..

Dr U bilmem ama iş yeri amirlerin gebeliğin bildikleri halde dra göndermemezlik yapamazlar. İşten çıkarmak bile yasak mesela. Noldu 2li testi yaptırmadın o zaman. İş yerini sgk ya şikayet et bende. Burada bir özel hastane mesela 22den sonraki gebelerde kabul etmiyor.. Drum tavrı komik olmuş ama. Boşver Dr mu yok..
Tıp merkezi çalıştığım yer testlerimi yaptırdım ama burda doğum yok onun için dışarıya gitmek zorundayım.

Kadın doğum yoksa iki test yaptıramazsın.. Hakkını yemişler. Yedirme sakın. Süt izinlerin bitene kadar işten çıkaramazlar seni. Unutma.

Kadın doğum yoksa iki test yaptıramazsın.. Hakkını yemişler. Yedirme sakın. Süt izinlerin bitene kadar işten çıkaramazlar seni. Unutma.
Baskı yapıyorlar gebeyim diye en sonunda ifira attılar kasam eksik çıktı diye ağlamaktan bitap oldum . Gitmem mümkün değil artık doğum iZnine kadar rapor almam lazım

Hemen bimere yaz dönüş yapıyorlar

Kuaför tribinden beter. Hiç üzülme kim bilir sancı anında fln nasıl ters davrancaktı. Öyle bi dra denk gel ki iyi ki öyle olmuş dersin inşallah

Hasta seçebilir ama ben kontorle gidemedim diye bundan sonra sana bakamam doğumuna da giremem demesi beni ortada bırakmak oluyor çok sinirlerim bozuldu .

Canim 11. Haftadan 24. Haftaya kadar yapılması gereken kontroller vardı.

En önemlisi 20. Hafta yapılacak olan detaylı ultrason. Her doktor detayli ultrason yapamiyor. Sen şimdi izmirde detaylı ultrason yapan doktorlari bulup onlardan uygun olandan bir randevu al. Orada doktora durumunu anlat. Ona göre onunla veya başka doktor ile ilerlersiniz.

Çok dert edilecek konu değil bence. Bir sürü kadın doğumcu var.

Ben anlamadim. Tıp merkezinde çalışıyorsun. Kadın doğum doktoru var mı orada yok mu? Ona mi kontrole gittin. Eğer kendi kadın doğum doktorları yoksa iş yerinin seni hamileyken doktora göndermemesi kabul edilemez. Bunun için ne yapılabilir bilen birileri varsa yazar zaten

Ben anlamadim. Tıp merkezinde çalışıyorsun. Kadın doğum doktoru var mı orada yok mu? Ona mi kontrole gittin. Eğer kendi kadın doğum doktorları yoksa iş yerinin seni hamileyken doktora göndermemesi kabul edilemez. Bunun için ne yapılabilir bilen birileri varsa yazar zaten
Kadın doğum doktoru var evet kontrollerimi tıp merkezinde yaptırdım ama doğum yok onun için dışarı bir doktora gidiyordum gidemedim izin alamadım diye o doktor bana bakamayacağını kontrollerimi kime yaptırdıysam doğuma ona gitmemi söyledi .

Back