Kadın doğum birsen tursun'a giden bayanlar yardımmm lütfen :(

glzr1985

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
36
2
6
34
İstanbul
Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ilk hamileliğim ve doktorum kartal avicenna hastanesinden BİRSEN TURSUN, birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o doktora fakan az önce konuştuğum birisi kafamı karıştırdı birsen hnm. için iyi bir doktor olmadığını birkaç hastayı aynı anda aldığını falan söylüyor, doğruda birkaç hastayı aynı anda alıyor ama ilgisi alakası çok iyi bence... peki doğumda nasıl acaba bilen varmı az kaldı 7.ayıma gircem bişey kalmadı doğuma doktorumuda değiştirmek istemiyorum ama tereddüttede kalmadım değil yani ayrıca ben tetenoz aşısı olunacağını bilmiyordum sağlık ocağı beni aramadı unutmuşlar güya doktorumda uyarmadı sağlık ocağının takip etmesi lazımdı aşılarını araması lazımdı dedi, baya tereddütte kaldım daha yeni oldum aşıyı başkasından duydumda öylelikle gittim sağlık ocağına

Tetenoz neden oluyorsun anlamadım? Biraz açar mısın canım

Cnm bende hamileligimde gittim pek begenmedim.bir kaç hastayı beraber alıyor haliyle ne soracağını unutuyor insan.sana tavsiyem aynı hastanede seyma araz var çok iyi bir dr sezaryen dpgum yaptım ve eli çok hafif ve ilgili

anladım çok teşekürler zaten tereddütte kalmıştım sanırım değiştirmemde sorun olmaz değilmi sonuçta bizim memnuniyetimize kalmış birşey... şeyma hanım için nette birsürü şikayet görmüştüm ondan dolayı birseni tercih etmiştim ama şuandada herkes birsen için aynı şeyi söylüyor.. dediğiniz gibi insan ne soracağını unutuyor...

Cnm ben seyma hanım için hiç kötü şeyler duymadım.kendisi bayramda hastası için hastaneye geldi.bir git bence.degistirmende sorun olmaz ben 5-6 dr değiştirdim.

birsen hanımın ofisi devlet hastanesinden daha beter, aynı anda üç hasta içerde oluyor, ilk görüşme başkalarının yanında yapılıyor, iki muayene bölümü var, bir muayene yeri sadece perdeyle bu ortamdan ayrılmış ve herkes ne söylüyorsa dinliyor, hasta mahremiyeti çok az. sürekli bu bölümlerde hasta hazırlanıyor, bir hastayı 5 dakikada bitirince hemen öbürüne geçiyor, dosyaya bakma takip, hiç bir şey göremedim. size sadece 5 dakika ayırıyor ve öyle hızlı konuşuyor ki sonrasında bazı sözlerini hatırlamıyorsunuz. aşırı kalabalık ve tamamen ticari, gidip para vermenize değmez. bir kere gittim ve bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.

Birsen hanıma 2 yıl boyunca devam ettim. Bir kaza geçirmesi sonucu başka bir doktora yönelmek durumunda kaldım. Ve hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim. 2 yıl süresinde 2 defa hamile kaldım ancak gelişim sorunları sebebiyle Birsen hanım tarafından kürtaj ile sonlandırmak durumunda kaldık.kendisinden önce 5 farklı doktora daha göründüğüm için ona güvenip farklı doktor arayışına gitmediğim dönemde ne kadar büyük bir hata yaptığımı şimdi anlıyorum ne yazık ki. Yeni gittiğim doktorum tarafından polisliktik over sendromuna sahip biri olduğumu ve bu geçen 2 yıl içinde resmen oyalandığımı öğrendim. Birsen hanım 3. Deneme için beni teşvik ederken herhangi bir tedavi uygulamak şöyle dursun hastalığım hakkında beni bilgilendirme gereği bile duymadı. Hastaları ile sadece 3 dk ilgilenip soru sormak için yeltendiğinizde oda kapısının kolunu ( hemen diğer hastaya geçebilmek için) tutar halde olması da çabası. Evet tatlı bir kadın ama sanırım bu kadar tercih edilir bir doktor olmanın verdiği özgüven ile hastalarını ihmal eder olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…