- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Bu gerçektir herhalde, Enver de söyledi ya yaşıyorlar diye.Her fragmandan birşey çıkıyor inşallah gerçektir kavusurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gerçektir herhalde, Enver de söyledi ya yaşıyorlar diye.Her fragmandan birşey çıkıyor inşallah gerçektir kavusurlar
Canımm işlerim yeni bitti geldim bakıyorum. Bu bölüm çok heyecanlı olacak
Hayır arif çok tatloşArif'i uyuz olmaya başladım şu an
Çok kötü bakıyo Sarp'aHayır arif çok tatloş
Oraya daha açıklık getirmediler, Pırıl la evlenmek zorunda değildi. Orayı ben de hazmedemedimSarp’a üzülmeye başladım bende ama hiçbir şey olmamış gibi yuva kurup çocuk yapması normal değil tabi o konuda haksız
Sarp hak ediyor kuzumÇok kötü bakıyo Sarp'a
Kesinlikle evlendiği için Arif bana daha masum geliyor.Sarp’a üzülmeye başladım bende ama hiçbir şey olmamış gibi yuva kurup çocuk yapması normal değil tabi o konuda haksız
Bence Arif’in Sarp ortaya çıktıktan sonra Bahar’la yakınlaşması gerekiyordu ona da o yüzden kızıyorum biraz. Yaşadığını biliyor sonuçta, Bahar’ı şimdiye kadar niye aramadığını da öğrendi. İkisinin de hatası var o yüzden :)Kesinlikle evlendiği için Arif bana daha masum geliyor.
Ben de geçen sene öyle düşünüyordum ama bu sene üzülüyorum halineSarp hak ediyor kuzum
Ama Arif baharı hep sevdi şimdi ise kaybetmek istemiyor.Onun en zor zamanlarında o vardı.Bence Arif’in Sarp ortaya çıktıktan sonra Bahar’la yakınlaşması gerekiyordu ona da o yüzden kızıyorum biraz. Yaşadığını biliyor sonuçta, Bahar’ı şimdiye kadar niye aramadığını da öğrendi. İkisinin de hatası var o yüzden :)
Evet ben de bugünkü haline üzülüyorum .Ben de geçen sene öyle düşünüyordum ama bu sene üzülüyorum haline
Yani normalde ben olsam napardım diyorum Arif’in yaptığını yapardım ama doğru değil o ayrı :) duygusal bakıldığında doğru söylüyorsunuz :)Ama Arif baharı hep sevdi şimdi ise kaybetmek istemiyor.Onun en zor zamanlarında o vardı.