- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
Ayy geldiyse toparlasin. Salak sacma davranmasin. Ne biliyim ölcsun tartsin cocuklari korusun. Hala itin kopugun icine atiyor .Kızlar sarp düşmanı oldunuz yaa onun başına da neler geldi bahar arifi seçerse ben bakmam bu diziye
Aynen valla:))önceden Arifle olsun derdim ama şimdi Arife zarar gelmesin diyorum.Valla bahardan da olmaz. Iq lari tam birbirlerine gore bence arifi biraksin sarpla olsun
Başlığı tesadüfen gördüm :)) Annem bir süre bende kaldığı için bende bu diziye maruz kalıyorum 2 haftadır.
Başını ortasını bilmiyorum ama son 2 bölümünü mecburen izledim..
1 cümle kurup 1,5 dakika bakışıyorlar.. İçim kıyıldı bakışmalardan.. Bu nasıl dizi ?
Ilk bolumu izle...Başlığı tesadüfen gördüm :)) Annem bir süre bende kaldığı için bende bu diziye maruz kalıyorum 2 haftadır.
Başını ortasını bilmiyorum ama son 2 bölümünü mecburen izledim..
1 cümle kurup 1,5 dakika bakışıyorlar.. İçim kıyıldı bakışmalardan.. Bu nasıl dizi ?
Aynen katılıyorum size ben sarp ciyim kavussunlar ama bahar sarpi sevmez evlendi diye mecburen evlenmiş çocukların da ondan olduğuna inanasim gelmiyor pırıl a dostum diyor
De mi, Sarp'ı ilk Pırıl'ın dudağına yapışırken gördük. Güvenlik için evlendi, kimliğini değiştirdi vs ama güvenlik için mi çocuk yaptı ya da güvenlik için mi Pırıl'la fingirdediDostum dese ne daha ortaya çıkmadan öpüşmeleri bitmiyordu valla.
Aynen her şey güvenlik için :)))De mi, Sarp'ı ilk Pırıl'ın dudağına yapışırken gördük. Güvenlik için evlendi, kimliğini değiştirdi vs ama güvenlik için mi çocuk yaptı ya da güvenlik için mi Pırıl'la fingirdedi
Burdayım kuzum burdayımKimse izlemiyor mu
böyle evladım olacak töbe yarabbim.. koy çuvala vur duvardan duvara