Kadın doğum doktoru Anlayışlı

Ecrin Yusra

Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
248
187
Hanımlar merhaba hayırlı günler.
Adana kadın doğum doktoru onermenizi istiyorum.su şekilde artık aylardır doktor fobim oluştu.acaba yinemi aynı şeyler söylenecek seni başında mi savacak yaşayan bilir benim gibi kısacası anlayışlı yardımcı olacak gerçekten beni dinleyecek bir doktor tavsiyesine ihtiyacım var

Merhaba, İstiklal tip merkezi Haluk ballı kendisinin Bi kaç hastane ile anlaşması var istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunz rahatlatıcı ve çözüm odaklı Bi doktor olduğunu düşünüyorum çok eskiden beridir tanıyorm hiç aksi veya ters Bi tarafıyla henüz karşılaşmadm ( 2 düşüğüm var tedavi sürecine hazırlanıyorum)

Merhaba, İstiklal tip merkezi Haluk ballı kendisinin Bi kaç hastane ile anlaşması var istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunz rahatlatıcı ve çözüm odaklı Bi doktor olduğunu düşünüyorum çok eskiden beridir tanıyorm hiç aksi veya ters Bi tarafıyla henüz karşılaşmadm ( 2 düşüğüm var tedavi sürecine hazırlanı

Merhaba, İstiklal tip merkezi Haluk ballı kendisinin Bi kaç hastane ile anlaşması var istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunz rahatlatıcı ve çözüm odaklı Bi doktor olduğunu düşünüyorum çok eskiden beridir tanıyorm hiç aksi veya ters Bi tarafıyla henüz karşılaşmadm ( 2 düşüğüm var tedavi sürecine hazırlanıyorum)
yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın lütfen.neresi oluyor tam olarak hastane.
çok teşekkür ederim sağolun.Allah iyilik versin siz tedavi goruyormusnz

Önemli değil canım ben şuan 2. Düşüğümü yapıyorm maalesef 🥺 biraz toparladıktan sonra tedaviye başlayacağız tabi önce tanının koyulması için tetikler yapılacak çarşı çetinkayaya çok yakın hurmalı mahallesi olarak geçiyor metro güzergahı.

Önemli değil canım ben şuan 2. Düşüğümü yapıyorm maalesef 🥺 biraz toparladıktan sonra tedaviye başlayacağız tabi önce tanının koyulması için tetikler yapılacak çarşı çetinkayaya çok yakın hurmalı mahallesi olarak geçiyor metro güzergahı.
Allah kolaylık versin inşallah canım rabbim yardımcın olsun.kolaylikla geçsin işlerin.
Evet biliyorum orayı bende çarşı dayım yakın bana tşk ederim canım.

Hanımlar merhaba hayırlı günler.
Adana kadın doğum doktoru onermenizi istiyorum.su şekilde artık aylardır doktor fobim oluştu.acaba yinemi aynı şeyler söylenecek seni başında mi savacak yaşayan bilir benim gibi kısacası anlayışlı yardımcı olacak gerçekten beni dinleyecek bir doktor tavsiyesine ihtiyacım var
Haluk ballı var

X