Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Gülümsedi anladı galiba. Anlasın bir zahmet  . Şimdi de mafya zarar vermesin diye uzak dururÇocukların yaşadığını anladi dimiiii
O kadar uzatmazlar umarımGülümsedi anladı galiba. Anlasın bir zahmet  . Şimdi de mafya zarar vermesin diye uzak durur
Çocuklardan birini falan kaçırırlar. Pırıl çocuklarla kaçınca olan dorukla Nisan a olur.O kadar uzatmazlar umarım
Ay ben izleyemedm iki bolumdurDananın kuyruğu kopmak bilmedi birtürlü...
Neyseki çocuklarının yaşadığını öğrenebildi sonunda
Onu da başka bişeye bağlamasalar bari, her olayı toparlıyorlar sonraki bölümdeDananın kuyruğu kopmak bilmedi birtürlü...
Enverin eve gitse şimdi. Biri yakalamadanDananın kuyruğu kopmak bilmedi birtürlü...
Ay ben izleyemedm iki bolumdur
Enverin eve gitse şimdi. Biri yakalamadan
Onu da başka bişeye bağlamasalar bari, her olayı toparlıyorlar sonraki bölümde
Arife de yazık ya. Sarpa da yazık. Onu gösteriyorlar ona acıyorum. Öbürünü gösteriyorlar öbürüne acıyorum
Arif Yelizi sevsin...
Arife de yazık ya. Sarpa da yazık. Onu gösteriyorlar ona acıyorum. Öbürünü gösteriyorlar öbürüne acıyorum
Doğru söylüyorsun ikisi de işine geldiği gibi davranıyorYok hiç acıma
Erkek milletine acımak yok
D
Doğru söylüyorsun ikisi de işine geldiği gibi davranıyor
Aynen yaaa bahar daha öğrenemedi dimi sarpiCanımcım zaten kaplumbağa hızıyla ilerliyor... çok birşey kaybetmedin
Hep ayni seyler kuzum merak etme cok bisey kacirmadinAy ben izleyemedm iki bolumdur
Sıkmaya başladı artik sanki dimiHep ayni seyler kuzum merak etme cok bisey kacirmadin
Aynen cok yavas ilerliyor her hafta ekşın var gibi fragman yayınlayıp hic bi halt yapmiyorlar. Şimdi de sarpin belalıları cikti bakalim nasil bi sekle sokacaklar daha diziyiSıkmaya başladı artik sanki dimi