Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanı haftaya taşıyorlar eee izleyici kitlesini arttırmak içinEn baştan baslatsalardi ya diziyi sinir ediyorlar ya
Profil resminize Arif’in fotoğrafını neden koydunuz acaba? Kadın dizisinin hayranı olduğunuzdan mıKızlar reklamlar:)
mısır patlatacam birde çay buyrun gelin:))
Evet hem dizinin hem bu oyuncunun hayraniyım.Gerçi dizideki bütün oyuncular müthişProfil
Profil resminize Arif’in fotoğrafını neden koydunuz acaba? Kadın dizisinin hayranı olduğunuzdan mı
Tamam canım bu bölümde güzeldi.Tadını ćıkar
Canim ev misafir kaynıyor hiç izleyemeiyomdizimiz başlıyor
Elyagur
@bebem-1221
@Komilim
chiLL
@Albeni7
@nisann_tr
@mutlulukO
@CocoChanelmademoiselle
@hippotalamus
@gulceayyuzlum
@Vind
@dedeli ve Cesurli ve Cesur
DELIveCesur
Ausencia
Selenofil
prenses7
Sevketi_Bostan
Olsun kuzu biraz sakinleyince netten izlersinCanim ev misafir kaynıyor hiç izleyemeiyom
Aynen önümüzde ki bölümde herşeye hazır olmalıyız.çıkardım çıkardım ... senaryolarım da hazır :)
bakalıım hangisi tutacak haftaya ... o mekanda bir olay çıkacak o kesin Hikmetle ..biri vurulabilir hatta ... Anne ya da enver ya da Arif...
Özge nin fii dizisinde bi kaç sahnesi vardı o diziyi hoc izlemedim de internet haberde görmüştüm
Midem bulandı açıkçası siz gördünüz mü
Çünkü şirinin yapacaklarindan korkuyor.Annesi şirini niye üzmekten korkuyo onu anlayamıyorum bahar öz kızı onun üzülmesini nasıl kabul edebiliyo çok garip doğrusu,bahar okadar üzülüyo kadın gık demiyo konu şirin olunca hemen savunmalara geçiyor