- Konu Sahibi Prensannes1
YouTube’da da böyle bir çalışma gördümTeşekkür ederim. Çok güzel farklı bi çalışma yaparsınız bence. Özgüveniniz olsun yeter. Yapamayacağınız hiçbir şey yoktur emin olun. Boya mı bu materyali nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YouTube’da da böyle bir çalışma gördümTeşekkür ederim. Çok güzel farklı bi çalışma yaparsınız bence. Özgüveniniz olsun yeter. Yapamayacağınız hiçbir şey yoktur emin olun. Boya mı bu materyali nedir
Bende baklava ve stanley termosa karar verdim gibiBiz doğumdan sonra kontrole gittiğimizde kendisine ve sekreterine çikolata götürmüştük :)
Bende baklava ve stanleyBiz doğumdan sonra kontrole gittiğimizde kendisine ve sekreterine çikolata götürmüştük :)
orkide kalıcı olur mu kiGüzel bir çikolata yaptırabılırsınız.yada ofısı ıcın guzel bır orkide gönderebılırsınız.bence doktora kişisel bir hedıyedense böyle bir hediye daha cool.
kalıcı bişey olsun istedim çiçek çikolata odasına isimli aksesuarlardan yapan getiren çok olmuş inceledim biraz. Halı dokumuşlar. Puzzele yapmışlarBiz doktoruma pahalı bir şarap götürmüştük instagramda takip ediyordum sevdiğini görmüştüm. Genelde insanlar çiçek götürüyor çikolata götürüyor veya özel bir şey yaptırıyor ismine
Bende baklava ve stanley
orkide kalıcı olur mu ki
kalıcı bişey olsun istedim çiçek çikolata odasına isimli aksesuarlardan yapan getiren çok olmuş inceledim biraz. Halı dokumuşlar. Puzzele yapmışlar
aa güzel fikirBende baklava ve stanley termosa karar verdim gibi
Termos & Baklava. Yeterli o zamanBiz doktoruma pahalı bir şarap götürmüştük instagramda takip ediyordum sevdiğini görmüştüm. Genelde insanlar çiçek götürüyor çikolata götürüyor veya özel bir şey yaptırıyor ismine
Herkes kalıcı getirse ıvır zıvırdan geçilmez odası evi bir süre sonra çöpe gider. Ya çok kıymetli değerli bir şey alınacak ya da yenen bir şey bana daha mantıklı geliyor
Ben guzel bir markadan cikolata yaptırdımKadın Doğum Doktorum Erkek 50 yaşında ne hediye alabilirim ?
Ben üzerinde sürekli bi marka görüyordum. Sponsor gibi sanki hep o markadan giyiyordu dedim herhalde tarzını beğeniyor oradan alayım. Üst giyim birşey almıştım.Kadın Doğum Doktorum Erkek 50 yaşında ne hediye alabilirim ?
Markanın adı nedir. İsimli mi yaptırdınız ?Ben guzel bir markadan cikolata yaptırdım
Mantıklı ya 30 bin küsür ameliyat ücreti tutuyor . Cam sakızı çoban armağanı bişi olsun istedim . Fikirleriniz güzel teşekkür ederimBen üzerinde sürekli bi marka görüyordum. Sponsor gibi sanki hep o markadan giyiyordu dedim herhalde tarzını beğeniyor oradan alayım. Üst giyim birşey almıştım.
Kahve çikolata süsletebilirsiniz
Lugat 365 takvim alabilirsiniz masasına
Ben ismi yazılı ameliyat bonesi de bakmıştım ama desen beğenmeyince vazgeçmiştim
Gibi gibi
Evet yani doktoru sevince içinizden geliyor biliyorum benim de aynı şekilde oldu kontrole elim boş gitmek istemedim. O yüzden küçük ama güzel anlamlı,kullanışlı hediyeler olsun istiyor insan. Çam sakızı dediğiniz gibiMantıklı ya 30 bin küsür ameliyat ücreti tutuyor . Cam sakızı çoban armağanı bişi olsun istedim . Fikirleriniz güzel teşekkür ederim
Aynen öyle. Bi keresinde büyük ekler götürmüştüm kontroleEvet yani doktoru sevince içinizden geliyor biliyorum benim de aynı şekilde oldu kontrole elim boş gitmek istemedim. O yüzden küçük ama güzel anlamlı,kullanışlı hediyeler olsun istiyor insan. Çam sakızı dediğiniz gibi