Gözlemlerin çok iyiBu dizideki sevdiğim seyler enver dedenin kalbi , arifin bahara olan aşkı , ceydanın şarkıları ve sesi,baharın anneliği
Sevmediğim şeyler herkes gibi şirinin kötü kalbini bende sevmiyorum, baharla sarpın hayalen gösterilmesi, arifin deri ceketi ,berşanın saçları,baharın annesinin dibi gelen saç boyası.
Ama bersan'nın saçları çok güzel yaGözlemlerin çok iyi
Farkında değildim buna çok sevindim işte :))
İstediğiniz gibi nefes alabilirsiniz, istediğiniz gibi de sürüklenebilirsiniz.Dedik ya özgürsünüz.
Bersan'İn saçları güzel be yaBu dizideki sevdiğim seyler enver dedenin kalbi , arifin bahara olan aşkı , ceydanın şarkıları ve sesi,baharın anneliği
Sevmediğim şeyler herkes gibi şirinin kötü kalbini bende sevmiyorum, baharla sarpın hayalen gösterilmesi, arifin deri ceketi ,berşanın saçları,baharın annesinin dibi gelen saç boyası.
İçeriği boş bir kamu spotu.
Bence sizde artık işinize bakın insanlar kendileri karar versin.
Bilerek ve gülerekcevap veriyorum
Senin kadar boş olamaz.
Haklısın tabi sende.
Senin kafanın ulaştığı nirvanaya ulaşmam imkansiz.
Seviye yerlerde.
Anti Depresan canım boşver surda haftanın bir günü eğleniyoruz sohbet ediyoruz sen dön bize , bak şu Hatice nin yaptığına kilidi değişmiş
Haklısın tabi sende.
Senin kafanın ulaştığı nirvanaya ulaşmam imkansiz.
Seviye yerlerde.
Canım olur mu ne mahvetmesi , dediğim gibi gel konumuza geri dön senZaten yapmak istediğimiz de tam olarak bu limon sıkıldı resmen içine.Kusura bakmayın ya sizinde sohbeti mahvettim istemeden
Seviyenin nerede yerlerde olduğu gayet açık.
Seviyenin nerede yerlerde olduğu gayet açık.
Hanımefendi rahat bırakır mısınız şu topiği, çok uzattınız.